Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (14 votes )

Le Ruisseau de Treil

Le Ruisseau du Treil
46160, Larnagol (Lot)
France

Le Ruisseau de Treil is a campsite with 30 pitches in Larnagol (Lot), France, located in the Midi-Pyrénées region. Le Ruisseau de Treil has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Ealse Wouda
Dutch
Heerlijke camping. De nieuwe eigenaren Steve en Charol doen er alles aan om je welkom te laten voelen. Lekker zwembad, schaduwrijke plekken, schoon sanitair en een top omgeving aan de rivier de Lot.
1 year ago

Elisabeth
Dutch
Mijn vriendin en ik hebben optimaal genoten! De camping is netjes en goed bijgehouden. Wij hebben met de eigenaren meerdere super gezellige avonden gehad! De pizza’s zijn ook heerlijk! Heerlijk rustige plek, met genoeg avontuurlijke plekken in de buurt.
3 years ago

Andy en Ingrid
Dutch
Le ruisseau du treil is een toffe camping, very relaxing, love het wildlife. De eigenaars, Nigel and Jenny e hun hond milly,zijn echt toffe mensen. wij gaan zeker terug volgend jaar;Dit zou ons 5de jaar zijn.
3 years ago

Theo Bussin
Dutch
Mooi zwembad, rustig, schaduwrijk, mooi, groene omgeving en zeer ruime plaatsen
3 years ago

Sarah Birmingham
English
This is an excellent place for those, like us, who want a traditional camping experience - and when I say that, I mean a campsite that is not predominantly chalets and mobile homes and entertainment. It has a cosy, unsophisticated feel and is set in stunning surroundings. The pitches are very large with plenty of shade if you want it. Would highly recommend for those looking for a peaceful site. Jenny and Nigel were good hosts and we enjoyed our chats with them in the bar.
3 years ago

Rr
English
Lots of weird rules (kids that cannot play at the playground by themselves ??). After 3 days of numerous warnings and reprimands, I asked why they are so strict and constantly intervening. Nigel heard half of the conversation and instantly started yelling at me, and kicked me out of the office. No conversation possible. He also got very angry (yelling!) on my 4year old kid, without us being there. That left our kids nervous and anxious. We left the next morning. Owners were happy to collect the full amount for 1,5 weeks more though. Make sure not to ignore the other reviews, like we did...
3 years ago

Gezin
Dutch
Prachtige camping maar vanwege de eigenaren niet geschikt voor gezinnen! De eigenaren zijn continu opzoek naar mensen die mogelijk een overtreding (dreigen) te begaan. Kinderen mogen niet zelf rond lopen /spelen ( ookal sta je zelf nog geen 5m ernaast af te wassen). Onze dochter van 4 was zelf de receptie binnen gelopen ( om de hond te aaien) en is toen door een schreeuwende eigenaar buiten de deur gezet, resultaat: twee zeer angstige kinderen. Omdat het bij ons niet duidelijk was wat er was gebeurt zijn wij vervolgens de volgende dag even binnen gelopen om te vragen wat de reden is van de woede aanvallen ( onze dochter verstaat nog geen Engels). Omdat moment begon de eigenaar weer zonder uitleg te schreeuwen. Wij zijn na 4 dagen vertrokken naar een andere camping ( met ons nog vele andere Nederlanders in die dagen vanwege dezelfde reden) maar moesten uiteraard voor de volle twee weken betalen.
3 years ago

familie
Dutch
Ons tweede bezoek aan deze camping. Van de woedeaanvallen van de eigenaar niets gemerkt, Nigel is wel een "bezige" man. Jenny is aardig en behulpzaam. Ze proberen er beide het beste van te maken. Restaurant is simpel maar het eten is goed, er is brood te bestellen en wifi is goed. Kortom voor ons een reden om eens terug te gaan. Maar wie drukte en vertier zoek heeft hier niets te zoeken. In de omgeving zijn tal van stadjes/dorpen te bekijken. Twee sanitair gebouwen (een met nieuwe c.q. recente douches) en er wordt netjes schoongemaakt. Camping ligt een redelijk stuk van de autoroute, dus het niet een overnachtingscamping. Kortom een lekker rustige camping.
3 years ago

