Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (11 votes )

La Leze

Louise
31550, Gaillac Toulza
France

La Leze is a campsite in Gaillac Toulza, France, located in the Midi-Pyrénées region. La Leze has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Henkanja
Dutch
De la lezen is nu gekleed en laat iedereen toe naturisten als niet naturisten Voor ons nooit meer
3 years ago

Ph & B
French
un havre de paix, isolé mais fort agréable . Balades plaisantes et des campeurs si sympathiques, accueil chaleureux et amical par les nouveaux propriétaires qui (malheureusement) sont 'textiles', ce qui est un peu regrettable. Une majorité de hollandais et bien peu de français. Accueil hommes seuls ou couples de même sexe sans problème et tout à leur honneur.
3 years ago

Anton
Dutch
Deze camping verdient een bezoek! Lieve nieuwe eigenaars en mooie omgeving. Rustige en mooie plaatsen.
3 years ago

Herman Berk
Dutch
Wij komen al jaren op La Leze, officieel omdat de kinderen het er zo leuk vinden, maar eigenlijk omdat we het er zelf ook heerlijk vinden. We zijn vooral enthousiast over de mooie campingplaatsen (ruim, veel schaduw, groen), de aanwezigheid van een heerlijk clubhuis en bibliotheek vol met spellen en boeken (scheelt kilo's bagage) en de goede en informele sfeer. Ad en Ria staan altijd voor je klaar, kennen iedereen bij naam en weten je altijd te helpen bij welk probleem dan ook. Kinderen hebben er vrijwel altijd aansluiting, en als er eens geen kinderen zijn is het clubhuis een uitkomst. De camping ligt prachtig, alleen moet je wel een flink stuk rijden als je op zoek wilt naar grotten, kastelen of bergen. Wij vinden dat geen bezwaar. Tenslotte: een leuke camping trekt leuke mensen aan. We zijn enigzins op onszelf, maar hebben altijd gezelligheid en aanspraak van de andere gasten, zonder dat er iets moet. Al met al zijn we erg positief en komen er zeker weer een keer terug.
3 years ago

Cor en Wil
Dutch
Helaas geen naturisten camping meer wij zijn ons stekkie kwijt
3 years ago

Cor en Wil
Dutch
Komen hier al jaren en voelen het steeds weer als een beetje thuiskomen. Een eehrlijk naturisten terrein, waar het goed toeven is voor jong en oud. Heerlijke gezamenlijke maaltijden op woensdag en zaterdag en een schitterend uitzicht op de Pyreneeën.
3 years ago

Michel
Dutch
Op de camping zijn veel vriendlijke mensen en het sanitair werd uitstekend schoon gehouden. Ad & Ria (eigenaren) zijn vriendelijke mensen, en geven je ook een welkome ontvangst. De gezamelijke maaltijden waren lekker en gezellig. Voor de kinderen is er een mooie speel gelegenheid. Jammer genoeg was er geen animatie aanwezig voor de kinderen. Al hoewel, er waren een aantal gasten die het één en ander organiseerde. Zeker de mensen die de pannenkoeken bakten, werden zeer gewaardeerd door de kids! Maar de omschrijvingen en foto's op de site hebben bij ons de verkeerde verwachtingen gewekt. Zeker de tekst "En de Pyreneeën ………. die kunt u bijna aanraken!!" Heeft ons nogal teleur gesteld. Dit was toch nog meer dan twee uur rijden (volgens TomTom). Deze vakantie is ons dan ook tegen gevallen. En we zullen hier dan ook niet meer komen.
3 years ago

Ryan
Dutch
La Leze is een fantastische camping met prachtig en vrij uitzicht over de graan- en zonnebloemvelden. De kwaliteit is hoger dan de prijs. Het sanitair ziet er heel verzorgd uit met heerlijke douches. Ria en Ad doen er alles aan om de vakantievreugde te optimaliseren. Zelfs een koelkast staat de gasten ter beschikking, super wat een luxe. Emplacement de l'amour, een plek om zeker weer terug te keren.
3 years ago

Mieke Renshoff
Dutch
Al jaren een vaste klant in het voor- en najaar. De rust van de omgeving (die schitterend is) en de rust op de camping doet ons besluiten om ieder jaar toch weer een week of 2 aan te wippen. Ad en Ria doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. De camping is klein maar met alles erop en er aan. Als het weer dan ook nog meewerkt dan heb je daar een schitterende tijd.
3 years ago

2 misnoegde Belgen
Dutch
Waarschijnlijk een fantastische camping als je zelf een caravan hebt of tent en als je NL bent want dan springen ze voor je. Echter, als Belg voelde wij ons van in het begin niet welkom. Wij hadden voor een week de Gite gehuurd die ruim genoeg was voor 2 personen maar naar onze mening was er in maanden niet meer met een natte vod of dwijl gekuist. Enkel de keuken en de badkamer waren netjes. maar de slaapkamers en de woonkamer waren echt smerig. Overal spinnen en webben, stofslingers, de matrassen vol stof, oude kasten waar je liever je kleren niet in legt. Toen we vriendelijk een stoffer vroegen en emmer en dwijl, want dat er toch veel stof was, kregen we een snak en beet en de melding dat Belgen steeds moeten mopperen. Blijkbaar heeft Ad in zijn leven nooit leren omgaan met conflicten, want daar loopt hij nog steeds van weg.Ad, waarom kwam je niet eens kijken en een oplossing voorstellen in plaats van ons te mijden? Verder een kleine vrij rustige camping maar ver van alles.
3 years ago

Leny en Jan
Dutch
We hebben een super fijne vakantie gehad. Mooie plaatsen een prachtig uitzicht. Echt een aanrader. Heel klantvriendelijk, Ria kookt heerlijk.
3 years ago