Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (17 votes )

Le Domaine de Pont Mahé

Pont-Mahé
44410, Assérac
France

Le Domaine de Pont Mahé is a campsite in Assérac, France, located in the Pays de la Loire region. Le Domaine de Pont Mahé has wifi, a camping shop, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Jaap
Dutch
De camping is erg Frans georiënteerd met veel stacaravans en vaste seizoen plekken. De plaatsen voor tijdelijke kampeerders zijn her en der verspreid over het terrein, sommige tussen 2 stacaravans in. Wij werden op een plek gezet aan straat-kant van de camping. De weg is niet heel erg druk maar de meeste voorbijgangers maken er een sport van om zo hard mogelijk door het '30-gebied' te rijden. Er komt veel vrachtverkeer en agrarisch verkeer voorbij vanaf 05:30 uur in de ochtend. Een andere plek konden we niet krijgen omdat 'alles volgeboekt was'. Uiteindelijk hebben wij het grootse gedeelte van de vakantie met lege plekken om ons heen gestaan terwijl wij graag een andere plek wilden. Bijzonder want het was toch volgeboekt... dussss... Franse gasten die wilden verhuizen van plek? Geen enkel probleem! Wij stonden op plek 76 en dat is dus aan de weg maar ook achter het zwembad... Hierbij staat een pomp die dag en nacht draait en een irritant tikkend geluid geeft. Erg vervelend. Last but not least! De camping zegt op haar website dat ze 250 meter verwijderd zijn van de zee. Dit klopt niet want als je 250 meter hebt gelopen kom je bij een strand maar de zee, vooral tijdens eb, is dan nog ver ze zoeken! Tijdens eb kan je het water niet eens bereiken met kinderen omdat het veel te ver lopen is. Met vloed (wanneer je kinderen op bed liggen) staat er, zover als je kan lopen, een laagje water waarmee je knieën nog niet eens nat worden... We hebben de camping eigenaren verzocht om eerder weg te kunnen zodat we naar een andere plaats konden waar we wél toegang hadden tot de zee. Uiteraard was dit geen probleem maar je krijgt niet je geld terug. O, sorry, nog een last but not least. Wij zouden op woensdag vertrekken en op zondag leek het de campingeigenaren wel verstandig om ons te verblijden met nieuwe buren: 6 jongens van 17 tot 19 jaar in 3 pup tentjes. Heerlijk hash roken en Franse rap luisteren etc. Super buren, vooral wanneer je zelf 3 kinderen hebt van 4, 8 en 11 jaar. Als je vervolgens bij de receptie vraagt of dit niet anders had gekund krijg je de reactie dat ze er zelf ook niet blij mee zijn. Maar…. Als je overlast hebt, dan moeten de jongens direct weg… Ik ben zelf ook jong geweest dus snap echt wel dat het voor die jongens leuk is om samen weg te gaan. Een klager ben ik ook niet (al doet bovenstaande misschien anders vermoeden)… Uiteindelijk besloten om dinsdag naar huis te gaan omdat we er echt klaar mee waren. Die laatste dag kregen we overigens ook niet vergoed. Ik kom er nooit weer!
2 years ago

Geen aanrader
Dutch
Deze camping vinden wij geen aanrader voor tentkampeerders die langer dan enkele dagen willen blijven. Ingang van de camping is leuk, maar na 30 meter oogt alles rommelig. Tentkampeerplekken tegen een betonnen muur, of tegenover de wc-hokjes. Sanitair is goed en schoon, maar hokjes en douches zijn gesloten tussen 14.00 en 18.00 en na 23.00. Animatie-avonden gaven veel lawaai-overlast. Wel leuk: het strand is dichtbij, en bij laag tij ver weg…. De beste supermarkt vonden wij in Herbignac, op 15 km. Grote HyperU.
2 years ago

John
Dutch
De camping is vorig seizoen overgenomen door de huidige eigenaren. Dit gezin doet keihard zijn best om het iedereen naar de zin te maken en zijn druk bezig om de camping op te knappen. Sanitair is prima net als het zwembad. Dagelijks verse broodjes en stokbrood en leuke activiteiten voor de kids. Het is geen grote camping maar dat vonden wij niet erg! En... strand is 250 meter van de camping verwijderd dus ideaal!
2 years ago

martijn
Dutch
Wanneer je de brochure bekijkt lijkt de camping idd kindvriendelijk, met opblaaskussen en peuterbad. Dat was dan ook de reden voor ons om deze camping te kiezen. Het peuterbad was onze gehele vakantie geen moment gevuld (3 weken) waarbij wij meerdere keren hebben gevraagd of deze gevuld zou gaan worden. De plek was qua grootte prima, maar we keken tegen een betonnen muur aan wat ons nou niet bepaald een natuur/camping gevoel gaf! Klachten werden idd niet serieus genomen en het sanitair is niet bepaald fris en na 23.00 kun je je niet meer wassen want dan zijn de hokjes dicht. Tegenover ons lekte een waterkraan wat niet gemaakt, maar dan maar afgesloten werd zodat je weer verder moest gaan lopen om water te halen. Leuk wel, dichtbij een strand. Moet je wel gaan wanneer het vloed is anders heb je honderden meters ver modder ipv water/strand. Kortom het viel ons behoorlijk tegen en we zullen de camping niemand aanraden.
2 years ago

