Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3 / 5 (11 votes )

La Grange Rouge (Montbazon)

Route Nationale 10
37250, Montbazon en Touraine (Indre et Loir)
France

La Grange Rouge (Montbazon) is a campsite with 100 pitches in Montbazon en Touraine (Indre et Loir), France. La Grange Rouge (Montbazon) has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Evert Van der Wall
Dutch
Ontvangen door enthousiaste jonge mensen die behalve Frans ook uitstekend Engels spreken! Ruime plaatsen op gras met voldoende schaduw en elektriciteit. Water aansluiting (bij toiletgebouw zelfs drinkwater kraan) en goede wifi. Prachtig en modern sanitair dat goed wordt schoongemaakt. Kortom een aanrader voor kort verblijf of langer om een aantal prachtige kastelen aan de Loire te bekijken.
2 months ago

Angie Buyck
Dutch
Enthousiast jong stel heeft deze camping een paar jaar geleden overgenomen, hele prettige sfeer. Klein, overzichtelijk terrein aan de rivier de Indre. Sanitair gebouw is oud aan de buitenkant maar vrij recentelijk vernieuwd aan de binnenkant. Wordt elke middag intensief geschrobd. Een klein maar heerlijk zwembad met heerlijke bedden en parasols. Op loopafstand van het dorp met een paar eenvoudige restaurants en terrasjes aan één leuke plein. De beste restaurant staat echter net buiten de camping met een terras aan de oever van de Indre. De ligging van de camping is fantastisch in het hart van de Loire, wij hebben hier 14 dagen gestaan en konden elke dag iets moois bezoeken. Naast het zwembad is er geen vermaak voor kinderen al is de eigenaar nu bezig met speeltoestellen voor kleine kinderen. Het wordt vooral als passanten camping gebruikt, wat best jammer is want er is zoveel te zien, het is overdag wel heerlijk rustig.
1 year ago

Lia
Dutch
Camping is idd gedateerd maar sanitair is deels vernieuwd en bij ons zeer schoon! Personeel is vriendelijk. Rustige camping met veel vogels gefluit heerlijk! Wij hebben hier een rustdag gehouden ivm zwarte zaterdag en de omgeving wandelend verkend en naast de mooie rivier met park en oude brug, in het dorp zelf een fortresse uit 991 ! Bezocht, leuke verrassing! Was een soort Archeon met veel kinderactiviteiten. Verder heerlijk gegeten in het restaurant van de camping La Paillote, gelegen aan de rivier. Ruime keus aan heerlijkheden en goed klaar gemaakt. Ook s middags hier heerlijk een drankje genoten, veel Franse weekendgangers en gezellig.
2 years ago

Jeanne
Dutch
Passantencamping. Als passant wil ik op tijd doortrekken maar brood kan je hier pas om 9uur halen. Douches zijn open van morgens 7 tot 11 en de avond. Wil je echter om half8, 8uur douchen dan kan dit niet omdat ze dan gaan poetsen. Verder waren de douches koud. Honden in de doucheruimte van campinggasten. Renovatie die al heel lang duurt en maar niet vooruit lijkt te gaan en alles word verwezen naar overstroming die ons inziens vorig jaar plaatsvond. Plekken waren wel ruim maar erg hobbelig, de Wi-Fi daarentegen werkte perfect. Dit om iets positiefs te noemen. Voor ons geen aanrader en zal hem.zeker niet bij vrienden aanbevelen.
2 years ago

Tamara
Dutch
Een beetje huiverig voor de recensies die hier stonden, boekten we toch 2 nachten op deze camping als tussenstop. Maar onze ervaring was erg goed. Nette mobile home (m4 heeft zowel schaduw als zon). Leuk zwembad (simpel maar was heerlijk). Leuk restaurant bij de camping waar je zowel een drankje kunt doen als heerlijk eten voor nette prijs. Mooi uitzicht op de rivier. Ook fijn kindermenu en veel luchtkussens ernaast waar ze heerlijk konden spelen. Vanaf de camping loop je zo het dorpje in.
2 years ago

Hanny van Heteren
Dutch
Op de terugweg vanuit Spanje met onze caravan vonden wij de camping tijdelijk gesloten. Een briefje op de deur van de receptie deelde mee dat de eigenaar over een kwartier terug zou zijn. In de tussentijd konden wij de staat van de camping beoordelen en die viel beslist niet mee. Wat een slecht onderhouden, treurige camping met vreselijk oud sanitair. We hebben niet op de eigenaar gewacht en maakten dat we wegkwamen.
2 years ago

lucia
Dutch
Uitgezocht als overnachtingscamping. Omgeving mooi, plaatsen oke. Het water in het zwembad was meer wit ipv doorzichtig. Zag er niet fris uit. Maar sanitair was in 1 woord ongelooflijk goor !!!! Volgens mij was de schoonmaakster al 3 maanden geleden ontslagen. Wij kamperen al ons hele leven maar hebben nog nooit zoiets goors gezien. Niet durven douchen uit voorzorg om de rest van de vakantie niet ziek te zijn.
2 years ago

fam eggermont
Dutch
het sanitair werd niet een keer gereinigd in die paar dagen dat we er waren, het enige wat hen interesseert zijn de inkomsten van de dansnamiddagen op zondag en woensdag.gaan er nooit meer terug!alles heeft een desolate indruk! bedankt en tot nooit meer!!!!!!
2 years ago

Fam. Dubois
Dutch
Ruime plekken, en zowel bij de camping als in het dorp op loopafstand gezellige restaurantjes. Prachtig fort van meer dan 1000 jaar oud , ook op loopafstand.
2 years ago

Martin
Dutch
Matige tot redelijke camping, de plaatsen waren goed, het sanitair was matig en werd kennelijk gerenoveerd/gerepareerd na een recente overstroming van de Indre, die er langs loopt.
2 years ago

Dave
Dutch
Goede tussen camping, verder weinig te doen zwembad was dicht en restaurant was ook dicht, alleen middag was er gelegenheid om iets te eten en erg onvriendelijk. Receptie was daar in tegen top
2 years ago