Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
Dogs
3.5 / 5 (16 votes )

L'Arc en Ciel

705 Rue de la Halle
88170, Frankrijk
France

L'Arc en Ciel is a campsite with 30 pitches in Frankrijk, France, located in the Lorraine region. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs

Recreation
Playground


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

MdW
Dutch
Een doorreiscamping mag voor ons basic zijn, maar deze is wel erg basic. Als je aan komt rijden vraag je je eerst af of er wel een camping zit. Het terrein ziet er verwaarloosd uit. Die mooie glad gemaaide grasvelden van eerdere foto’s zie je nu niet meer. Hoog en hard gras en overhangende bomen. Slecht sanitair. Je moet ook perse contant afrekenen. €32,50 voor 4 personen voor 1 nacht is niet goedkoop. Wel heel dicht bij de op- en afrit van de A31 en er komt ‘s ochtends een bakker waar je broodjes (voor onderweg) kunt kopen. Wij waren eigenlijk van plan te overnachten op camping Portes des Vosges (ook aan de A31 en in de buurt en echt een topcamping om te overnachten), maar helaas was deze vol (reserveren dus aan te raden). Zelfs camping Contrexeville (bij portes des vosges in de buurt en meestal zonder reserveren plek) was vol. Deze 2 campings zijn allebei vele malen beter dan L’Arc en Ciel.
1 month ago

Rinanie
Dutch
Ligt heel dichtbij snelweg. Beheerder heel vriendelijk en aardig, spreekt wat Engels. Is ‘ s avonds aanwezig. Je kunt alleen contant betalen. In verhouding met wat je krijgt aan de dure kant. Je kunt aangekoppeld overnachten op een hobbelig veld gescheiden door heggen. Je zit heel landelijk. Zeer basic camping die geschikt is voor 1 overnachting. Toiletten schoon en netjes met bril en zonder toiletpapier. Douches zijn lauw wel netjes en het zijn er weinig. Afwaswater was zeer lauw. Bijna iedereen staat hier 1 nacht. Bakker rijdt tussen 7 en half 8 een rondje over de camping en verkoopt heerlijk brood. Kortom wil je een slaapplek en dan snel weer door dan kun hier prima terecht. Je kunt op elk gewenst tijdstip ‘s morgens vroeg vertrekken.
1 month ago

Joke
Dutch
Bij aankomst was alleen de beheerster even aanwezig, verder helemaal uitgestorven. Het eerste wat ze vroeg was om m'n paspoort af te geven!! Na wat aarzeling dit gedaan, maar dit doe ik dus nooit meer!!! Beheerster ging weg en gaf aan om 17.30uur weer terug te zijn. Dit werd pas 18.30uur. Ongezellige camping met kleine plekken. Voor doorreis misschien oké , maar met 23 euro, inclusief stroom, voor een minicampertje en één persoon veel te duur!! Op de terugweg had ik een camping boven Langres. Okay wat verder van de snelweg af, maar hier betaalde ik voor een gezellige camping met dezelfde faciliteiten maar een derde van dit bedrag.
1 month ago

Marit
Dutch
Dit is een echte overnachtingscamping. Plekjes wat klein, het is een veld met omheinde plekken. Er staat een kleine receptie. Er is geen zwembad of speeltuintje maar de mevrouw bij de receptie was erg aardig. Broodjes bij het ontbijt. Heerlijk gegeten in het dorpje, aanrader! Restaurant 7 . Toiletgebouw iets verouderd en klein maar schoon. Wij hebben met zijn 4 en 32,50 euro betaald. Niet naar toe gaan als je vertier zoekt wel als je gewoon een overnachting zoekt.
2 months ago

Roland Platenburg
Dutch
Een jaar of vijf geleden voor het laatst hier geweest. Aantal jaar achter elkaar als doorreiscamping gebruikt en altijd erg tevreden. Nu echter….. terrein ziet er uit alsof het de afgelopen 5 jaar niet is bijgehouden. Struiken en bomen al in tijden niet meer gesnoeid. Er staan een aantal aftandse (sta)caravans op diverse plekken, zien er erg vies en smerig uit. Afwaswater, en douches trouwens ook, niet warm (genoeg). Op zich wel schoon maar het is allemaal aan vervanging toe. Voor 2 personen met caravan moesten we €24,- afrekenen en dat is voor deze camping echt te veel. Wij gaan er in ieder geval niet meer naar toe, we pakken 1 afslag eerder (of later, ligt er aan van welke kant je komt..) op de A31 en gaan naar camping Port des Vosges, een (goedkopere) camping MET zwembad , restaurant etc.
2 months ago

