Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (9 votes )

Le Frêche à l'Ane

6 rue du Champ Saint-Paul, Le Bourg
F-22550, Pléboulle
France

Le Frêche à l'Ane is a campsite with 100 pitches in Pléboulle, France, located in the Brittany region. Le Frêche à l'Ane has wifi, a camping shop and a snackbar. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

rtw
Dutch
Dit is een fijne en rustige camping. Een goede basis om dit deel van Bretagne te ontdekken. Een prachtige kust, direct aan de GR34, met mooie wandelingen. Leuke levendige kustplaatsen en heerlijk gegeten in lokale restaurants. Vriendelijke eigenaren, goed en schoon sanitair en zeer ruime plaatsen.
1 year ago

tma lommen
Dutch
Prachtige kleine terrassencamping met mooi uitzicht over boerenland. Rustig gelegen aan de rand van het dorp. Ruime plekken en zeer schoon sanitair.
2 years ago

Familie van der Haar
Dutch
Rustige camping met mooi uitzicht over de vallei. Camping wordt goed onderhouden. en is heel bloemrijk. Toiletgebouw is netjes en wordt regelmatig en goed schoongehouden. de gehuurde safaritent was schoon en erg netjes ingericht en stond op een ruime plek.Eigenaressen zijn erg aardig en behulpzaam, geven veel informatie over de omgeving. smorgens kun je vers brood krijgen ( wel bestellen). Winkel ( superU) zit 7 km verderop. Er is een grote overdekte ruimte waar je kunt biljarten, tafeltennissen en tafelvoetbal kunt spelen. hier is ook gratis WIFI Omgeving is erg mooi Cap Fréhel, Cap Erqui, Dinan Fort la latte zijn in de buurt en erg mooi om te bezoeken. ook kun je er kilometers wamdelen en heb je prachtige rotsachtige uitzichten van de kustlijn.
3 years ago

Marianne en Margaret
Dutch
Mooie bloem- en vogelrijke rustige camping met prachtig uitzicht en zeer ruime plaatsen! Heerlijk schoon sanitair. De beheerders zijn bijzonder hartelijk en behulpzaam. Niets is hen teveel om te doen voor hun gasten. Tijdens ons verblijf was er een flinke storm, windkracht 10. De beheerders hielden de camping voortdurend goed in de gaten met betrekking tot het gevaar t.a.v bomen en takken e.d. wat een veilig gevoel gaf. Fijne omgeving om zowel te fietsen als te wandelen. Geen spectaculair, maar wel oorspronkelijk mooi landschap. Mooie plekken zoals oa Cap Fréhel, Cap Erqui, Dinan, St Malo zijn makkelijk te bereiken. Geldt ook voor de GR 34, is prachtig om te wandelen langs een voortdurend veranderende kustlijn. Veel te beleven dus. We hebben ons er erg thuis gevoeld en willen zeker terugkomen!
3 years ago

Daniel en Arlette
Dutch
Heel aangename uitbaters.Geven alle informatie wat je nodig hebt.Heel netjes onderhouden camping.Sanitair wordt 2 maal daags gekuist.Lekker brood en ontbijtkoeken elke morgen.Je kunt daar een ontbijt nemen voor 5€ met alles er op en eraan.Zelfs zelf gemaakte confituur.Ligt goed om fietstochten te maken o.a. naar Fréhel en Cap Fréhel.Niet ver van warenhuizen.
3 years ago

Erpee te Dee
Dutch
De camping staat aangeschreven als een kleine 2-sterren terrassen camping. Maar sinds eind april 2015 heeft de camping er een 3e ster bij gekregen o.a. door vergroting van de capaciteit (van 40 naar 80). De plaatsen zijn ruim, en een aantal heeft voldoende schaduw. Aan de rand van het oude gedeelte kijkt men uit over de akkers rondom Pleboulle. Het pad op de camping is pas geasfalteerd. Het wificontact is prima, maar (helaas) alleen in de omgeving van de receptie. De ontvangst door beheerster Katell is prima en vriendelijk te noemen; zij legt op verzoek ook uit wat er in de omgeving te doen is. Maar haar partner/beheerster Valerie is stug en stil en weinig spraakzaam. Deze laatste doet meestal 's avonds de "inspectie"-ronde over de camping of het na 22.30 uur stil is bij de kampeerders. Men kan brood bestellen bij de receptie en er zijn enkele kleine boodschappen te verkrijgen. Helaas kan men niet met credit- of bankcard betalen bij het afrekenen.
3 years ago

Sofieenwim
Dutch
Heel rustig; zowel 's morgens als 's avonds. Geen drukte, geen lawaai, geen auto's. Als je houdt van rust en stilte is dit een uitstekende plek. Keerzijde: weinig extra activiteiten. Geen zwembad, geen echt speelplein, geen sportterrein, geen eet- en drinkgelegenheden in het stadje (eentje, maar was nooit open als wij langs kwamen), geen ijsjeskraam, geen bakker, geen slager, geen supermarkt. Douches nieuw en goed. Toiletten vond ik persoonlijk iets minder. Proper, maar basic. En tijdens de ochtendspits steeds file bij de toiletten. Vriendelijke, behulpzame dames van de camping. Gaven ons uitstekend advies om te fietsen. Zalige fietspaden in de omgeving (vertrekken op 200m of zo aan de kerk!). Heerlijk pain long te verkrijgen op de camping.
3 years ago