Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (10 votes )

Le Coteau de l'Herm (Naturisten)

La Coste
24580, Rouffignac-st-Cernin-de-Reilhac
France

Le Coteau de l'Herm (Naturisten) is a campsite in Rouffignac-st-Cernin-de-Reilhac, France, located in the Aquitaine region. Le Coteau de l'Herm (Naturisten) has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Carien
Dutch
Hartelijke, gastvrije en zeer attente eigenaren. Manja en Aschwin weten veel van de omgeving en van alle activiteiten, festiviteiten en restaurantjes in de buurt. Ruime plaatsen met voldoende schaduw maar ook mogelijkheid om te zonnen. Goed zwembad, superschoon sanitair, duurzaam qua energie en afvalscheiding. Heel fijne sfeer. Komen zeker terug!
10 months ago

Anja
Dutch
Ruime plaatsen op een goed onderhouden maar natuurlijk ogend terrein. Geweldig uitzicht. Leuke eigenaren, en een hele goede sfeer tussen de gasten. Hier is tot rust komen uitgevonden. Uitgerust? Dan is er in de omgeving voldoende te zien en te doen.
2 years ago

Fam. v.d. Bosch
Dutch
Prachtig, goed onderhouden terrein met mooie vergezichten. Prima zwembad, schoon sanitair. Ruime plekken. Bijzonder sympathieke eigenaren. Mooie omgeving met veel bezienswaardigheden. Alle voorzieningen (supermarkt, bakker, slager) dicht in de buurt. Een plek om terug te komen!
2 years ago

W. de Jong
Dutch
Een heerlijke plek! Hartelijke ontvangst door de nieuwe eigenaren, die hard gewerkt hebben om de camping klaar te maken voor deze zomer. Fijn zwembad, schoon sanitair, gezellig terras (met gratis wifi), prachtige ligging. De camping is goed te bereiken (kwartiertje vanaf de autoroute A89) en ligt vlakbij Rouffignac, een dorp met een supermarkt en o.a. een bakker (waldkorn-brood, notentaart!), een slager en een krantenwinkel. Op zondagochtend is er een kleine sfeervolle markt. In de omgeving is ontzettend veel te zien.
2 years ago

Gérard en Annemarie
Dutch
Coteau d l'Herme is een aanrader. Frisse jonge enhousiaste ondernemers die deze camping dit jaar hebben overgenomen. Mooie plaatsen en een fenomenaal uitzicht, een uitgezet wandelpad van drie kwartier op eigen terrein. Schoon sanitair en een fantastisch goed onderhouden zwembad. Gastvrije ontvangst. Al met al een accommodatie om zeker terug te komen.
2 years ago

Frank en Monique
Dutch
Lekkere rustige camping. Mooi gelegen aan een dal, met prachtig uitzicht. Grote plaatsen, zowel in de zon als tussen de bomen. Vriendelijke en gemoedelijke atmosfeer en vooral rust. Wil je wat aanspraak dan is er de barbecue of een kampvuur. Prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen! We zullen hier zeker nog wel een keer terugkomen.
2 years ago

george21
Dutch
Een heerlijke rustige camping met een mooi uitzicht. De vrijwilligers zijn de drijvende motor van deze camping. Het WiFi heeft maar een beperkt bereik en ligt er regelmatig uit. De directe omgeving heeft weinig te bieden evenals het plaatsje Rouffignac zelf. Maar voor de rust en de Acsi prijs van €15 komen we zeker nog wel eens terug.
2 years ago

Alex en Marlies
Dutch
Mooie rustige camping in mooie omgeving. Mooie ruime plaatsen zowel in de zon als onder bomen. Heerlijk zwembad. Mooi uitzicht. In de omgeving voor jong en oud vertier te vinden
2 years ago

vroomar97
Dutch
Het is even wennen als je aankomt mbt inschrijven etc...maar als je daar door heen bent...een geweldige rustige camping... niet geschikt voor pubers...kleine kinderen gaat... Jaap wil dan best een vuurtje maken...ook voor de volwassenen indien je dit wenst...
2 years ago

Peter Visser
Dutch
Heel goed toegankelijk voor caravan. Zeer geschikt voor de allerkleinsten. Zwembad niet geschikt voor bommetjes, wel zo aangenaam. Wij zaten in een chalet met vrij uitzicht met voldoende faciliteiten. Watertappunt op 5 mtr.
2 years ago