Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (7 votes )

Les Oliviers


13810, Eygalières
France

Les Oliviers is a campsite with 30 pitches in Eygalières, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Imeke ten ham
Dutch
Ik heb de studio gehuurd. Zeer simpel, zeer oude douche, maar wel compleet. De ligging is op loopafstand van het dorp ( 2 min), maar.... Er lopen diverse uitvalswegen langs de camping en dat geeft de hele dag een enorm vrachtverkeerslawaai, zodat ik er na 14 dagen weg gegaan ben, terwijl ik voor een maand gehuurd had. De ontvangst was ook zeer koel en ongezellig.
2 years ago

A. Scholten
Dutch
Heel rustige camping, bestaande uit een middenpad, met aan beide zijden kampeerplekken, gescheiden door struiken/bomen. Eenvoudig, maar zeer schoon sanitair. Geen faciliteiten en niet geschikt voor kinderen. Centrum van het dorp ligt letterlijk om de hoek.
2 years ago

armand.jaspers
Dutch
Goed onderhouden, rustige camping. Mooie grote plaatsen. Weinig ouderwets sanitaire maar wel zeer proper. Vriendelijke uitbating. Eygalières is een zeer pittoresk dorpje met vele restaurantjes en leuke bars.
2 years ago

christina
Dutch
Voor wie van rust en stilte houdt, is dit een ideale camping. Kleine, eenvoudige maar schone camping, in het dorp - winkels (bakker, slager, kruidenier) en restaurants op loopafstand (100 - 200 m). Elke vrijdag markt. Dorpje is prachtig. Eigenaresse is vriendelijk en behulpzaam. Plekken met voldoende schaduw. Behalve een pingpong tafel in de felle zon, een wipwap en een jeu de boules baantje, verder geen vertier. Goede uitvalsbasis om Avignon, St. Rémy de Provence, Arles en/of de Camargue te ontdekken.
2 years ago

Mieke S.
Dutch
Kleine, eenvoudige camping met heerlijke "provencaalse" sfeer door de olijfbomen. Op enkele stappen van zeer gezellig centrum waar alles voorhanden is, van 's morgens het koffietje met de krant tot 's avonds het wijntje op een gezellig terras. Maar ook voor sportievelingen vormen de Alpilles vlakbij een uitdaging te voet of per fiets... Wij komen hier steeds opnieuw met zeer veel plezier terug heen!
2 years ago

Ravel René
French
ce petit camping est charmant . Bien que situé à 2 pas du village , le calme et la tranquilité y règnent .
2 years ago

gerlach
Dutch
aan een zijde een hoge muur die de wind tegenhoudt. je voeltje direct thuis als je vroeger in Frankrijk bent geweest.te voet naar het dorp in een minuut, heerlijk.
2 years ago