Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (12 votes )

Les Blachas


07150, Salavas (Ardeche)
France

Les Blachas is a campsite with 100 pitches in Salavas (Ardeche), France, located in the Rhône-Alpes region. Les Blachas has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

toon defloor
Dutch
dit domein viel wat tegen. een zeer drukke weg tegenover het strand van de rivier wat echt voor geluidsoverlast zorgt. weg rust. een wifi netwerk dat zijn naam niet waard is (het is 2020). op de nederlandstalige website van het domein wordt een korting van 10% aangeboden bij het boeken. Pas na aankomst blijkt die korting enkel mogelijk als je bij een Frans post-bedrijf werkt. Enkel in de Franstalige versie van de website is aangegeven wanneer de korting geldig is. Erg vreemd. Dit is eigenlijk de zaken niet voorstellen zoals ze zijn. Het huisje is erg donker en somber met een 90s-interieur. bij aankomst is een lamp stuk (wordt snel hersteld), de koelkast-knop is stuk, de stortbak van het toilet loopt door, er is geen lichaamslange spiegel, de douchestang blijft niet op de juiste positie,... Er zijn geen plaatsen om een elektrische wagen op te laden. In het restaurant zijn alle schotels met vis of vlees, geen vegetarisch.
3 years ago

jaap plender
Dutch
ruime plaatsen, vriendelijk personeel,gevoel van vrijheid, de weg aan de andere kant van de rivier kent wel verkeer maar dat is na 19.00 niet meer zo, direct aan de rivier.
3 years ago

Jeroen en Marieke
Dutch
een mooie camping met ruime, schaduwrijke plaatsen. goed sanitair, niet altijd even proper. mooi zwembad, heerlijk eten in het restaurant met prachtig zicht. heel veel onaangename drukte aan de rivier door kayakkers, gevaarlijk voor kinderen en zwemmers in het algemeen. de reden waarom wij niet meer teruggaan is de lawaaihinder 's avonds door: activiteiten op de camping of op de camping aan de overkant en vooral door huurders van huisjes. Er wordt geen stilte gerespecteerd eens de avond valt (22u30 à 23u)...dan komen ze precies tot leven... helemaal niet leuk voor kampeerders met kleine kinderen
3 years ago

jlm
French
Le beau cadre en basse saison, ne rime pas avec la propreté des sanitaires, surtout le dimanche. Douche gelée le matin et le bordel du week-end pour les groupes d'alcolos du coin toute la journée et la nuit. Compression de personnel au 31 août donc fermer, complètement à la fin août , j'espère que cela est mieux en juillet août? .
3 years ago

kiki lolo
French
un lieu calme et retiré, site et paysage magnifiques. emplacements bien aménagés et spacieux une animatrice pour les petits Pas trop d'animation pour les ados, mais bon, ce n'est pas un centre aéré. De la musique qui s'arrête tôt : normal, ce n'est pas une boite de nuit en plein air. On peut aimer se reposer, surtout en vacances. Personnel très sympa : bar, accueil, entretien, Canoë .... Sanitaire bien refaits : propres et spacieux. Il manque vraiment une petite supérette, parce qu'au bar, c'est la misère. Si la piscine ouvrait à 9.00 au lieu de 11.30, ce serait très apprécié.... pourquoi ouvrir si tard, surtout en été et en Ardèche ???? Heureusement, accès direct à l'Ardèche. Baignade, natation et location de canoë. Chiens ( ou maitres) bien élevés : pas de crotte Très peu de néerlandais ( ceux qui se regroupent en colonie et s'étalent....) Bon entretien général : fleurs, allées, pelouse ....
3 years ago

marion
French
Vacances d'une semaine au mois d'août 2012 entre amis (nombre 9 agés de 22 et 23 ans). Point positif : sanitaires propres, ombres sur nos emplacements, accès direct à l'Ardèche, possibilité de réservé activité (canoé, spéléo...) directement au camping. Point Négatif : Snack au niveau des goûts on se croirait à la cantine + pas de sandwich panini + accepte QUE l'espèce, Bar fermeture 23h pile poil + exctintion des lampadaires sans prévenir + accepte QUE l'espèce + cocktails très moyen, Piscine ouverture à 11h30, Animation lundi aprèm pétanque + mardi soir soirée dansante avec DJ ridicule + jeudi aprèm pétanque. A vous de faire votre choix, je tiens quand même à rappeler que c'est un camping 4 étoiles.....
3 years ago

