Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (5 votes )

Les Genets d'Or

Kermerour Pont Kereon
29380, Bannalec
France

Les Genets d'Or is a campsite with 30 pitches in Bannalec, France, located in the Brittany region. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Hans
Dutch
Fijne camping met ongeveer 40 plaatsen. Toen wij er waren nauwelijks bezet (4 plaatsen) dus veel ruimte. Sanitair een beetje ouderwets maar wel heel schoon
2 years ago

John Stych
English
This sis a small site with few facilities but is very quiet and ideal for a holiday provably without children as there are few facilities. Friendly English owners and good value for money.
2 years ago

Dineke
Dutch
De camping was gelukkig niet groot en het verblijf was zeker voor herhaling vatbaar. Alles bij de hand op een korte afstand. Je mag zelf je plaats uitkiezen en deze zijn afgebakend en ruim, maar kunnen hier en daar wel wat schuin aflopen. In de omgeving is genoeg te zien en er is voor elk wat wils. De ruige kust bij de drie vuurtorens van Penmarc'h was mijn favoriet, maar ook Concarneau, Chateau de Trévarez, Pont-Aven, Locronan, Trèvignon, de onderzeebunker in Loriënt en Carnac en omgeving zijn een bezoek meer dan waard. De eigenaren zijn nette Engelse mensen die houden van orde en netheid. Helaas was de broodservice afgeschaft vanwege de rustige bezetting van de camping. Wel komt er iedere maandagavond een pizzakar op de camping en de bakker en de Intermarché is op goed één kilometer van de camping. De wifi was niet echt denderend, maar ach, we hebben tenslotte vakantie. Wij hebben in ieder geval een heerlijke vakantie gehad en overwegen volgend jaar weer te gaan. We hebben nog niet alles gezien.
2 years ago

mieke
Dutch
ned leiding. Aardige leiding. veel schaduw!!!! Soms iets teveel. Je moest naar de zon zoeken. Ligt heel mooi aan de ceze waar er een rotsstrandje is. Je kon er leuk kanoeen en een paar leuke plaatsjes in de buurt. Voor onze dochter van 16 was er geen vertier. Ze maakten de indruk niet echt gek te zijn op kinderen (bang voor overlast) Heerlijke rustige camping
2 years ago

Pauline Verkerk
Dutch
Kleine camping (ong. 50 plaatsen + een aantal mobil homes), geschikt voor rustzoekers en jonge gezinnen met kleine kinderen. De camping is rustig gelegen en ruim van opzet. Het sanitair is keurig (zeeppompje bij de wastafels!) en zeer schoon. Voor jonge kinderen is er een omheind speeltuintje. Verder is er een tafeltennistafel en een poolbiljart (binnen). Wasmachine en droger voor een zeer schappelijke prijs. 's Morgens vers brood bij de receptie af te halen (even bestellen de dag ervoor). Verblijfskosten zijn laag en bij een wat langer verblijf komt daar nog 10% korting overheen. De camping is eigendom van een zeer vriendelijk en gastvrij engels echtpaar. Het dorp Bannalec ligt op 1 km vanaf de camping en biedt alle benodigde winkels, inclusief een grote supermarkt, VVV, restaurants, pub enz.
2 years ago