Bert
Dutch
Bewegwijzering kan beter. Hoewel acsi aangeeft dat je op deze camping met korting kan overnachten, was de dame het daar niet mee eens. € 21.50 met daar bovenop € 5.- kosten voor elektriciteit. Sanitair was redelijk schoon, onderhoud terrein slecht.
2 months ago

Marjon
Dutch
Je kunt het eigenlijk geen camping noemenOntvangt was erg vriendelijkDouches waren s avonds koudAfwas water was ook koudGeen eetgelegenheid gezienWel een leuke hondGras moest nog gemaaid worden
1 year ago

Ollie
Dutch
Voor ons de perfecte doorgangscamping op weg naar het zuiden. Op heen en terugreis op deze camping gestaan. Zeer vriendelijke dame runt deze eenvoudige maar zeer schone en mooi gelegen camping. Prima plaatsen om aangekoppeld met caravan de nacht door te brengen. Ver genoeg van de snelweg om geen last te hebben van het geluid. Toch maar 3 minuten van dorp en op/afrit autoroute. Op de terugweg waren we wat laat, maar na even gebeld te hebben konden we tot 23:00 uur terecht. s’Morgens komt er een bakker op de camping. Wel goed opletten anders ben je te laat. Dan kun je altijd nog terecht in het dorp Chatenois. Over eetgelegenheden heb ik geen informatie. Voor kinderen veilig en prima voor een paar dagen. Een echte aanrader.
2 years ago

Mirjam
Dutch
Voor een doorreiscamping prima: vlakbij de snelweg, schoon sanitair en als nodig broodjes bij de bakker die 's ochtends langs de camping rijdt. Wij zijn hier 1 nacht gebleven onderweg naar het zuiden, en was helemaal goed. Wel echt basic, dus geen vermaakt voor kinderen (geen speeltuin of wat dan ook), geen eetgelegenheden. Maar als je dat niet nodig hebt...
2 years ago

Silvia
Dutch
Prima camping voor doorreis. Let wel op, er kan alleen contant betaald worden. Ook al staat er op de website dat er met Visa, MasterCard en PayPal betaald kan worden.
2 years ago

Hans ZIMMER
Dutch
Mooie plaatsen goed verzorgd en aardige beheerders en schoon sanitair deze camping is zeker een aanrader zowel voor een nacht als meerdere nachten vanaf de snelweg makkelijk te bereiken!!
2 years ago

helmut loosen
Dutch
Deze camping is strek verbeterd sinds de laatste keer (2008) dat wij hier waren. Het is een ruime camping waar je zelf een plaatsje kan uitzoeken. De toiletten en douches zijn schoon en groot.
2 years ago

hese
Dutch
Fijne camping voor een overnachting op doorreis A31, net ten zuiden van Nancy. Camping is ruim en dicht bij de afslag van de snelweg. Van de snelweg heb je weinig last. Omgeving is landelijk en rustig. Tegen de avond kan betaald worden en ' s ochtends rijd de bakker een rondje over het terrein. Sanitair is schoon en netjes maar te weinig als de camping vol staat.
2 years ago

Walther
Dutch
Perfecte tussencamping voor als je op vakantie gaat en weer naar huis. Alleen cash betalen Altijd plek. Aflopend, lichtelijk hellend maar goed te doen. Geen restaurant. Zelf eten maken.
2 years ago

ruud2606
Dutch
Gekoppeld staan lukt helaas niet door de sterk hellende plekken. S 'morgens uitstekende broodjes door een rijdende bakker. Het sanitair is netjes en schoon maar onvoldoende voor het aantal plekken op de camping. Helaas geen mogelijkheid om na aankomst te eten, de camping zelf heeft geen faciliteiten en de pizzeria een klein dorpje verder bleek gesloten. Met 3 personen voor 22 euro overnachten is wat mij betreft een aardige prijs voor deze redelijke camping.
2 years ago

Jan
Dutch
3 keer niks camping, alleen een veldje met heggetjes en keurig sanitair. Als door reiscamping echter prima, veel hebben wij eigenlijk niet nodig. Zeer dichtbij de snelweg, die je dan ook wel een beetje kan horen. De plek mag je zelf uitkiezen en s'avonds even betalen in een "schuurtje" . Avondeten kan je beter meenemen van thuis want er is niets te koop, de volgende ochtend kan je broodjes kopen bij de bakker die al vroeg (voor vertrek) over de camping rijdt. Wel opletten met aanrijden, voordat je er erg in hebt ben je er al voorbij!
2 years ago