Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
5 / 5 (10 votes )

Les Rives de l'Ardèche

Aleyrac
07330, Mayres (Ardeche)
France

Les Rives de l'Ardèche is a campsite with 100 pitches in Mayres (Ardeche), France, located in the Rhône-Alpes region. Les Rives de l'Ardèche has wifi and a camping shop. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Camping shop

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Jolanda
Dutch
Fijne, niet al te grote camping, heel mooi gelegen aan de rivier. We hadden geen reservering en de camping was eigenlijk al vol maar we waren toch van harte welkom en kregen uiteindelijk een prachtige plek direct aan de rivier. Onze zoon heeft heerlijk gespeeld, waterdiertjes vangen, dammetjes bouwen, en had ook al snel vriendjes. Camping was voor 70 procent bezet met Fransen, de rest Nederlanders. Eigenaren zijn heel vriendelijk, spreken goed Engels maar vinden het ook heel leuk als je Frans met ze spreekt. In het houten huisje naast de receptie kun je lekkere zelfgemaakte pizza’s halen en gebraden kippetjes. Twee keer in de week kun je er terecht voor een heerlijk worst- of kaasplankje. In de directe omgeving kun je mooi wandelen, verder ligt alles wel wat verder rijden. Geen animatie, wel een kleine speeltuin, en tafeltennis en natuurlijk jeu de boules. Snachts doodstil en heerlijk donker. Aanrader voor rustzoekers en jonge gezinnen.
1 year ago

Door
Dutch
Wat hebben wij genoten van deze heerlijke rustige camping aan de stromende rivier, met zelfs een waterval. In de rivier kun je je prima helemaal onderdompelen. Het sanitair is prima. Schoon, maar het ontbreekt aan warm water in de spitstijden. Ook het douchen is lastig als je lang bent, de douchekop hangt laag en in een hoekje. Prachtige omgeving om te wandelen en je hoort bijna overal stromend water. De eigenaren spreken Frans en Engels. Het is geen camping voor pubers, daarvoor is er weinig te beleven.
1 year ago

Rianne
Dutch
Mooie rustige camping. Zeer vriendelijke eigenaren. Ruime plekken. Heerlijke rivier om in te zwemmen. Prachtige wandelroutes
2 years ago

Fam. Visscher-Willems
Dutch
Mooie camping met bijzonder aardig eigenaren. Engels sprekend. Mooie ligging aan de Ardeche waar je lekker in kunt zwemmen. Bijzonder schoon sanitair en fijn dat je niet met muntjes hoeft te douchen. Basic maar ruim voldoende voor de grote van het terrein. Prachtig ruime plekken met veel bomen en schaduw en voldoende plekken voor de zon. Top!!
2 years ago

Maite
Dutch
De eigenaars zijn heel vriendelijk en behulpzaam, spreken eventueel ook Engels. We zijn spijtig genoeg vroeger vertrokken wegens het slechte weer, maar zijn er zeker van dat we er terug heen keren. Mooie en propere camping gelegen aan een riviertje waar een eindje wandelen naar beneden zeker de moeite waard is. Bezienswaardigheden zijn een uurtje rijden ongeveer, maar doenbaar. Zeker de moeite om daar te kamperen!
2 years ago

Linda
Dutch
Rustige camping midden in de natuur. Ruime plaatsen. Fijne zwemplek en plek om te spelen voor kinderen aan de rivier. Speeltuintje voor jonge kinderen, jeu de boules veldje en tafeltennis tafel. Ligt op hoogte dus in de nacht wat frisser. Je ziet 's nachts de melk-weg liggen. Goed sanitair, basic en schoon, lekkere warme douche. Pas nieuwe eigenaren die erg vriendelijk zijn en er zin in hebben. Spreken ook Engels.
2 years ago

sstr
Dutch
De camping is ruim, mooi en goedkoop. De plekken aan de rivier zijn het fijnst. Door het geluid van de rivier heb je geen last van buren of ander geluid. Het sanitair is pas vernieuwd en wordt goed schoon gehouden. De camping ligt een een dal waarbij bij slecht weer de wolken blijven hangen. Wij hebben bijna de hele week slecht weer gehad, met veel regen en kou. Dit is jammer, want de rivier is helder en fris om in te zwemmen en te spelen. Geen animatie, maar kinderen kunnen zich zelf goed vermaken. Er is een broodservice, maar bij ons is dat een paar keer fout gegaan zodat we uiteindelijk zelf naar de bakker zijn gegaan. De eigenaren zie je verder niet, maar spreken wel Engels en wonen op de camping. Afstand tot winkels e.d. is ver.
2 years ago

Jasper
Dutch
Dit is een echte mooie en rustige Franse camping, gelegen aan de Ardeche. We hadden een mooie grote plek uitkijkend op de Ardeche met haar kleine watervallen. Het is net of je midden in de natuur aan het kamperen bent. Erg Idyllisch! Deze camping is een werkelijke aanrader, als je geen behoefte hebt aan een 'zogenaamde' luxere camping met winkel, zwembad, restaurant, animatie e.d.. De luxe van deze camping is de ligging, rust, sfeer en vele mogelijkheden op en buiten de camping. In de Ardeche kan prima worden gespeeld en gezwommen, onze kinderen hebben daar uren vertier gehad. En op de camping zijn speeltuin, tafeltennistafels, Jeu de Boules banen en genoeg ruimte voor andere activiteiten aanwezig. Vanuit de camping zijn prachtige grote en kleine wandelingen te maken, en wij zijn niet eens wandelaars! De medewerkers van de camping zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam en houden elke dag de toiletten en het terrein mooi schoon.
2 years ago

Maria de Vries
Dutch
Prachtige camping aan een idyllisch riviertje. Eigenlijk zonde om er ruchtbaarheid aan te geven want deze camping is nog onbedorven rustig en heeft genoeg plek. Zeer schoon sanitair, aardige mensen en een erg mooie omgeving. Kinderen vermaken zich de hele dag met dammen en watervallen bouwen, steentjes gooien en poedelen. Geen activiteiten verder op de camping en dat is heerlijk kalm.
2 years ago

Jansen
Dutch
Wie van eenvoud houdt, zit goed hier! Mooie camping gelegen aan de Ardeche. Schoon en netjes sanitair!!! Camping is te bereiken via een smal weggetje, mooie natuurlijke omgeving. 's ochtends vers stokbrood in het winkeltje. Wij waren hier de eerste week van augustus en het enige nadeel was dat zodra de zon onder ging (rond half 9) het snel koud werd. Geen lange avonden voor de tent..
2 years ago