Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (12 votes )

Le Chercheur d'Or

Mas de Libac
30140, Cardet (Gard)
France

Le Chercheur d'Or is a campsite with 100 pitches in Cardet (Gard), France, located in the Languedoc-Roussillon region. Le Chercheur d'Or has wifi, a camping shop, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

GEORGE
French
Camping à éviter. Si le silence est d'or, le chercheur peut toujours le chercher c'est pas dans ce camping qu'il va le trouver. Bruyant jusque tard dans la nuit. En fait c'est le grand foutoir, les véhicules entrent et sortent à toute heure, ça braille et les portières claquent au milieu des cris et des rires. Les sanitaires côté camping sont dans un état lamentable, propres mais vétustes. Choix des emplacements aléatoire car mal délimités. L'accès à la rivière est peu commode. Tout l'infrastructure semble bricolée pour la saison, par exemple à l'entrée un arbre manquant de tomber est maintenu par une simple sangle, la laverie est un vrai dépotoir.
3 years ago

De J's
Dutch
In eerste instantie schrok deze camping ons wat af bij aankomst. De plaatsen in het begin Vd camping zijn namelijk best dicht op elkaar en lawaaierig door veel Fransen. Er zijn echter ook plaatsen aan de rivier, daar staan vrijwel alleen Nederlanders. Schitterende grote plaatsen direct aan de rivier, je mag er vuur stoken. Sanitair is basic maar schoon. Zwembad leuk met glijbaan en (ijskoud!) peuterbad, maar wij vonden de rivier leuker. Ook onze kids, vissen, goud zoeken, met luchtbedden spelen enz. Op de camping dagelijks vers brood en croissants. Ook zijn er afhaalpizza's, friet met worst te krijgen. Je kunt je ook inschrijven voor de table d'hotes. Wekelijks zijn er veel dingen te doen zoals meedoen met goud zoeken, boogschieten, ritje op een pony, klein marktje. Ook kwam er wekelijks een circus langs wat €5 kostte. Voor ons door de plaats aan de rivier een fantastische stek!
3 years ago

rojas pierre
French
Super séjour équipe formidable très accueillante et disponible , beaucoup d' animations et jeux pour les enfants. L'initiation a l'orpaillage avec Cédric était au top. certainement a l'année prochaine ... famille Rojas et fraté
3 years ago

valgibson
Dutch
Dik tevreden met deze camping. Prachtige ligging, ruim opgezet, veel plek, niet in van die hokjes, maar vrije plaatsen, direct aan de rivier. Leuk zwembad met waterglijbaan waar de kinderen wild van waren. Eten in het restaurant was fantastisch. Table d'hôte, of friet met worst/vlees van de snackbar voor de kinderen, waar ze ook overheerlijke pizza's bakten. De hele dag versgebakken brood: heerlijk! Er hing gewoon een heel relaxte sfeer, iedereen kon lekker z'n gang gaan en in de rivier kon zelfs gezocht worden naar goud! Vlakbij het prachtige Anduze, waar we een stoomtrein hebben genomen naar St Jean du Gard, een echte aanrader. Minpuntje? Het was allemaal niet heel goed onderhouden, ouderwetse douches enzo, maar wel schoon en het was dan ook heel betaalbaar: het eten, de drankjes, het brood en niet te vergeten de tentplaats, dus wat wil je nog meer? Wij betaalden voor een tentplaats voor 6 nachten (+2 volwassenen en 3 kinderen) 168 euro.
3 years ago

Familie Vancoillie
Dutch
Leuke camping met grote schaduwplekken, sanitair wat verouderd maar steeds proper, afhaaleten was heel lekker. Bij deze wil ik nog eens de uitbaatster danken voor de geboden hulp toen mijn man zijn pols brak bij het uitglijden in de Gardon!!
3 years ago

Pieter post
Dutch
Deze camping bezocht. Na de berichtten over het sanitair en de rioollucht een plek opgezocht op het "goede" gedeelte. Het is een prima camping vanwege en zwembad en toegang tot het stroompje. Helaas is het sanitair beneden alle peil.
3 years ago

yvonne_groen
Dutch
De camping ligt vlakbij cardet, dorpje stelt op zich niet zoveel voor. Wij vonden de camping te rustig, met rustig bedoelen we niet zozeer qua geluid want dat was er genoeg. Maar meer dat er niet veel te doen was, voor mijn dochter van 15 was het er echt saai. Het is dat de wifi er gratis is en dat we er bij onze stacaravan contact mee hadden. Dus dit was niet echt een camping om nog eens naar terug te gaan voor ons. We hebben er verder wel een leuke tijd van gemaakt, goud gevonden in de rivier, naar een grot geweest, Anduze bezocht, een kano tocht gedaan en naar het strand geweest. Op de camping kan je de hele dag brood halen, vooral het cereal brood is erg lekker. Het zwembad is echt klein niet veel gebruik van gemaakt. De toilet en douche voorzieningen voor op de camping vonden wij er niet echt fris uitzien.
3 years ago

a3kirsten
Dutch
Fijne camping, aardige eigenaars, goed restaurant, vrije plaatsen waar je kampvuur kan maken, goud zoeken een hele ochtend met begeleiding (gratis) een nadeel vonden wij de harde muziek/lawaai die fransen maken in de avond, en de muggen.
3 years ago

Coen Kuipers
Dutch
Heerlijk vrij en conpleet Alles aanwezig én vriendelijk personeel. Zeer betaalbaar op fantastische plek. Sanitair simpel maar brandschoon elke dag.
3 years ago

palafima
Dutch
Heerlijke franse camping! Je mag zelf plek kiezen! Stonden wat ver van electra maar dat werd door camping keurig aangesloten! Voorzieningen zijn prima! Sanitair zeer schoon, zwembad groot genoeg. Heerlijk plaats aan de Gardon gekozen en lekker gevist en gezwommen. Genoemde riool geur was er wel maar niet als hinderlijk ervaren. Personeel verdient een compliment; oprecht vriendelijk en behulpzaam! Zeer netjes geprijsd! Ziet er niet allemaal als nieuw uit maar moet je even doorheen kijken.... Afhaal eten is geweldig voor elkaar!
3 years ago

palafima
Dutch
Wederom heerlijk gehad op camping! Mooie plek aan Gardon met prachtig uitzicht. Camping wordt elk jaar beter door opknappen van mindere punten.
3 years ago

palafima
Dutch
Voor 3e keer geweest en blijft heerlijk. Vrije plek keuze aan rivier. Wordt elk jaar wel wat opgeknapt. Prijs/kwaliteit blijft erg goed. Zouden het leuk vinden als het terras wat gezelliger gemaakt zou worden met iets betere stoelen/tafels. 4e keer in 2018....
3 years ago