Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (15 votes )

Les Deux Glaciers

route des tissi�res
74400, Chamonix
France

Les Deux Glaciers is a campsite with 100 pitches in Chamonix, France, located in the Rhône-Alpes region. Les Deux Glaciers has wifi, a camping shop and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Anneke Miedema
Dutch
Prachtige mooie camping. Rustige camping. Restaurantje op de camping is echt een aanrader. Je kunt daar heerlijk eten. Geweldig uitzicht op de gletsjers. De camping ligt naast de Mont Blanc. Stadje Chamonix ligt ernaast waar je leuk kunt winkelen. Veel sportzaken met bekende merken en tegelijk wel wat aan de dure kant. Je kunt met treintje of kabelbaan naar boven om in de bergen te wandelen. Heel veel mogelijkheden. Op de camping vonden we het sanitair schoon. Iedere dag werd het onderhouden. Onder de receptie heb je een nieuw sanitair. Wel viel ons op dat de eigenaar het moeilijker vond om het sanitair goed schoon te houden met meer gasten. Deze camping is zeker een aanrader.
3 years ago

Conny Janssen
Dutch
Bij aankomst op de camping kon de eigenaresse onze reservering en onze aanbetaling niet terug vinden in het systeem.? We keken er niet van op gezien de chaos verder op in het kantoor. Eenmaal een plaats, overdonderd door het fenomenale uitzicht vanonder onze luifel. Uitzicht op Aiguille de Midi en rechts de Mont Blanc? Het sanitair was wat verouderd en mocht wat mij betreft wat vaker schoon gemaakt worden. Maar over algemeen prima. Elke dag kwam er een bakker op de camping met een ruim assortiment aan brood. Er was een restaurantje en een kleine afhaal op de camping. Zelf geen gebruik van gemaakt, maar het zat er elke avond aardig vol.? Op de camping was geen animatie aanwezig. Kinderen vermaakten zich met het kleine stroompje water over de camping(niet hinderlijk overigens) V.a. 23:00 uur was het stil. Heerlijk!!! Genoten.
3 years ago

linda
Dutch
De omgeving is fantastisch mooi, als je van wandelen en klimmen houdt dan is dit de perfecte locatie om te verblijven. Voor andere zaken moet je hier niet zijn. De campingeigenaren waren aardig en behulpzaam. Er is geen zwembad. Voor de kinderen hebben ze een speeltoestelletje, tafeltennistafel en het beekje wat over de camping heen loopt die regelmatig gebruikt werd als zwembeekje en koelkast. Wat ons opviel, in deze regio, is dat het schijnbaar erg normaal is om toiletten zonder wc-brillen te hebben. Dit was op de camping ook zo, zowel in het nieuwe als in het oude sanitairgebouw. Het nieuwe gebouw werd redelijk tot goed schoongehouden, het oude gebouw liet te wensen over. De uitzichten vanaf de camping zijn mooi, wel afhankelijk van waar je op de camping zit. Fijn om de gehele dag in de zon en de schaduw te kunnen zitten. Goede prijs-kwaliteit verhouding, veel meer mag je ook niet verwachten voor €21,10 voor 2 personen in het hoogseizoen.
3 years ago

cliche michel
French
le camping est bien situé mais tous le reste est a revoir, les sanitaires ne correspondent pas aux besoins, trop petit et d´une propreté médiocre mais le point qui mérite d´être souligner pour regoindre les précédents commentaires est l´acceuil, les propriétaires qui exploitent le terrain sont antipathiques et même indiférents quand on a des soucis A premiére vue la préocupation principal est l´argent qui rentre mais pas le bien être du client La facilité des transport gratuits est un bon point mais que l´on retrouve dans tous les autres terrain de camping
3 years ago

Bea
French
J'ai tout aimé, le site est exceptionnel, le restau tres bon - goutez la fondue, la meilleure de la valléé!!! - les sanitaires nickel , nettoyés plusieurs fois par jour Aucun souci avec l'accueil. De plus les transports sont a proximité, bus et train Je recommande !!!!
3 years ago

gillou
French
mauvais entretient des sanitaires, les douches peux nombreuse fuit par les robinets, les pommes de douches sont plaine de calcaire pour celles qui fonctionne, exemple le sanitaire sous la maison seule une est correcte sur 3 douches, l’accueille n'est pas tellement au RDV, le repas de la st Sylvestre était très bien. le prix du séjour reste correcte malgré tout de + les cartes d’hôte pour les transport reste un gros avantage pour circuler en train ou en bus
3 years ago

