Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Rental cabins
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (11 votes )

L'Art de Vivre

Chemin des Grandes Serres
84230, Chateauneuf Du Pape
France

L'Art de Vivre is a campsite with 100 pitches in Chateauneuf Du Pape, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. L'Art de Vivre has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a rental cabin or a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Rental cabins
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Bas
Dutch
s’Avonds last van muggen. Heel grote kampeerplaatsen in het bos, open karakter omdat de plaatsen niet omheind zijn. Sanitair goed schoon, wordt de nodige aandacht aan besteed. Vriendelijk personeel en beheerders echtpaar wat de kampeerders naar de zin wil maken. Veel overnachtingen van doortrekkende fietsers omdat de camping langs de “via rhona” fietsroute ligt. Hierdoor geen overlast maar creëert een zekere gezelligheid. De muggen worden bestreden maar ja het blijft natuur. De brood service is prima en het eten op het terras is goed. Diverse activiteiten zoals boogschieten, wijnproeven en live muziek.
11 months ago

Rene Hamelinck
Dutch
Heel veel muggen. Vroeger mochten ze tegen de muggen spuiten maar dat was te chemisch. Je hebt nu dus heel veel last van muggen. Vanaf 20.00 uur zit je in je tent omdat je volledig wordt lekgeprikt. We hadden 3 nachten geboekt en zijn na 2 vertrokken. Het was niet te doen. Denk niet ach ik word niet geprikt valt wel mee. Helaas ik word ook nooit geprikt en zat helemaal onder. Mijn vrouw was een soort van muggenbultjes geworden. Verder een prima camping met goede faciliteiten.
2 years ago

Marion
Dutch
- Weet dat er veel muggen zijn. - Restaurant niet geweldig. - Water zwembad te warm in juni. - Werklui die op de camping verblijven, rijden vaak te hard over de camping. + Leuke ruime kampeerplaatsen. + Voldoende sanitair. + Geweldig bos rond de camping. + Geweldige visstek. + Aardige eigenaren. + Grote variatie nationaliteiten.
2 years ago

bronckers marion
Dutch
Veel muggen helaas. Sanitair kan beter gepoetst worden. Je moet eigenlijk het terrein kennen om een goede plek te reserveren. Je kan er geweldig vissen.
2 years ago

Eddy en Marijke
Dutch
Mooie ruime plaatsen die zowel zon als schaduw bieden. Heel vriendelijk beheerders echtpaar. Toen het restaurant open ging hebben we er heerlijk gegeten. Heel goede prijs kwaliteit verhouding. Een camping waar we beslist nog eens heen gaan. We waren van plan er maar een paar nachten te blijven. Het werden er acht. In de omgeving kun je heel mooie fietstochten maken.
2 years ago

wim
Dutch
Ik ben in de afgelopen jaren twee keer op deze camping geweest en dat is me prima bevallen. Sanitair (waaraan dit jaar veel verbeterd is) is ok, er is een leuke bar en een prima restaurant. Gezelligheid is het grootste pluspunt van deze camping, de eigenaren zijn bijzonder sympathiek, spreken hun talen en als er een probleem is wordt het gewoon geregeld. Er is gewerkt aan de overlast van muggen (eiland) met overal opgehangen elektrische muggenverdelgers en dat helpt! Afgelopen jaar heb ik nauwelijks last gehad. Een ander pluspunt is de ligging in een bos, daardoor heb je geen last van de mistral. Dus...ook gezien de prachtige omgeving en het leuke plaatsje een aanrader!
2 years ago

Jenneke
Dutch
Vuile ongezellige camping, bij het zwembad lagen nog spullen( schoenen badkleding) van vorig jaar. Het terrein lag vol peuken, nergens in het toilet of douches stonden vuilnisbakken alleen buiten de camping bij de ingang stonden containers, hierdoor bleef veel vuil bleef liggen. Geen sfeer! Beheerder was ingehuurd en was lui en ongeïnteresseerd. Aan de ingang vaste camping gasten die niet bevorderlijk waren voor de sfeer.
2 years ago

cplugge
Dutch
De openingstijden uit camping boekjes (oa in acsi-gids) zijn onjuist, alles open vanaf 1 juni 2013 maar de bar en resaurant waren nog gesloten toen we er op 14 juni aankwamen dus niks geen gezelligheid of lekker eten..! De toiletten stonden blank en sommige konden niet gebruikt worden door de gasten, het stonk ook behoorlijk. Bij de plaatsen werd geen onkruid weg gehaald stond erg hoog en er zaten scherpe takken tussen, jammer.
2 years ago

A. Dijkstra
Dutch
Ruime plekken in bosgebied, grenzend aan de vele wijngaarden van Chateauneuf du Pape.Gezellig terras, goed sanitair. Je hoort alleen de vele vogels. Centraal gelegen om de Provence te ontdekken.Aanrader!
2 years ago

Gert-Jan
Dutch
We hebben twee weken doorgebracht op deze camping. De camping ligt mooi verscholen tussen de bomen wat voor de nodige schaduw zorgt en ook een mooie windvanger is voor de mistral. Het is een kleine camping met alle basisvoorzieningen net op orde. Het is geen camping voor de wat oudere jeugd, het heeft geen animatie (op een ochtend boomschilderen en handboogschieten na) en een klein zwembad. Dit trekt gezinnen met jonge (
2 years ago

Gerrit
Dutch
Zeer gunstige ligging op 1 km van Chateauneuf du Pape en in een streek met veel bezienswaardigheden. Jammer dat de camping dat niveau helemaal niet haalt. Alles is er, maar niet keurig onderhouden en slordig. Sanitair is proper op ooghoogte, meer niet. Uitbaters zijn vriendelijk maar zie je niet echt actief bezig. Broodjes 's morgens niet lekker. Overdag zeer rustig (wij waren er in september), 's avonds redelijk druk door de seizoenswerkers (druivenpluk) die er overnachten. Jammer want ligging in oud bos geeft veel mogelijkheden.
2 years ago