Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
3 / 5 (16 votes )

Le Frejus

4 Route de Bagnols
F-83600, Fréjus
France

Camping Le Fréjus is een typisch Franse camping. Hier is de animatie Frans en vind je een zwembad met glijbanen. Ook vind je hier enigszins verouderd sanitair, ongescheiden staanplaatsen en een sportveld. Je zit op deze camping in een mooie omgeving en je kunt gemakkelijk naar steden als Saint-Tropez en Monaco. Of bezoek de Gorges du Verdon.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

MHassing
Dutch
Wij zaten een week in een touroperator tent, de tent was super schoon!! Ook zijn wij vriendelijk ontvangen door het Nederlandse echtpaar. Maar verder was het verschrikkelijk, wat een vieze camping. Ook zijn de Franse medewerksters zeer arrogant en brutaal. Het zwembad was echt mega vies, overal zand en haar. Zelfs als je er om 10 uur ochtends al bent, hierover hebben wij geklaagd maar dat werd niet gewaardeerd. Ook was het toiletgebouw vies en kapot, zwaar gedateerd, vieze voegen kapotte tegels en scheuren in de kozijnen. Het onderhoud op de camping was ook slecht, het onkruid staat hoog
2 years ago

Ramon Leuverink
Dutch
Na reservering aangekomen, kregen we ee ontzettend scheve plaats. Was geen caravan op recht te stellen. Sanitair was oud (op zich niet erg) maar erg smerig. Als Nederlander krijg je het gevoel niet welkom te zijn hier. Bij 't zwembad mag helemaal niks, niet met balletjes of speelgoed. Elkaar aandrukken was al teveel. De speeltuin ligt buiten de slagboom, niet handig als je je kinderen leert dat ze binnen de slagboom moeten blijven. Als je naar het voetbalveld en tennisbaan loopt waan je je in een ghetto. Echt een verschrikking, wij zijn na 3 dagen weggegaan. Hadden voor 16 dagen gereserveerd. We hebben nog wat geld teruggekregen, maar dan moesten we wel meteen ophoepelen. Echt klantonvriendelijk, en meer dan een dikke 0 zijn ze niet waard!
2 years ago

Lesley
Dutch
Het was een mooie camping wel duur in het restaurant , sanitair wordt elke ochtend gekuist wel ambetand als je smorgens naar toitet moet gaan, er was een schuimparty voorzien waar de dochter van 10 jaar zo naar uit keek, door een technisch probleem ging het schuim niet en kregen de kinderen geen alternatief . Wel jammer want was voor vele kinderen een enorme teleurstelling werden hier ook niet voor vermeld . In het zwembad zijn ze ook zeer snel. Kinderen mogen er niet meer een bal spelen , niets van speelgoed mag gebruikt worden . We hebben een dochter van 4 die graag in en uit het zwembad springt mocht ook niet
2 years ago

D.
Dutch
Wij huurden een luxe chalet (Thai) met Airco en afwasmachine. Dit was zeer wenselijk in deze hete periode van het jaar, waardoor de nachten redelijk waren. Afgezien van het keiharde matras van het 2 persoons bed. De 6 persoons accommodatie was erg klein voor dit aantal mensen. Er was weinig kastruimte, heel veel hangruimte, maar maar 18 hangertjes. In de keuken kon je de boodschappen ook moeilijk kwijt. De koelkast met groot vriesvak was wel ideaal. De chalets stonden dicht tegen elkaar met alleen ruimte voor de veranda ertussen. En aan één kant keken we naar een hoge muur. De veranda gaf wel voldoende ruimte om overdag in de schaduw te kunnen zitten. De camping was overwegend Frans. Dit gold ook voor de animatie en de show die elke avond tot 12 uur 's nachts over de camping schalde. Het personeel kwam ook niet altijd vriendelijk over. Het onderhoud van de omgeving was slecht, veel gescheurd beton en afbladderende verf.
2 years ago

Marjolijn Meijer ( familie Van Bergem)
Dutch
We hadden een complete tent gehuurd (touroperator). De tent was prima, evenals de inventaris. De ruimte om de tent was echter zeer beperkt. De kinderen hadden erg weinig ruimte om te spelen. Er was erg weinig schaduw waar wij stonden. Toilet gebouw was erg ver weg en sanitair was erg vies, ook nadat er was schoongemaakt. Aan de kant waar wij stonden waren geen waterkranen, omlopen of over het terrein van de buren lopen. Waterglijbanen zaten erg dicht bij elkaar. Bij hoge snelheid kon je in elkaars vaarwater belanden.
2 years ago

ingrid
Dutch
De camping is simpel en het toiletgebouw is sterk verouderd, echter wordt 3 maal per dag schoongemaakt, dat gasten het snel vies krijgen ligt niet aan de mate van schoonmaak. De plekken zijn Typisch frans, niet afgescheiden. Wij hebben er een prima vakantie gehad!
2 years ago

Manon
French
Bon séjour, déçu pour la piscine pas chauffer à l'intérieur . Je n'ai pas pu baigner mon fils de 10 mois . Club enfant très bien .
2 years ago

Denise
French
Très agréable de trouver une location hors saison - propreté du bungalow impeccable - literie confortable - espace suffisant pour 5 adultes - Mise à disposition d'ustensiles fonctionnels et en très bon état.
2 years ago

Daniel
French
Bonne emplacement mobil-home neuf manque juste une grande poêle
2 years ago

Christine
French
Camping ouvert en cette saison super car pas facile de trouver tout les services n'était pas en place mais ça allait les douches dans les bungalows pas mal mais en fin de semaine elles manquaient d'entretien le bus devant le camping pratique dommage pas de bus le dimanche
2 years ago

Thierry
French
Très bon accueil avec mise à disposition de sanitaires c'est un plus. Frais de dossier un peut cher pour le hors saison. Je vous recommande ce lieux.
2 years ago

Lambertus
Dutch
Niet erg sfeervol, de stad was overvol, files naar zee, files naar steden niet te parkeren in het stadje.
2 years ago

Janna Maria
Dutch
Goed bevonden,schone douche,s en wasgelegenheid....
2 years ago

Nicolas
French
Dommage que nous puissions pas mettre les voitures devant les mobil homes. Allée pas entretenue. Direction trop rigide. Acceuil sympa
2 years ago

M.
Dutch
We hebben hier 1 nacht gestaan en dat was meer dan genoeg. Plekken zonder privacy, speeltuin ligt naast de camping. Ver van centrum, hier gaan wij nooit meer heen!
2 years ago

Ingrid
Dutch
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Met een upgrade van de sanitaire voorzieningen welke sterk veroudert zijn en wellicht wat ruimere tijden van het zwembad zou het helemaal prima zijn. Helaas wel veel mensen welke het sanitair heel vies achterlaten. De schoonmaak is 3/4 keer per dag dus daar ligt het niet aan.
2 years ago