Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
4 / 5 (9 votes )

La Presqu'île du Puech des Ouilhes


15150, Lacapelle-Viescamp (Cantal)
France

La Presqu'île du Puech des Ouilhes is a campsite in Lacapelle-Viescamp (Cantal), France, located in the Auvergne region.

Characteristics campsite

Photos

Reviews

lelodey
French
la qualité de l'accueil les explication de la patronne la présentation du camping , le règlement sur le respect du calme a 23 heures , les voitures ne circulent plus après 23 heurs portes fermées. la propreté des sanitaires les plages pour la baignades nickel la pêches pour ceux qui aiment les jeux de lumières sur les chemins de promenades le soir accompagnés par de la musique douces et au volume bas. des vues magnifiques .
3 years ago

Joanne
French
Chalet Rêve superbement placé mais vieillot et pas propre. On passe un coup de torchon avant de s'installer mais on n'en fait pas grand cas, après tout, on a choisi un 3*. On a payé un supplément pour le chien mais ils sont interdits partout! A la plage, à la promenade qui fait le tour du lac et ils ne peuvent pas rester seuls dans les locations! On fait comment? Pendant le séjour, une chaise blanche de terrasse se casse. On n'est qu'à 2, on n'en a pas besoin, on la met sur le côté, elle devait être usée, on le signalera lors du départ. Grave erreur: elle nous a été facturée 20€! On a quitté le camping déçus du manque de sens commercial des gérants du camping. Soyez donc plus pointilleux que nous: si c'est sale,signalez-le et si vous cassez quelque chose, courez au magasin pour le remplacer vous-même! Cela vous évitera les mauvaises surprises.
3 years ago

kurt-landerie
Dutch
De camping ligt op een soort eiland. Het heeft een steile ingang waar je moet zien dat je niet te snel naar boven rijd want anders heb je het aan de stok met de eigenaar. Deze is zeer begaan met zijn camping maar soms is het er over. Zo kan hij niet verdragen dat de kinderen met een strandbal spelen in of rond het zwembad. Het is kleinschalig wat wij aangenaam vinden. Het ligt wel zeer afgelegen, supermarkt is op ongeveer 20min.
3 years ago

Marc
Dutch
We zijn hier ondanks een reservering van 3 weken, na 1,5 dag al weer weg gegaan. Deze camping, met mooie plaatsen, wordt geleid door 'militair' op 'zijn' camping met 'zijn' regels. Na een onsympathiek ontvangst kregen we 's morgens op de eerste dag een ware een tirade over wat onze jongens(5 en 11 jaar) allemaal niet mochten doen en hij zou ze scherp in de gaten houden. Niet echt een vakantiegevoel dus. En we waren niet echt de enige die zo werden ontvangen. Diezelfde middag hadden we een andere camping gevonden. Zonde eigenlijk want de camping lag er mooi bij. Het schiereiland geeft een aparte sfeer aan de camping. Het meer is alleen bereikbaar is buiten de camping. De website van de camping gaf de indruk direct aan het water te liggen. Het sanitair was matig en eten kon je beneden aan het meer. Wij komen er niet meer. En hopen dat iedereen de camping mijdt. De man is je zuur verdiende geld niet waard.
3 years ago

Ard C
Dutch
Werkelijk erg mooi gelegen, prima plekken en niet te druk. We troffen het met het weer dus het was vooral zwemmen geblazen. De kinderen (4 en 6) hebben zich goed vermaakt in zowel het meertje als ook in het zwembad. Helaas bewoog de campingbaas als een heuse opzichter over de camping. Het ontvangst begon al met vooral benadrukken wat de regels zijn en een aantal keren per dag reed deze man al staande op zijn quad voorbij om te kijken of de mensen zich aan de regels hielden. Op een gegeven moment bekruipt je het gevoel van gecontroleerd worden en dat strookt toch niet met het vakantiegevoel... jammer, erg jammer... Wij gaan hier zeker niet meer heen, tenzij er een andere eigenaar komt.
3 years ago

Liz
Dutch
Vriendelijke camping. Je moet idd als je voor 3 weken hebt besproken bij aankomst direct het volle bedrag afrekenen. Dit heb ik nooit eerder meegemaakt. Als je eerder vertrekt krijg je ook niks terug. De eigenaar doet enorm zijn best alles goed te laten verlopen. Hierdoor maakt hij soms een stugge indruk. Voor kleine kinderen veel speelmogelijkhede. Mooi zwembad en prachtig meer. Alleen weinig wind, wel belangrijk om te zeilen en surfen. Voor pubers weinig of geen vertier. Zij vertrokken 's-avonds naar het strand met een gitaar. In de omgeving weinig te beleven.
3 years ago

i. philipsen
Dutch
Mooie kleine, rustige en ruim opgezette camping. De electra is 16A, waardoor je veel electrische apparaten aan kan sluiten. Een schoon en verwarmd zwembad met apart kleuterbad. Er zijn gratis warme douches. Het sanitair wordt meerdere malen per dag schoongemaakt. De camping ligt omringd door een meer met zandstrand. Leuke animatie voor zowel volwassen als kleine kinderen. Iedere ochten kan je bij het kruidenierswinkeltje verse broodjes halen. De eigenaren zijn heel gastvrij en behulpzaam bij allerlei soorten problemen. De vuilnis moet buiten de camping in container gebracht worden, waardoor er weinig tot geen insecten op de camping zijn. De omgeving heeft ook genoeg te bieden, kastelen, oude stadjes, grotten, vulkaangebied en bergen. Er is een trailerhelling om je boot te water te laten. Er kunnen kano's, waterfietsen en motorboot gehuurd worden. Er is een zeilschool en restaurant op loopafstand van de camping. Deze camping is zeker een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen.
3 years ago

Benders
Dutch
In juli 2008 hebben wij hier met onze twee dochters (2 en 5 jaar) 2,5 week doorgebracht. Helaas hadden we vooraf gereserveerd en moesten ook direct bij aankomst betalen (volle mep), anders waren we zeker na 1 week vertrokken. Voor de kids is er wel e.e.a te beleven (speeltuintje, zwembad, meer) maar het werd altijd wel verziekt door die blaffer van een eigenaar. De omgeving vonden we wel mooi, lekker om te fietsen (moet wel een beetje geoefend zijn), Aurillac is ok (niet bijzonder) en het meertje is ook heerlijk (we hadden ook een bootje). Het restaurant onder bij het meer is prima. Verder veel Fransen, wisselvallig weer, ietwat afgelegen. Wij zullen niet meer deze camping bezoeken
3 years ago

Heleen en Erik
Dutch
Camping waar we al vier keer zijn geweest en ondanks de minpunten ook volgend jaar weer naartoe zullen gaan. Sanitair moet verbeterd worden. Plaatsen zijn zeer ruim en altijd wel beschikbaar. Ligging is geweldig.
3 years ago