Eric
French
+ Dans les gorges les pieds dans l'eau - bruyant a cause de la route et des jeunes qui picolent sur la plage
3 years ago

Antoine
Dutch
Het is een terrassencamping, mooie ligging tegen een berg aan, direct aan de Ardeche. Mooie rotspartijen waar men vanaf kan springen. Aan de andere kant van de ardeche een stijle berghelling en een drukke weg waar je geen last van hebt. Onder de vissers is dit een leuk gedeelte van de ardeche. redelijk diepe stukken. Meervalletjes, voorn en barbeel zijn er vollop te vangen. Een camping met bijna alleen fransen, een enkele verdwaalde nederlander of belg is er ook maar niet veel. Tennisbaan, zwembad en internet zijn gratis, is dus een +punt. Sanitair is oud maar wel schoon, ook is er een groot (iets moderner) sanitair gebouw aanwezig, warm water gratis zolang je wil ;) Op de website adverteren ze met een bedrag van €295, per week in het hoogzeizoen incl. 2 personen caravan, auto en 220V, dat valt mee. Een instinker is een extra persoon die kost €10,00. Daar staat dus niks achter (per week of per dag) dat blijkt dus per dag te zijn, staat niet in verhouding volgens mij DUS LET OP.
3 years ago

jaap plender
Dutch
2 jaar geleden 2 week op deze camping gestaan (in juni), stonden direct aan de rivier op een hele ruime plek. de zon zakt achter de heuvels aan het eind van de middag (dat was best prettig), het was toen nog geen camping cheque camping en was het erg rustig. er komen wel groepen te kamperen en te kanovaren maar dat hebben wij alleen maar als levendigheid ervaren en beslist niet storend. ook de weg aan de overkant van de weg kende alleen wat verkeersdrukte overdag (vakantieverkeer) en verder erg rustig. om bij de camping te komen lijkt lastig maar dat is het niet, het is alleen op het laatste stuk (hooguit 300 meter) wat smal. vriendelijk personeel. gaan dit jaar (2015) weer heen. het sanitair vond ik dik in orde.
3 years ago

kh.de.boer
Dutch
Camping is net overgenomen door Kawan-Vilage. Ze adverteren met 6=7 mbt de campingcheques, doch wij moesten voor 7 nachten 7 cheques inleveren. Overigens worden hier de campingcheques niet zo erg op prijs gesteld, want de camping krijgt van de €15 euro slechts € 8 uitbetaald door de Campingcheque-organisatie. De camping lijkt rustig maar er komen ook bussen met mensen voor de kanoverhuur.
3 years ago

anouk68
Dutch
Via het Anwb boekje vonden we deze camping (op de bonnefooi) en hoewel er geschreven werd "deze plek is moeilijk bereikbaar" maar dat viel alles mee. Vriendelijke mensen, veel vrijheid in uitzoeken plek en wij kozen met uitzicht op de rivier. Wakker worden door de vogels, en dagelijks de kanoers zien passeren. Er loopt een weg aan de overkant maar dat vonden wij niet hinderlijk. Door de terrassen en levels op het terrein niet echt kindvriendelijk wat voor ons een voordeel is als stel zonder kids. Zonder vervoer kom je wel moeilijk het terrein af, de camping ligt aan het einde van een 3 km-lange slingerweg de bergen af en op.
3 years ago

Annemieke
Dutch
In sept. 2009 geweest. Ligging is echt super recht aan de George 'd Ardeche! Dat is ronduit geweldig. Het centrale sanitair is niet echt super en niet super schoon. Maar achter de (nieuwe)bar is een kleinere sanitaire gelegenheid die wel beter is, met wc brillen enzo, en dat is net nieuw dus dat is wel oke, maar er wordt net te weinig schoongemaakt. Maar als je daar jezelf niet al te veel aan ergert is het prima. Mooi zwembad erbij. Wij gingen iedere dag wandelen en dan deden we op de terugweg boodschappen. Stokbrood is 's ochtends op de camping te krijgen. In het hoogseizoen is er schijnbaar een epicerie op de camping maar die was er nu niet meer. Vanaf de camping kan je gaan kanoen op de George D 'ardeche.
3 years ago