NLgezin
Dutch
Het is een fantastische plek in een prachtige omgeving. We kennen de streek op ons duimpje en zijn een aantal keren op deze camping geweest. Ik onderschrijf volledig wat een andere persoon hier schrijft, de eigenaren zijn te strikt. Nigel, de eigenaar, kan om het minste ontploffen van woede tegen zijn gasten. Dat is ons de laatste keer ook overkomen, en daarom komen wij hier niet meer terug. Deze mensen zijn niet geschikt om een kleine gemoedelijke camping te runnen, en dat is zonde voor de plek en de gasten.
3 years ago

Jane Westdijk
English
Very large pitches. We had one that was lovely and shady - not far from the playground for the kids. This is a quiet and peaceful site and the surroundings are beautiful. Good swimming pools. Sanitaires are very clean even though they are a bit dated in places. Our children enjoyed themselves which is one of the main things for us! Very helpful owners.
3 years ago

wismans
Dutch
In het verleden 6 jaar achter elkaar op deze prachtige camping geweest en volop genoten. In allerlei campinggidsen staat vermeld dat de eigenaren gastvrij zijn en je welkom doen voelen. Let op: Men verwijst naar de vorige eigenaren. De nieuwe eigenaren beheren deze camping met straffe hand. Nigel is onbetrouwbaar en onvoorspelbaar in zijn gedrag. Hij kan op een verschrikkelijk botte wijze uitvallen naar campinggasten wanneer zij zich niet conformeren aan zijn geschreven en ongeschreven regels. Ik heb dat zelf twee keer mogen ervaren wat de reden was dat wij direct zijn vetrokken. Verschillende campinggasten stoorden zich aan het gedrag van de eigenaren. Een gevoel van onveiligheid tijdens je vakantie wens je niemand toe. Jammer dat een camping zo naar de knoppen wordt geholpen door een stel. De onvoorspelbaarheid in hun gedrag maakt dat gasten op hun hoede zijn.
3 years ago

ap_nieuwenhuis
Dutch
Prachtig opgezette camping, met grote plaatsen. Een camping voor rustzoekers. Om 22.00 uur is het zo goed als stil op de camping. De bar is dan ook dicht. Nigel en Jenny runnen de camping nu voor het 3e seizoen. Jenny is zeer gastvrij en vriendelijk. Nigel moet zijn draai vinden. Is erg op de regeltjes en spreekt hier de gasten voortdurend op aan. Dat is soms erg jammer. Bijv. om erop aangesproken te worden dat je waslijn fout hangt (na 7 dagen) of dat je niet op een lege plaats in de schaduw mag liggen/zitten. Boxershorts in het zwembad zijn ook ten strengste verboden. 2e sanitairgebouw is niet toereikend in het hoogseizoen en wordt maar 1x per dag schoongemaakt. Een camping waar we zeker naar terug zouden gaan, als je minder het gevoel zou hebben dat je in de gaten gehouden wordt. Mooie uitvalbasis voor uitstapjes. Niet geschikt voor kinderen welke "vermaakt" moeten worden. Geen animatie.
3 years ago

Velde
Dutch
Wij hebben deze camping uitgezocht om te onthaasten. Het is een rustige natuurcamping met alles wat de echte kampeerder nodig heeft. Als je van disco en herrie houdt moet je hier dus niet zijn. Ook niet als je je niet aan de regels kan houden. Onze kampeerplek was super, nog nooit zo mooi en vrij gestaan. Wij vonden de eigenaren vriendelijke mensen, en herkennen ze niet in onderstaande reviews. Camping is zeker aan te bevelen. Mooie omgeving.
3 years ago

haas
Dutch
lekker zwembad. geen boxershorts toegestaan. keuken stelt niet veel voor. engelse eigenaars moeten hun draai nog vinden maar doen hun best. intermarche op 9 km in cajarc. bbq plaats op de camping met een centrale koelkast. rivier de lot in de buurt, maar daar kan je niet echt zwemmen. wifi te koop 5 euro per week. leenfietsen op de camping. s'avonds veel herten te zien achter de camping.
3 years ago