Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3 / 5 (10 votes )

Les 3 Lacs du Soleil (Glamping)

La Plaine de Serrieres
F-38460, Frankrijk
France

Midden in de natuur in Frankrijk ligt Domaine Les 3 Lacs du Soleil. Verwacht hier niet de meest moderne faciliteiten. Om te zwemmen kun je kiezen uit het zwembad of het zwemmeer, tevens is er een visvijver. Leuke uitstapjes zijn een dagje Lyon, het meer van Annecy, of volg een van de wandelingen vanaf de camping.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Anoniem
Dutch
Het sanitair is werkelijk om te huilen; Oud, wastafels te hoog en kraan kan alleen op standje 10 waardoor je kleding steeds nat is wanneer je je handen wast, water vliegt de wasbak namelijk ook weer uit. Kinderen kunnen niet fatsoenlijk hun handen wassen door de hoogte. Water (ook van douches) is óf ijskoud óf bloedheet, armoe dus. Met het animatieteam troffen wij het omdat de Nederlandse dame erg lief was waardoor onze dochter elke dag graag een tekening kwam maken. Aanbod beperkt zich echter tot het maken van een tekening helaas en dan franse dames van het animatieteam liepen al kauwgom kauwend in veel te korte broekjes over de camping in de hoop gespot te worden door een leuke vent. Weinig oog voor de kids. De beheerder reed dronken met zijn fiets over de camping en zat tot diep in de nacht herrie te maken met zijn trommel. Toen wij hem aanspraken keek hij ons twee weken niet meer aan, mafkees! Veel jongeren en overlast op de camping
1 year ago

Frank
Dutch
Verouderde camping, op Fransen gericht, onderdelen camping wat ongezellig en te ver uit elkaar opgezet. Strandje zit aan de overkant vh meer ipv aan de camping kant, glijbanen nog verder weg, nodigt niet uit. Zwembad te klein voor het aantal gasten, troebel, losse steentjes. Jacuzzi snel vies en veel kinderen die er toch in zitten ondanks verbod tot 16 jaar. Sanitair verouderd maar wordt redelijk schoongehouden, te weinig aanbod voor het aantal mensen ( camping niet vol ). Bezienswaardigheden minimaal een uur rijden ( meren, Grenoble, Annecy )
1 year ago

VK
Dutch
Bij deze camping is er sprake van achterstallig onderhoud. Weinig animatie in de avonduren, geen leuk terras.. Toiletten hebben geen wc bril !!! De schoonmaak is niet goed. Zwembad eenvoudig. Het zwem meer, glijbaan en zonneweide zijn op zich prima. De sfeer was ook prima en rustig, plekken ook goed. Restaurant bij het meer heel goed en mooi. Personeel bij receptie sprak slecht Engels, kon ook geen info geven over OV of tips over uitjes. Slecht voetbalveld! Fitnessruimte goed. Groenrijke omgeving maar niet spannend genoeg voor ons. Algemeen beeld : geen mooie camping, verouderd, zeker geen 4 sterren waard. Omgeving ook niet mooi. Gereisd met kinderen (11 en 15 jaar). Dagje Lyon is wel leuk.
1 year ago

Anne
Dutch
De kinderen hebben genoten op de camping. Top animatie team. Het eten was ook goed en niet duur. Sanitair werd goed schoon gemaakt.
1 year ago

Lukas
Dutch
Er staat Nederlandse camping maar nee let daar voor op
1 year ago

Danielle
Dutch
Wij stonden hier 1 nachtje, camping in opstart. Schoon sanitair, leuk viswater maar geen camping waar ik 2 weken zou willen staan.
1 year ago

Anja
Dutch
Ruime camping met twee vismeren (karper) en meer om in te zwemmen/bootje varen. Wij zijn hier in 2019 en 2020 geweest met onze kinderen van 11 en 13 jaar. Zij hebben het hier heerlijk naar de zin gehad. Er worden leuke activiteiten georganiseerd (ondanks corona toch 4 animatoren (ook Nederlands)) en er zijn kinderen van alle leeftijden. Het grote sanitairgebouw op het midden van de camping is vorige zomer gerenoveerd. Nog steeds niet super modern, maar het wordt wel netjes schoongehouden. Je kunt iedere dag vers brood bestellen. Wij hebben geen last gehad van lawaai. Een enkele keer is er een concert oid wat wat langer duur, maar voor de rest geen last gehad van overlast lawaai. Je moet op dat vlak natuurlijk ook een beetje geluk hebben wat betreft medegasten. Voor iedere camping geldt, je moet er zelf ook iets leuks van maken. Wij hebben hier in ieder geval twee heerlijke vakanties gehad.
1 year ago

José
Dutch
Camping is leuk, maar de continue herrie, tot ‘s nachts is niet te doen. Continu heeft iemand muziek heel hard staan, alsof je op een jongerencamping zit, en anders is het de animatie van de camping zelf wel. Zwembad is te druk, gelukkig is het bij het zwemmeer rustiger.
2 years ago

Liz
Dutch
Kom vooral niet naar deze camping als je hecht aan nachtrust! Ons laten vertellen dat het 23.00 rustig moet zijn op de camping. Echter, camping laat zelf een band optreden tot 1.00 s nachts. Veel nachtelijk overlast van gasten die ergens (bar bij animatie?) Vandaan komen en zeer luidruchtig over camping lopen of voor de tent tot na 1.00 hard praten en lachen, wordt niets van gezegd, elke nacht tot ca 2.30 zelfde liedje. heel erg waardeloos!!! Dat in combinatie met huilende kinderen die weer vroeg wakker worden... Meertje is fijn om te zwemmen en lekker rustig. Meeste gasten kiezen voor overvol zwembad. In directe omgeving niet veel te doen. Lyon leuk omnte bezoeken evenals verschillende andere meren in omgeving (altijd nog 45min tot dik uur rijden)
2 years ago

Magda
Dutch
Prima camping, ruime, schaduwrijke plekken (kun je zelf uitkiezen). Animatie (ook avond) ruim voldoende in het Nederlands en Frans. Veel Nederlanders maar de kinderen krijgen hierdoor makkelijker contact. Zwembad is ok net als het meer met grote glijbaan. Sanitair is basis, geen toiletbrillen, toiletpapier aanwezig. De schoonmaak probeert het schoon te houden maar vooral de campinggasten zelf maken er een zooitje van. Hier is de schoonmaak niet tegen opgewassen in het hoogseizoen. Onze dochter van 13 jaar heeft een leuke vakantie gehad. In de omgeving is inderdaad niet veel te doen, met de auto moet je er echt op uit. Grenoble en Lyon zijn leuke plaatsen om te bezoeken. Leuke wandelpaden rondom de camping. Pizzeria en snackbar zijn aanwezig. Verder geen restaurants op loopafstand. Grote supermarkten op 10 min rijden. Wij hebben dit nu een keer gezien en komende zomer een andere camping.
2 years ago