Jan Willem
Dutch
Ik sluit me deels aan bij de vorige schrijvers. Hoewel ik moet zeggen dat de eigenaresse wel moeite deed, ook qua (Engelse) taal, is haar man een echte fransoos, die liever met de Franse gasten aan de bar stond dan te werken op de camping. De animatie was 1 dame die alleen Frans en beetje Engels kon, maar daar hebben kinderen van 4 of 5 niet zoveel aan. Het grote zwembad was fijn, maar het kinderbadje stond idd leeg. Op de feestavonden veel herrie. De schoonheid van het sanitair vond ik meevallen, maar wij waren ook laat in het seizoen, dus minder druk. Wij zaten in een huurtent, de matrassen kun je beter mijden en dus luchtbedden meenemen plus eigen kussen. de inventaris was bruikbaar NADAT ik deze zelf eerst had afgewassen. Over de hele camping is gratis Wifi met redelijk bereik, verwacht echter niet dat je Youtube o.i.d. kan draaien. Slecht punt: na 1 sept gaat alles in 1 keer dicht, de kampwinkel en de receptie waren zonder opgaaf ineens niet meer open. LET OP: Borg is 400 euro!
2 years ago

de Sprengers
Dutch
We hebben aan de hand van de internet site geboekt, zag er veel belovend en vriendelijk uit. De ontvangst was kort, communicatie was minimaal ondanks het proberen om ons verstaanbaar te maken in het Frans en of Engels. De staanplaats was kleiner dan voorgesteld, in gesprek hierover was niet mogelijk. Het sanitair werd niet vaak genoeg gereinigd, was regelmatig kapot en slecht onderhouden. Het restaurant was geopend naar aanleiding van een gebeurtenis, in ons geval 2x per week: bij het mosselfeest en de pannenkoek avond. De zo kindvriendelijke beloften werden naar onze smaak niet vervuld, het springkussen was regelmatig niet opgeblazen, peuterbad was niet met water gevuld en de animatie had geen programma. De omgeving heeft veel goed gemaakt: het strand was dichtbij, leuke plaatsen in de buurt als Penestin, Guerande en Piriac sur Mer. Voor mensen met kleine kinderen die daar de faciliteiten voor verwachten, valt de camping vooral tegen, helaas.
2 years ago

Westenbroek
Dutch
Precies zoals de vorige recentie. Bij de receptie deden ze niet of nauwelijks moeite je te verstaan. De plek was te klein voor onze vouwwagen, er stond namelijk een dikke eikelboom op ons plekje. Er werd geen moeite gedaan om te wisselen van plek ondanks er wel mogelijkheden waren. De website is idd erg veel belovend maar is puur gericht op fransen andere nationaliteiten hebben hier niets te zoeken. De omgeving is mooi zeker het strand op loop afstand. Je kunt 100den meters het water in lopen en is lekker warm. Als je goed weer hebt is dit strand voor kleine kinderen the place to be. Onze kinderen (3 en 6) hadden in de eerste week nog wat aanspraak met een ander nederlands gezin maar verder was er voor de kleintjes niets te doen op de camping. Wij gaan er nooit meer naar toe. Wij hadden bij ons plekje last van muggen, maar dat kan ook te maken hebben met de hoeveelheid water die gevallen is.
2 years ago

Geert
English
On our pitch (nr 92), there were some tree roots that were cut off, and we were afraid that they would pierce the groundsheet of our tent. Luckily, it did not happen, but it is a risk.
2 years ago

Celine
French
Camping très agréable calme convivial, Mobil home très bien, pataugeoire enfants un peu fraîche piscine très bien chauffée couverte, animations pas assez attractive et manque d'information sur le programme. Fermeture d'accès 23h00 sympa pour respect des gens mais inconvénients quand on rentre un peu plus tard avec les enfants qui dorme. Un très bon séjour pour notre part et avec chance retour l'année prochaine. Cordialement
2 years ago

Patrick et cathy
French
tout comme l année precedente nous avons passé un agréable séjour donne envie de revenir l année prochaine
2 years ago

Philippe FRANÇON
French
Vraiment très heureux de notre week-end, le camping est très calme, très bien situé, très propre ! Le mobil-home est très pratique, très bien équipé et très propre ! Le prix était particulièrement avantageux avec la promotion de la pentecôte ! A refaire, assurément !!!
2 years ago

BROUSSARD jean-claude
French
acceuil chaleureux et fort sympathique, disponible. Réservation facile. camping vivant la journee mais calme la nuit
2 years ago

Jean
French
très bon accueil et camping de qualité avec des espaces et sanitaires impeccables proximité de la mer à recommander
2 years ago

Laetitia
French
camping tres agreable et mer a proximite rien a redire
2 years ago

David Lecorps
French
Bonne ambiance. Julie s'occupait bien de Ajouter au dictionnaire avons appréciés les animations. Merci.(je me demandais si je pouvais louer chez vous mon camping car dans les même conditions que pour nous, l'année dernière?).Bonne journée.
2 years ago

Jean GRAVELEAU
French
Ensemble agréable, proximité de la mer appréciée ainsi que la piscine auprès des enfants. Pour les plus grands, possibilité de pêche et la ville de PENESTIN très proche offre tous les avantages souhaités.
2 years ago

Jacques
French
Mobilhomes collés les uns contre les autres ; sans espace vert privé et sans espace pour garer voiture (allée..)
2 years ago