Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (11 votes )

Le Soleil de Provence

Route de Nyons
84 110, St. Romain-en-Viennois
France

Le Soleil de Provence is a campsite with 100 pitches in St. Romain-en-Viennois, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Le Soleil de Provence has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Linda
Dutch
De camping ligt in een prachtige omgeving. Heeft ruime kampeerplekken en een mooi zwembad. Echter het sanitair is oud en vaak niet schoon! Dat was voor ons echt een minpunt. Daarnaast zijn de douches tussen 12.00 en 16.00 gesloten. Wat niet echt prettig is als je met terug komt van een fietstochtje. Hier zouden ze iets aan moeten doen. Op het moment dat wij op de camping verbleven was het erg rustig. Ondanks dat we in het hoogseizoen zaten waren er veel lege plekken. De animatie is in het Frans. Ondanks dat ging onze dochter daar met Nederlandse vriendinnetjes van de camping graag naar toe. Al met al hebben wij hier drie hele fijne weken gehad.
11 months ago

Marien
Dutch
Mooie grote plekken met en zonder schaduw. Zwembad leuk voor jong en oud. Verschillende nationaliteiten, veelal kinderen in basisschoolleeftijd. sanitair vinden wij erg slecht. Douches met koude nevelstraal, toiletten die niet goed doortrekken, wastafels waar de watervoorziening niet goed is. Afwasplekken zijn prima. Wij liepen altijd naar een toiletgebouw verderop op de camping omdat daar betere douches waren.
1 year ago

Carina
Dutch
Pluspunten: ruime plekken, goed sanitair, vriendelijke eigenaars, prachtig uitzicht, ook vanuit het zwembad, eenvoudig, maar goed eten in restaurant, bibliotheek met wifi. Zwembad is altijd schoon en geschikt voor iedereen vanwege de trap met leuning. Minpunten: in hoogseizoen soms veel lawaai vanwege de animaties. Wij komen hier al jaren, eerst met de kinderen, later met vrienden, maar meestal met zijn tweetjes.
2 years ago

Xander Stilting
Dutch
Wij kwamen hier voor het tweede jaar. Prachtige omgeving en heerlijke camping. Eigenaresse herkende ons nog van vorig jaar en ontving ons supervriendelijk. Hadden een mooie plek met uitzicht op de mont Ventoux. Geen problemen gehad van strenge regels oid. Wij passen ons aan en zijn te gast bij hen. Logisch dat er regels zijn. Dan weet je ook waar je aan toe bent. Mijn zoon en ik hebben twee fantastische weken gehad. Eigenaren en personeel spreken geen Engels en ik geen Frans, maar als je interesse toont en je aanpast, dan kom je een heel eind en doen zij net zo hun best om je een geweldig verblijf te geven. Kortom, voor ons helemaal top.
2 years ago

Bonnefo
French
Accueilli par la gérante qui nous remet les clefs vite fait. Personne pour nous emmener au mobile home et aucun état des lieux fait en notre présence. Vu l accueil non chaland nous avons laissé passé. De plus, le mobile home était sale, non isolé et avec le terrain de jeux à quelques mettre. En outre, camping très bruyant et même les animateurs ne respectent pas la réglementation qui stipule le calme à partir de 22h. Mais heureusement les lumières du stade s éteignent à 23 h. De plus, il est impossible de contacter les gérants en cas d urgence. D ailleurs en parlant de gérants on ne s est pas qui gère le camping. Par ailleurs, la discrétion de leurs parts est inexistante : ils se disputent en notre présence. A noté qu ils ne vérifient même pas si on a tout réglé. Aucune communication entres eux ou bien est ce un coût monté Sinon petite piscine et pataugeoire dangereuse car glissante et la peinture se décolle. Mon fils de 1 an en avait dans sa bouche et s est coupé avec le sol écaillé. Les gens vous sautent dessus alors que c est interdit et la piscine qui ferme à 20h n est plus surveillé à partir de 19h30 Sinon attention à votre intimité la gérante vient s en prévenir dans le mobil home . De plus, ils ne respectent pas l heure de départ des mobil home qui est de 11h. Et pour finir, en partant encore aucun état des lieux et après on nous appel tout agressif , insultant et accusateur comme quoi on a dégradé l habitation et vous raccroche au nez. Bref fuyez!! On s est pourquoi ce n est pas cher. D ailleurs vérifier bien votre e-mail de confirmation Et pensez à votre slip de bain.
2 years ago

