Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (10 votes )

La Rivière Donzenac

Rue du 19 mars 1962
F-19270, Frankrijk
France

La Rivière Donzenac is a campsite with 30 pitches in Frankrijk, France. La Rivière Donzenac has wifi and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

WOLF Claude
French
Le camping est tranquille les emplacements sont spacieux les espaces vert bien entretenus mais les sanitaires n'ont ps du voir le nettoyage depuis un bon moment ils sont vraiment très sales. Dommage car beau camping
2 years ago

Eva
Dutch
Ik vond de prijs/kwaliteitverhouding erg slecht. De camping was duur. De douches waren lange tijd niet schoongemaakt. Het wifi werkte niet, maar de receptiemedewerker bleef maar doen alsof dat aan het wachtwoord lag, router opnieuw opstarten, smoesjes. Ben gewoon eerlijk..
2 years ago

Gezin met 2 kinderen
Dutch
We gebruikten de camping als doortrekcamping. We vonden het duur voor wat we hadden. De prijs zal wellicht hoger liggen door de aanwezigheid van een zwembad maar we hebben er, ondanks de hoge temperaturen, geen gebruik kunnen van maken. Bij onze aankomst 's avonds was het al gesloten en de volgende dag ging het pas in de namiddag open. Wel ruime plekken, een rustige camping maar heel weinig privacy. Er was voldoende sanitair voorzien maar wij vonden het niet proper. Er hing een vieze lucht op de plaats waar we stonden. We zijn er niet achter gekomen waarvan deze nare geur afkomstig was. Gelukkig was het maar voor 1 nacht.
2 years ago

Martin leewes
Dutch
Prachtige camping. Goed verzorgd en onderhouden. Rustig en gemoedelijk met op loop afstand en grote intermarche. Met dan een doorloopcamping. Echt genieten voor een goeie prijs
2 years ago

Hengelaar,
Dutch
Trefwoorden voor deze camping: eenvoudig, duur, rustig maar wel met mooie royale plaatsen. De camping is overdag en s'nachts rustig. De receptie is van 12 tot 16.30 uur gesloten. De camping wordt vooral gebruikt door passanten, weinig blijvers: overdag is de camping nagenoeg leeg. Het sanitair kent wat achterstallig onderhoud. Wel voldoende en het wordt goed schoon gehouden. Verder geen voorzieningen (winkel o.i.d) maar op loopafstand een InterMarche. Kinderspeelplaats is er maar ook zeer eenvoudig. Wij hebben hier enkele dagen uitgerust. Beheerder is erg vriendelijk en behulpzaam.
2 years ago

jeanlouis_giacomelli
French
Nous avons passé une nuit dans ce camping sur la route des vacances. Camping bien entretenu, propre, verdoyant et très calme. Sanitaires corrects et propres. Négatif : Eau chaude quasi inexistante, et aucune surveillance la nuit. Trop cher pour ce qu'il propose surtout en basse saison : 22.60 € avec un petit chien.
2 years ago

mijn vrouw +caravan
Dutch
makkelijk te vinden overal borden voor richting camping en het is meer dan 'n passantencamping,want het is 'n mooie omgeving.
2 years ago

Familie Erkens
Dutch
we hebben de camping gebruikt als overnachtingscamping, maar de camping is ook geschikt om een paar dagen te zijn. Het zwembad ernaast is eenvoudig maar voldoet om na een dag in de auto even af te koelen. Eenvoudig speelplaatsje voor de kinderen, helaas pal in de zon.
2 years ago

c.f.th. jansink
Dutch
er wordt gezegt camping geschikt voor doortrekkers maar dat is niet juist. idiale plek om in de buurt het een en andere te zien ,dus goede start /uit gangs punt .idiaal voor langer verblijf
2 years ago

Erik Blom
Dutch
perfecte overnachtingscamping onderweg naar Zuid-Frankrijk of Spanje Kies je voor afslag 47 vanaf de snelweg dan zul je schrikken van de afdaling ( ca. 10% ) gelukkig kun je de volgende via de andere kant terug naar de snelweg dus geen problemen !!
2 years ago