Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (15 votes )

La Pinède en Provence

La Maresque
84430, Mondragon
France

La Pinède en Provence is a campsite in Mondragon, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. La Pinède en Provence has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Restaurant

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Wolfgang K.
German
Für uns als Zwischenstation wegen der Lage geeignet. Am 2. Oktober waren Restaurant und Pool geschlossen. War auf der Webseite nicht erkennbar. Laden mit Minimalangebot. Alles ok, wenn man es weiß! Sanitär absolut ausreichend in der Nebensaison, in der HS? Zustand und Sauberkeit einwandfrei aber::::: Toilettenpapier mitbringen!!! Das muss heute angekündigt werden, mind. an der Rezeption! Freie Stellplatzwahl, nicht alle für große WoMos erreichbar. Wir konnten das Gespann ohne Trennung aufstellen, weil wir schon am Nachmittag da und noch viele Plätze frei waren. Fazit: Jetzt kennen wir die Bedingungen und werden es als Zwischenstation wieder nutzen.
3 days ago

Edwin Brouwer
Dutch
Voordeel: Vriendelijke receptie Restaurantje, (wel matig voedsel) Natuur Verfrissen in klein zwembad Nadeel: Personeel keuken/kok alias PT badmeester. (Gastronomie cursus welkom )
1 month ago

Guus van de Wetering
Dutch
Ruime plekken wel terrascamping. Nu veel gebruikt als overnachting naar het zuiden van Frankrijk of Spanje. Heerlijk zwembad ook voor kids een glijbaan. Restaurant aanwezig en vermaak springkussens enz. Een toiletgebruik dat net vernieuwd is. Snel te bereiken vanaf de tolweg. Tank gelijk even scheelt 30 cent de liter. Las bij eerdere resecties dat de caravan achter de auto kan blijven. Nou reken daar niet teveel op.
1 month ago

Carspelgek
Dutch
Camping is van 12-15 uur gesloten. Je moet dan op de parkeerplaats wachten. De weg bij de slagboom is steil. Het zwembad is klein maar fijn. Plekken met zon en schaduw. Gratis wifi. Prima te fietsen vanaf de camping naar b.v. de Via Rhona. Ook naar Orange kun je fietsen, maar de route was slecht aangegeven en daarom hebben wij Orange niet kunnen bereiken met de fiets.
2 months ago

Michael Hoekstra
Dutch
Deze camping als tussenstop gebruikt tijdens de reis maar de Cote ‘d Azur. We kwamen 10 over 12 aan en de receptie was dicht. Pas om 15.00 weer open. Maar deze goede mensen opende de poort zodat we toch op konden rijden. Prachtig sanitair op deze camping, volgens mij allemaal net nieuw. Super.
2 years ago

GEUS Maurice
French
De passage dans ce charmant camping, il est équipé d'une piscine, petit emplacement pour campeur de passage (2 nuits)
2 years ago

Harry Wijnbergen
Dutch
Onderweg richting St Maxime hier overnacht staat in het onderweg overnachtings camping boekje van de Anwb, dus je denk prima voor elkaar daar staan ze toch voor daar bij de anwb. Niets van dat alles veel lawaai van de bar op de camping,de plaatsen gingen nog maar het sanitair laat je nog geen hond plassen te vies om te komen. ongeschit
2 years ago

Rien van Engelen
Dutch
Deze camping bezochten wij op weg naar onze overwinteringscamping in Spanje. De campingplaats ging nog wel maar dat sanitair!!!!!!!!!!!!!!!!! Nog nooit zo'n bende meegemaakt op een camping. In de overige opmerkingen zie je dat er sinds februari 2006 helemaal niets is veranderd!!!!
2 years ago

mtien
Dutch
Mooie standplaats, prima zwembad met glijbaan en genoeg te spelen voor kleintjes, simpel restaurant (maar erg lekker gegeten), heerlijk brood te bestellen bij het "winkeltje", vriendelijk volk, leuke omgeving. Helaas was het sanitair vreselijk. Vies, oud, vervallen... Platgooien en nieuw bouwen! De grond was kurkdroog en lag vol lange naalden van de bomen, maar dat stoorde ons weinig. Evenals het leger krekels dat er gevestigd was. Jammer van dat sanitair, want we hadden ons hier best langer kunnen vermaken.
2 years ago

Bos
Dutch
Leuke camping in mediteraine klimaat in de nabijheid van Orange A9-A7 Voor een doorreis naar Spanje is deze camping OKE. Personeel vond ik heel slecht het duurde heel erg lang voordat we een plek kregen. Op die plek was ook nog geen stroom. Het eten was waardeloos . Zonde dat je er zo veel voor betaald. Sanitair slechte staat. Verder een prachtige omgeving!
2 years ago

jolandaverdonk
Dutch
Echt op z'n Frans.Toen we aankwamen was de receptie gesloten!!Via andere gasten te horen gekregen dat we maar ergens moesten gaan staan.Het zwembad is wel lekker voor een frisse duik en netjes.Het sanitair is niet wat wij gewend zijn.Klein en oud en vies.Wel vrij makkelijk vanaf de snelweg te bereiken, alleen op de camping zelf valt t niet mee om met caravan op je plek te komen.Goed voor 1 nacht, alleen niet meer voor ons.
2 years ago

W.Dijkstal
Dutch
Wij waren op door reis naar Spanje. Wij zijn zelfs langer gebleven want de omgeving is heel mooi. De eigenaar was heel vriendelijk. Wij kregen zelfs de toegangscode voor internet gratis. Omdat hij er niet was waren wij zelf al op een plaats gaan staan. De toiletten werden met een slang schoon gespoten zodat alles heel erg nat was.
2 years ago

Jeroen
Dutch
Momenteel is de eigenaar bezig met het verbeteren van het sanitair. Nu is het nog wat mager. Aan de rest van de camping is weinig aan te merken. Lekker zwembad, mooie omgeving, speeltuintje met springkussen....
2 years ago

vanuytrecht
Dutch
De camping is in volle renovatie. Wij stonden op het nieuwe gedeelte en daar viel niets op aan te merken. Ruime plaatsen met electriciteit 10A en water. Het sanitair was picobello en steeds proper (kuisploeg 2x per dag). Het onthaal is warm met een luisterend oor. Enig minpunt: het water in de douche is niet regelbaar. Dat maakt dat je soms behoorlijk heet water over je krijgt. Gun deze eigenaars nog wat tijd en de camping kan naar 4 sterren evolueren.
2 years ago

rna89
Dutch
Goed genoeg om 1 nacht te slapen en neem je het niet echt mooie sanitair op de koop toe. Ik zou er niet gaan douchen, maar toiletbezoek en wastafel is goed te doen. Wij hebben er lekkere pizza gegeten. De eigenaar was erg vriendelijk. Koop geen water in het restaurant, dat is erg duur als je vergeten bent dit bij de recptie te kopen. Je kunt er brood bestellen. De mensen die er staan zijn vriendelijk. De camping is echt goedkoop, dus kun je niet luxe verwachten.
2 years ago