Sjaak
Dutch
Ik kom hier al vele jaren soms wel 3x in een jaar en ben dus bekent met alle regeltjes. Echter zoals zo veel mannen doen trekken ze een short aan over hun strakke zwembroek wanneer ze een drankje gaan doen op het terras naast het zwembad dat deed ik dus ook en werd aangevallen door de eigenaresse dat ik daar niet in mocht zwemmen. Erg jammer. Ook het verhaal dat de verschillende badmeester met 2 maten meet beaam ik. Daarnaast spoelen de wc heel erg slecht door wat dagelijks resulteert dat in alle wc ontlasting blijft liggen.
2 years ago

Piet
Dutch
Prima camping om je vakantie te vieren. Het zwembad met glijbanen is voor kinderen (en ouderen) erg leuk). Wel erg strenge badmeesters, die met 2 maten meten (Franse jongeren worden bijna niet teruggefloten). Maar voor de rest prima camping. Eten van de camping moet je niets verwachten, maar de pizza-man die er 2 keer per week staat is prima. Prachtige omgeving en eigenaren spreken geen woord Engels (is nadeel), maar staan wel voor je klaar als je ze netjes benaderd. Er zijn inderdaad regels, maar wie zich gedraagt heeft nergens last van. Al met al een aanrader.
2 years ago

Peter Troquete
Dutch
Wat de meeste( positieve) bezoekers al hebben gememoreerd . Overal zijn regels maar...... een top locatie 90% goed weer gebied. Spontane eigenaars familie, Super animatie team👍
2 years ago

Sander Jurjens
Dutch
Voor de 2e keer bezocht en wederom hebben wij ons hier prima vermaakt! De vele reviews over de eigenaren kan ik echt niet plaatsen maar wij zullen ons dan wel normaal gedragen 😊. De plekken zijn ruim en hebben vaak een mooi uitzicht op het dal of de Mont Ventoux. Zon en schaduw beide aanwezig en ook kraantjes voor het water bij bijna elke plek. Sanitair is schoon en voor een warme douche ga je bij de bar en voor een frisse douche ga je naar boven. Zwembad is super schoon en lekker fris. Glijbanen fantastisch voor de kids alleen het baby bad heeft een erg gladde vloer. De hele dag is er wel animatie en dit stopt in de avond nu iets later dan de vorige keer (tussen 22-24 uur). In de omgeving is genoeg te doen aan mooie plaatsjes, marktjes en rivieren om in te zwemmen. Met de Mont Ventoux in de buurt en de vele dorpjes daaromheen is het een paradijs voor de fietsers en wandelaars. Al met al een dikke aanrader!
2 years ago

Dhr Scheffer
Dutch
Perfecte camping. Mooi zwembad; lekkere glijbanen waar gretig gebruik van is gemaakt door de kids. Plek te weinig schaduw maar volgend jaar kiezen we gewoon betere. Eten op camping was basic maar ok. Lekker Tour gekeken. Rustig in de avond is prettig. Af en toe animatie geen probleem. Iedereen die schrijft over de eigenaar. Ja ze hebben regels, eigen regels maar het is ook hun camping. Lekker Ventoux beklommen en in de omgeving nog veel meer mooie fietstochten te maken. Wel erg warm. Veelal 37 gr. Toiletten in de avond wel donker maar achter het gebouw was wel licht; daar ook water voor tanden poetsen. Douches prima. Dus voor ons .... een 9 !
2 years ago

Henny
Dutch
Prima camping. Fijne hartelijke eigenaren. Oke, er zijn regels maar dat maakt het verblijf juist ook prettig. Heerlijk zwembad en ruime plaatsen. In het voorseizoen eerder 50+ ers.
2 years ago