Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
5 / 5 (6 votes )

Lac aux Oiseaux

Moulin de Bannac
12200, Martiel (Aveyron)
France

Lac aux Oiseaux is a campsite in Martiel (Aveyron), France. Lac aux Oiseaux has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Lien Martin
Dutch
In augustus 2018 genoten wij van een schitterende week vakantie op deze camping. We trokken op reis met onze piepkleine baby (2 maanden oud), en genoten op de camping van nodige installaties en confort! De mobilhome was uitzonderlijk proper en praktisch, en de avondzon op het terrasje bracht mooie rustige momenten met zich mee. Bij de camping hoort ook een restaurant "La table de Blagnac" waar je 3x per dag van heerlijke gerechten kan smullen. Er zijn ook heel wat activiteiten gepland: mega-zwembad, accro-branche, brocante, karaoke... en noem maar op. Top locatie - Lekker eten - Goede service
2 years ago

K. Deriemaecker
Dutch
Een super gezellige camping in een mooie omgeving! Een aangename, rustige, familiale sfeer, met leuke activiteiten en voorzieningen voor de kinderen (speeltuin, zwembad, springkasteel...). Het restaurant van de camping biedt lekkere en diverse gerechten aan - de pizza's zijn een aanrader ;-) Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters! We gaan zeker en vast terug!!
2 years ago

Eka Camara
Dutch
Voor het eerst geweest in 2017 en sindsdien is het een jaarlijks verlof voor ons geworden. De omgeving is prachtig, je geniet er in alle comfort van de natuur! Wij sliepen in een ingerichte tent en dat was ideaal met kleine kinderen, avontuurlijk en gezellig! Het plaatselijk restaurant is super lekker, mijn vrouw kreeg maar niet genleg van de dessertjes. Het zwembad is ook heel leuk, sinds vorig jaar zijn er 2 zalige glijbanen, hebben we uren plezier op gehad! Alles is proper en het personeel is super aardig, ik kan het alleen maar aanraden! Van het jaar komen onze vrienden ook mee, dat wordt dubbbel genieten!
2 years ago

Cristel Jakus
Dutch
We hebben en freeflower tent gehuurd, de tent was propre, grote plek. Zwembad super tof met Groote glijbanen en een bedekte zwembad die verward is. Dus zelf met slecht weer hebben we van het zwembad kunnen genieten. De restaurant ven de camping is zeer goed. Veel animaties voor groot en klein. Veel te bezoeken in de omgeving. wandelen is ook mogelijk. Het personeel is zeer simpatiek.
2 years ago

Loore
French
Camping très chaleureux et convivial! Le lac est magnifique, les activités sont bien organisées et le restaurant fait de superbes desserts. Les logements étaient très agréable et propre. Superbes vacances! Parfait pour se detendre. Ce camping est au top de ma liste!
2 years ago

Thomas
Dutch
Leuke camping! Het is een fijne kleine camping, iedereen is aardig en behulpzaam. Leuke dorpjes in de omgeving en in de avond een zwem disco!
2 years ago