Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Dogs
Washing machines
4 / 5 (10 votes )

Les Ilots d'Or

La Trinité
20137, Porto Vecchio
France

Les Ilots d'Or is a campsite with 100 pitches in Porto Vecchio , France. Les Ilots d'Or has a camping shop and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

JS85
Dutch
Het is een prima camping, bij aankomst mochten we zelf een plek uitzoeken. Deze waren niet heel duidelijk afgebakend. Maar we hadden een mooie plek met uitzicht op de zee! Het strandje is prima om even lekker op te liggen, en te zwemmen/dobberen, en even naar de boten te kijken. Natuurlijk zijn er wel mooiere stranden (daar staat de regio om bekend), maar het is prima, en wordt netjes schoon gemaakt. De camping is simpel, enkel het sanitair is wel onder de maat. Het was wel schoon, maar de hokjes zijn klein en het water is vrij koud (zelfs bij de warme douches) en je kan niet zelf de temperatuur in stellen. Je moet aan een koordje trekken om zo'n 20 seconden water te krijgen, waarna je dat moet herhalen totdat je klaar bent met douchen. Verder maken we weinig gebruik van het sanitair dus we hebben ons er niet heel erg aan gestoord. Mooi uitgangspunt voor de regio, Bonifacio, Bavella enz. Via de Acsi kaart voor 17 euro per dag gestaan. 3 sterren is het overigens niet (zie bovenstaande), 2 sterren.
2 years ago

Maurice
Dutch
Ik was opzoek naar een rustige camping aan het water waarbij deze op mijn lijstje stond. Ik kreeg een warm welkom van de receptioniste die zeer goed Engels sprak. Ik mocht zonder problemen even rond kijken. Ik kon alleen niet aan het water staan doordat een groep dit deel had gereserveerd. Min indruk van deze camping is dat hij beschut was met bomen en struiken. Je kon zelf een plekje uitzoeken. Het sanitair was deels gedateerd. Er is geen zwembad aanwezig. Er is een restaurant aanwezig. Aan het water kon ik niet staan en dat er een groep zou komen besloot mij om hier niet te gaan staan.
2 years ago

p jansen
Dutch
Leuke plek – weidse zee-vergezichten. Een hemelse blik vanuit de caravanplaats op eindeloze verten met goed gebouwde nimfen op het strand. 92-62-92. Ja, voor het uitzicht was het hier goed vertoeven. Strand wel samen delen met pitbull eigenaars en ander tattoo volk. Het sanitair was ronduit povertjes; de douche was nog te krap voor een dwerg met anorexia. Een fors geschapen jongeling zou zich hier 's ochtends niet kunnen keren. Wifi zeer matig. Winkel? Klein restaurantje waar we niet geweest zijn vanwege te luide ‘’muziek’’. Geen kans op terugkeer.
2 years ago

Judith Potjewijd
Dutch
De kampeerplekken zijn voor de meerderheid mooi gelegen en zeer ruim. Het sanitair is oké, in ieder geval altijd overal warm water. Het strandje is maar heel klein, maar prima als je even lekker wil zwemmen om af te koelen. Er zijn zeer veel mooie stranden in de directe omgeving, toen wij hier waren in augustus wel lange files en hutje-mutje op het strand. Dat is op de rest van Corsica wel anders. Het personeel bij de receptie was zeer vriendelijk en sprak Engels, het personeel in het restaurant sprak geen Engels en kwam gehaast over. De camping wordt druk bezocht door Italiaanse families. Wel wat overlast gehad van de animatie op een avond en van een groep Italiaanse jongeren. Wij gaan hier niet meer naar terug.
2 years ago

marjoleineric
Dutch
Prima camping aan het water. Klein zandstrand aan baai waar veel (ook gemotorisserde) boten/jachten kunnen komen. Helder, schoon water, geen overlast of stank van de boten. Vriendelijke ontvangst, het terrein ziet er schoon uit. Plaatsen met veel, minder of geen schaduw. Wifi bij de entree, op het terras. Schoon sanitair, ziet er prima uit. Soms drukte bij de 2 wasmachines, maar dat kun je plannen. Op de camping staan Eucalyptus bomen, die heerlijk geuren na een regenbuitje. Vriendelijke campinggasten: Nederlansers, Italianen, Fransen. Veel mensen komen hier al jaren. Maar ze zijn altijd bereid tot een praatje met de nieuwelingen. Veel gezelligheid, vaak wordt er pétanque of jeu de boules gespeeld. Geen overlast. Er zijn prima pizza's af te halen. Direct naast de camping is een surfschool, waar je kunt leren surfen.
2 years ago

broeksma
Dutch
Vriendelijke ontvangst! Broodjes service! AAn het strand een plekje helaas erg rumoerig dat weekend in de haven ernaast en mensen die dan op de camping komen via het strandje. De Karaoke duurde lang en was enorm hard. Dat had wel minder gemogen. Douches prima water lekker warm. [ Voor ons de eerste x na diverse campings op corsica] Nog wel alles aan het herstellen maar dan is het ook weer ok.
2 years ago

mahopo68
Dutch
Een camping met mooie ruime plekken die je zelf mag kiezen. Tot zover de pluspunten. Het sanitair is beneden de maat. De paden zijn zanderig. Het strand stelt niets voor (geen branding, beetje sjofel). Het personeel van het restaurant (enige plek waar Wifi is) is ronduit onvriendelijk, negeert je zelfs! Ratten in de bomen en 's avonds veel muggen. We zijn hier eerder weggegaan.
2 years ago

robben
Dutch
+ mooie ligging in een baai aan het strand + sanitair warm zonder muntjes prima pizza tent op de camping redelijk camping winkel prima bij de receptie spreken ze engels alleen contact afrekennen 1 km van porto-vecchio honden mogen er komen aangelijnt,mijn hond klein loop los vanwege nekhernia camping baas deed moeilijk uitgelegd dat dat niet kon, was geen discussie mogelijk dus wij zijn boos weg gegaan
2 years ago

Paul
Dutch
hadden een mooie grote plek onder een gigantische kurkeik die veel schaduw gaf. strand is niet zo groot. vissen is mogelijk vanaf steiger naburige camping. in augustus 90% Italiaanse families die 's avond gezellig tafelen tot 22:30 en daarna rustig gaan slapen. 's nacht 2x wat lawaai gehad van een franse familie.
2 years ago

J
Dutch
Camping Les Illots d'Or is een gezellige camping. De plekken voor tenten en caravans zijn niet al te groot, maar hebben wel een prachtige ligging tussen de bomen en zijn afgezet met grote keien. Voor onze vouwwagen kregen we een prachtige grote plek met uitzicht op het strand. Het is op het achterste gedeelte van de camping, dicht bij het strand, voornamelijk een familiecamping. Opa en oma, ooms en tantes alles staat op dit gedeelte. Wij hebben het als heel gezellig ervaren. Iedere middag klokslag 5 uur wordt er petanque gespeeld door de bejaarde italiaanse en franse mannen. Prachtig om te zien. Indien je over een boot beschikt dan kun je die in het haventje voor de camping vast leggen. Daar wordt ook veel gebruik van gemaakt. Naast de camping zit een surf/zeilschool. Op de camping is een restaurant, we hebben er heerlijk mosselen gegeten. Sanitair vonden we iets minder, krap en niet altijd even schoon. Erg vriendelijk personeel!! We komen vast terug.
2 years ago