Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (11 votes )

Le Grand Bois

1340 Chemin du Grand Bois
84130, Le Pontet (Vaucluse)
France

Le Grand Bois is a campsite in Le Pontet (Vaucluse), France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Le Grand Bois has wifi, a camping shop and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Camping shop
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

M. Belaert
Dutch
Mooi gelegen camping. Recent overgenomen door Fanse eigenaar. Aardige behulpzame mensen. Safaritent zoals door ons gehuurd verouderd (kapotte rits en lekkage). Aanwezige keukenmateriaal was vies en stoffig. Sanitair netjes opgezet maar werd naar mijn idee niet goed onderhouden waardoor het er vies uitzag. Fijn zwembad maar tegelvloer rondom bad is een martelgang om overheen te lopen.
1 year ago

Johan
Dutch
We gaan al jaren naar deze camping, eerst met de kinderen nu met z'n tweetjes. Prima camping met een geweldige eigenaar. Veel vaste gasten. Alles eenvoudig en jawel de douches geven de laatste jaren goed warm water. De camping ligt in de directe omgeving van een bedrijventerrein maar daar merk je niets van. Echt een camping voor rustzoekers, zeker in juni. De camping is een prima startpunt om de diverse bezienswaardigheden in de nabije omgeving te bezoeken. Geweldig zwembadje. Voor kinderen is er niet veel te beleven maar voor ons is het altijd weer een beetje thuiskomen.
2 years ago

Martin
Dutch
We waren op doorreis en konden, ad-hoc, twee nachten gebruik maken van een safaritent. Wat een klasse en gastvrijheid. De eigenaars werken zich een slag in de rondte om het je naar de zin te maken. Heerlijk gegeten op t terras, superfijne stek ook voor tenten. Het voelde als een warme deken. Dank dat we te gast mochten zijn.
2 years ago

Janneke kierkels
Dutch
Deze camping is werkelijk perfect. Eenvoudig en super schoon sanitair met de mogelijkheid voor n eigen badkamer. Het personeel zorgt voor een ontspannen sfeer. De aankleding van de auberge en de safaritenten is authentiek. Door de vele bomen eerder te veel dan te weinig schaduw. In ieder geval altijd een plekje voor je hangmat. De opzet van de camping is speels met niet afgebakende plekken. Een zwembad met een prima kinderbadje. De omgeving biedt genoeg om je te vermaken als je daar behoefte aan hebt.
2 years ago

Familie
Dutch
Deze camping ademt het oude campinggevoel van Frankrijk uit. Gevoel van 30 jaar geleden kwam boven.Rust en familiaire sfeer. Veel Fransen, enkele andere nationaliteiten toen wij er waren. Veel vaste staanders. Sanitair sterk verouderd maar wel schoon. Goede beveiliging door hoge poort die alleen opent en sluit met code. Veel moerbei bomen waardoor er een plakkerige laag onder je schoenen blijft hangen. ‘S avonds veel gestoken door muggen.
2 years ago

Jef Brouwers
Dutch
Natuurlijk heeft de camping min puntjes, maar als je de camping op rijdt heb je vakantie. Als je een perfecte camping zoekt vooral wegblijven. Als je op de camping bent merk je niets van de ligging. Water van de douches en afwas is inderdaad regelmatig koud, maar de sfeer op de camping maakt dit allemaal goed. Wij hebben hier al twee jaar achter elkaar een hele fijne tijd gehad en we gaan normaal gesproken nooit twee maal naar dezelfde camping.
2 years ago

M.
Dutch
Prima camping, niet te groot. Camping is volledig omheind, met toegangshek. Zwembad met kinderbadje. Gratis Wifi. Sanitair niet luxe maar wel voldoende. Gratis douches. Camping met veel Franse bezoekers. Voor kinderen weinig te doen (geen speeltuin). Prima camping, alleen de omgeving is niet echt boeiend (dichtbij industrie-terrein en snelweg). Vriendelijke beheerders.
2 years ago

Siobhan
English
I've been going to this campsite since I was a kid, now I have children of my own and they love it just as much as I do. Like a second home, great people, great place.
2 years ago

Alexander
Dutch
Fijne, rustige camping. Sanitair is redelijk proper.
2 years ago

Gonnie Meulenkamp
Dutch
We komen hier al meer dan 20 jaar, maar zien de camping ieder jaar achteruit gaan. Het sanitair is zeer verouderd, wordt niet goed gepoetst en warm water is er ook met mate. Om af te wassen moet je genoegen nemen met koud/lauw water. De ligging in de Provence, bij Avignon is fijn, maar de camping is omgeven door grote winkels, autoweg en industrie. Erg onrustig dus en met name 's nachts veel herrie van de weg.
2 years ago

DrBob61
Dutch
Mooie ruime plaatsen met veel schaduw, rustig, lekker zwembad. Wat dat betreft zijn we het eens met de eerdere beoordelaars. Maar het sanitair is verouderd en zeker niet altijd schoon. De douches hebben een drukknop, dus daar is niks in te stellen. Naar men zegt komt er ook weleens warm water uit, maar bij ons was het hooguit "niet steenkoud". Op een groot deel van de plaatsen komt de schaduw van mooie oude moerbeibomen, waar tijdens ons verblijf dagelijks honderden moerbeien uit vielen. Gevolg: overal platgetrapte vruchten in caravan en voortent, en vlekken in diverse kledingstukken die er maar moeilijk meer uitgaan.
2 years ago