Stéphanie
French
3 étoiles OK pour le calme du camping et son emplacement mais la propreté des sanitaires est A REVOIR: c'est vieux et sale. Aussi bien les douches que les WC, une honte ! Amabilité et accueil moyens également.
3 years ago

Lisa Warburton
English
Stayed here for 4 nights to make the most of Chamonix. The location is convenient and we had free bus passes from the campsite. The owners were very friendly and the pitches were a decent size. The pitches were soft enough to not need hard ground pegs. The sites from this campsite is pretty spectacular as you're right underneath the glaciers. It was cold the time we stayed here but expected it being so far into the mountains. The facilities were fine but slightly dated. Ideal location for walking. Chamonix is full of exciting things to do and see but slightly more pricey than other places I've stayed in mountainous areas with equally good walking/activities to do.
3 years ago

marc_vanmierlo
Dutch
Bijzonder mooi aangelgde camping met zeer "Franse slag" sanitair, beetje jammer. Er is een restaurant en een snackkraampje dus aan eten geen gebrek. Gratis openbaar vervoer wat makelijk is voor uistapjes naar Chamonix en de bergen voor wandelingen etc.
3 years ago

michelilja
Dutch
Wij hebben hier 1 week gekampeerd in 2012. Heel mooie plekken met fantastisch uitzicht, elke dag bakker op de camping voor vers brood en smal beekje over de camping. Vanaf camping korte afstand tot lift en wandeling naar Bossons gletsjer en korte afstand tot Chamonix. Ik schrijf deze beoordeling omdat wij en onze kinderen (5 en 7 jaar), itt overige beoordelingen, deze camping wel leuk vonden voor kinderen. Er waren er heel veel en allemaal zaten ze in de beek te knoeien met dammetjes en hielden watergevechten. Sanitair is idd matig en verouderd en de campingmevrouw is niet heel aardig, maar ook niet onaardig.
3 years ago

Florian
Dutch
Paar keer hier geweest, redelijke camping voor uitstapjes om te wandelen. Reden dat ik hier post omdat hier op deze camping in mijn auto is ingebroken in de nacht. Deze stond naast me tent. Je spullen zijn niet veilig in de auto! In de buurt op verschillende campings ingebroken in auto's etc. (Dag vakantiefoto's van een week ^*%*(^)
3 years ago

Edith
Dutch
Camping ligt perfect qua uitzicht op de Mont Blanc. De camping zelf is sfeervol door de vele bloemen. Twee sanitairgebouwen (onder de receptie een zeer nette en moderne) die netjes verzorgd en schoongemaakt worden. Douches warm. Kleine restaurantje is goed, met kaasfondue als leuke 'specialiteit'. Op de camping zelf alleen een klein stroompje/beekje voor de kids en een klein speeltuintje. Op 2km een Intermarche in Houches Al met al een perfecte uitvalsbasis voor alles in de omgeving.
3 years ago

vanuytrecht
Dutch
Het zonder enige twijfel een mooie camping qua ligging, aan de voet van de Mont Blanc. Het is er vrij rustig. De eiganares is gewoon vriendelijk zonder franjes. Sanitair blijft een zorgenkind evenals een winkel met elementaire producten. De bakker komt elke dag langs op een te vroeg uur. Met een camper kan je het hier wel een paar dagen volhouden, genoeg eten bij hebben en je eigen sanitair gebruiken.
3 years ago

Juud
Dutch
Wij hebben een week in een mobile home gezeten. Heerlijk je eigen plekje, een eigen "tuintje" en een super uitzicht! Je kijkt zo tegen de top van de mont blanc aan. Er zit een verwarming in het huisje, wat heerlijk is omdat het 's nachts nogal koud kan zijn. De camping is echt heel mooi, overal mooie bloemen, speelplekjes en mooi paadjes.
3 years ago

Paul
Dutch
Wij hebben deze camping aangedaan onderweg naar Italië. Camping op zich ziet er netjes uit. maar net te weinig elektrische aansluitpunten verspreid zodat je mogelijk 2 snoeren moet uitrollen. Eigenaar was ons zeer behulpzaam toen ons bandje van het neuswiel lek bleek te zijn. Hij is er de volgende dag mee op pad geweest om te laten repareren. Rest van het personeel was een beetje chagrijnig. Vanaf de camping een spectaculair uitzicht op de Mont Blanc en 1km buiten de camping kun je een lift nemen omhoog naar de gletsjer. Het sanitair en douches zijn onder de receptie maar zijn zeer gedateerd en worden slecht schoon gemaakt.
3 years ago