Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (10 votes )

Le Bel Eté

1870 Route de Nimes
F-30140, Anduze (Gard)
France

Camping Le Bel Été d’Anduze is kleinschalig en gemoedelijk. Naast een restaurant, bar en zwembad maak je hier gebruik van de broodjesservice. Eens per week kunnen de kinderen gratis een rondje quad rijden. Een potje midgetgolfen kan ook. Zelf kom je aan je beweging in de fitness. Vanaf Camping Le Bel Été Anduze rijd je in 30 minuten naar Alès.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Jan-Willem
Dutch
Het is een kleine overzichtelijke camping op loopafstand (20 minuten) van anduze. Grote plekken gescheiden door heggen en de eigenaars fred en orlinda doen er alles aan om iedereen (jong en oud) naar de zin te maken. Er is een goed restaurant op de camping en elke dag zijn er activiteiten voor de jeugd. Het tokkelen (2x per week) en het quad rijden waren volgens mijn kinderen van 9 en 14 de absolute hoogtepunten. Grote kans dat we volgend jaar terugkomen !
10 months ago

El
Dutch
Kleinschalig camping op 20 minuten lopen van Anduze.Het weer is perfect.We zijn hier 14 dagen geweest met een puber van 14 en verbleven in een tent.De plekken zijn afgezet met struikjes en ruim genoeg.Veel leuke activiteiten voor de kids, en veel te doen in de omgeving.Op dinsdag is er een leuke avondmarkt met lekker eten en muziek.De camping heeft 2 feestavonden tot 24u voor de rest is het om 23u stil.De jeugd verzameld daarna op de parkeerplaats net buiten de camping.. super leuk contact tussen de Nederlanders ( die er dit jaar minder veel zijn als andere jaren) en de Fransen.Elke ochtend liggen de bestelde broodjes klaar voor de tent.Het zwembad is niet zo groot maar perfect om even af te koelen.....Het personeel is in alles wat ze doen echt heel enthousiast!Sanitair is wat verouderd maar het is altijd schoon.Voor een kleine schalige camping bieden ze echt veel aan voor de kinderen!..
1 year ago

Monique Steunenberg
Dutch
We stonden 15 nachten op deze fijne camping. Aardige eigenaars en medewerkers, ze wilden overal bij helpen en deden dat met een oprechte lach. We stonden op nr 84, dat is aan de rivier zijde en het is een rustige, schaduwrijke plek. Een avond was er feest, maar daar hadden we geen last van.
1 year ago

Beatrix
Dutch
Een leuke camping, met ruime plaatsen. Het sanitair is schoon. Er wordt heel veel georganiseerd voor de kinderen (quad rijden , tokkelbaan, zwembadspellen, pijl en boogschieten), brood wordt bij je plaats gebracht. Eten kan afgehaald worden of ter plaatse eten. Vanwege Corona hebben we maar 1 keer in het camping restaurant gegeten, maar de paella was super lekker! Het team van de camping is heel behulpzaam en zeer vriendelijk. Naast de camping is een rivier waar je heerlijk kunt zwemmen, vissen en dammetjes bouwen. Anduze is lopend ongeveer 20 minuten. We hebben een heerlijke vakantie gehad!
1 year ago

Robin
Dutch
leuke, niet te grote camping met veel activiteiten voor kinderen. Zwembad niet al te groot, restaurant mag wat gezelliger.
1 year ago

Beatrix
Dutch
Heel veel dank voor een fijn verblijf en de animatie voor de kinderen!
2 years ago

Sander
Dutch
Super camping met heel erg betrokken en vriendelijk personeel. Niks is te gek voor hun. Zwembad met glijbanen hartstikke leuk. Heerlijke rivier met diepe en ondiepe stukken. Kortom hier heb je echt een onbezorgde vakantie.
2 years ago

Anneke
Dutch
Genoten met 2 volwassenen en 2 kinderen op deze camping. Leuke activiteiten voor de kinderen. Vooral het quad rijden en het tokkelen vonden ze geweldig. Toiletten waren schoon en met toilet papier. Wel zaten de wc's soms wat los. De plekken waren groot genoeg en hadden schaduw. Het is en hond vriendelijke camping, wat wel jammer is is dat de camping niet stimuleert dat mensen zelf de poep opruimen waardoor op erg naar de rivier we wel hondendrollen tegenkwamen..
2 years ago

Hans en Else van Westrienen
Dutch
Als je de familie Constant, Francois en daarna de familie van Frederique en Olinda Amsaleg kent of hebt gekend dan hebben we het over een periode van ongeveer 30 jaar. Allemaal mensen zijn die zich voor 120 % inzetten voor hun camping en hun gasten. Een camping waar we eerst met onze kinderen kwamen en nu met onze kleinkinderen. Elke keer is het een beetje thuiskomen en volgens mij zegt dit genoeg. Merci et gros bisous.
2 years ago

Erwin
Dutch
Wij hebben hier een week gestaan met 2 tieners. Wij stonden naast een stacaravan. geen goede ervaring veel gasten met honden, welke net buiten de camping los werden (uit)gelaten. Rivier(tje) was wel zeer aangenaam. Geen terugkomertje.
2 years ago