€20
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 April till 30 September
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

4.5 / 5 (3 votes )

Seasonova Les 7 Iles (Glamping)

rue port l'épine
22660, TRÉLÉVERN
Bretagne, France

Seasonova Les 7 Iles (Glamping) is a campsite with 138 pitches in TRÉLÉVERN, France, located in the Brittany region.

Photos

Reviews

Caroline
Dutch
De plek is eerlijk waar fantastisch. Direct aan zee, met waanzinnig eb en vloed verschil. Zonsondergang beleef je vanaf je camping stoel. Camping zelf is wat ongezellig en erg basic. Sanitair is vrij nieuw maar ook basic en meestal redelijk schoon. Je moet het wel treffen met het weer, bij regen oogt camping troosteloos en valt er behalve klein overdekt zwembad weinig te beleven. Brood is te bestellen en wordt bij de tent bezorgd. Restaurant oogt als luxe snackbar maar eten is er echt heel erg goed.
2 years ago

Dejong
Dutch
Prachtige glamping tent gehuurd voor een week (ecolodge) inclusief sanitair. Prachtig uitzicht recht op zee, vriendelijke campingbeheerders, sober maar prima restaurantje op camping en leuk klein zwembad voor een korte plons. Trelevern is een lief klein dorpje waar behalve een Italiaans restaurant weinig zit. Maar met 10 min ben je in de omringende steden met grote supermarkten. Wij hebben van hieruit veel leuke bezienswaardigheden in de omgeving bekeken.
3 years ago

Sylvia van Capel
Dutch
Simpele camping maar met een prachtige ligging direct aan zee. Via de achteruitgang klim je zo het (zand) strand op en met eb loop je ook nog eens zo naar de eilandjes. Klein overdekt zwembadje en klein maar prima restaurant.
3 years ago