Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (8 votes )

Les Bonnets

D46 - quartier les bonnets
F-05000, Neffes
France

Les Bonnets is a campsite with 100 pitches in Neffes, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Les Bonnets has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

C.Y.
Dutch
We waren laat in augustus op deze camping, er was bijna niemand meer. We kregen een plaats aangewezen met veel bomen, tegen het aangrenzende bos aan. Sanitair wat oud en niet altijd heel schoon, veel beesten omdat het niet geheel afgesloten van de buitenlucht is. Een ander sanitairgebouw was wel beter. Lekkere broodjes te koop op de camping en een klein barretje waar je ook pizza kan bestellen. Vaak problemen gehad met het pasje van de slagboom wat niet goed werkte. Maar wel een prettige rustige camping.
2 years ago

Gerrie
Dutch
Wij waren met 2 gezinnen, 10 kids in totaal, oudste 16 jr, jongste 4 jr. De camping ligt in de uitlopers van de Alpen, dichtbij hogere bergen, leuke plaatsjes, af en toe een marktje, verderop het grote meer Lac du serre poncon! Schitterend!! Echt ruime staanplaatsen.. ideaal met onze kids! 2 á 3 avonden in de week is er muzikale animatie 's avonds.. Dansavonden oid.. wij vonden dit niet prettig.. als je bij de vouwwagen zit hoor je dat dus heel goed. Zwembad is netjes, schoon, niet heel groot, maar voldoet prima! Er is een voetbalkooi, en er zijn wat kleinere speeltoestellen. Het sanitair is redelijk schoon, kán beter. Een gedeelte is vrij nieuw, ander gedeelte ouder. Wifi soms matig, wel aanwezig. Wasmachine, gratis gebruik van evt droogtrommel en strijkijzer! 's Morgens vers stokbrood. De camping is goedkoop. Lid van de ANWB? Korting!
2 years ago

ANOT
French
Depuis 7 ans, nous venons dans ce camping avec nos trois enfants et c'est un vrai déchirement à chaque départ pour les enfants comme pour nous. Les propriétaires et le personnel sont des gens charmants, toujours à l'écoute de leurs clients. Le camping est très bien tenu, très propre, bien situé, dans un cadre magnifique, des activités sont proposées, un snack est à votre disposition avec un couple de gérants très sympas et on y mange très bien. Bref, c'est un camping que l'on recommande vivement !
2 years ago

bonos
French
2 adultes et 2 enfants de 11 et 9 ans en tente. Emplacements vastes et ombragés, sanitaires pratiques et propres. Aires de jeux, tables de ping-pong et piscine appréciables pour toute la famille. Présentation de la région et conseils de randonnées pour tous les niveaux proposée une fois par semaine
2 years ago

Evert
Dutch
De twee voorgaande beoordeling bevatten allebei iets waars. Onze ervaringen zijn op zich positief. Een mooie camping, ruime plekken, sanitair is redelijk netjes en verzorgd. Voor baby's een aparte babywasruimte. Alleen het muziekprogramma op dinsdag- en donderdagavond was voor ons een grote afknapper. Wij houden van rust, zeker 's avonds bij de tent. Dat kon je op die dagen wel vergeten... De muziek ging tot middernacht door en was over het hele campingterrein te horen. En op zaterdag was er disco op een nabijgelegen camping. Wij hebben dat niet afgewacht en zijn twee dagen eerder naar huis gegaan. Jammer voor zo'n mooie camping.
2 years ago

staes
Dutch
wij verbleven hier 2 nachten met de MH begin juni ,camping ligt enkele km van de hoofdweg naar Gap , vriendelijke ontvangst ,wij konden een ruime plaats uitkiezen , wij waren de enige MH was dus heerlijk rustig , wandelmogelijkheden beperkt , winkel gesloten , mooi zwembad , sanitair kan beter , nogal ouderwets , voor enkele nachten ok , zou hier geen week kunnen blijven
2 years ago

Anneke
Dutch
Camping Les Bonnets is qua ligging en plekken (ruim) mooi. Alleen in het hoogseizoen moet je er niet zijn als je van rust houdt. Wanneer voor de fransen de vakantie begint, begint ook de muziek op de camping. Door de week om de avond en in het weekend dagelijks tot 12:00 uur. Hoe later op de avond hoe harder de muziek, dus voor onze kids korte nachten, en lange dagen....hierdoor werden wij gedwongen een andere camping te gaan zoeken. Meerdere mensen zijn daardoor ook vertrokken. Ook het sanitair scoort niet goed. Wanneer het regent sluiten ze het nieuwste gebouw en ook nog een wc van het oude gebouw, zodat het weinige wat nog over blijft erg vies wordt. Ze houden duidelijk niet van regelmatig schoonmaken. Al met al niet voor herhaling vatbaar....
2 years ago

sandra
Dutch
Prima camping, mooie ruime plaatsen, keurig zwembad met parasols en ruime gelegenheid om te zonnen langs de kant, goed afsluitbaar hek (veilig voor de kinderen). Infobord, broodservice, heerlijke pizza's en het sanitair werd drie keer per dag schoongemaakt. De camping ligt zeer centraal, je kunt alle kanten op om uitstapjes te maken. Kortom, voor ons was het een topplekje en we hebben een heerlijke vakantie gehad!
2 years ago