Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
4.5 / 5 (6 votes )

La Foret

Sillé le Guillaume
72140, Sillé le Guillaume (Sarthe)
France

La Foret is a campsite in Sillé le Guillaume (Sarthe), France.

Photos

Reviews

Familie Schutte
Dutch
Omdat de afstand in 1 keer na Saint maritime te ver was om in 1x te rijden. Hebben we deze camping voor drie dagen geboekt. De prijs/kwaliteit was goed. Bij ontvangst kregen we tehoren dat we zelf een kampeerplaats mochten uitzoeken( waar krijg je zo’n kans) Omdat het rustig was. Erg mooie ruime plekken met veel privacy. Via een poortje wandel je zo vanaf de camping na een mooi groot meer. Waar je ook gezellig op het terras kunt zitten. De eigenaar is zeer vriendelijk en wil je overal mee helpen. Toiletgebouw is oud, ruikt niet heel fris maar is wel schoon. Camping ligt in een erg mooie omgeving. Kathedraal van le Mans bezocht zeker de moeite waard en het stadje ook. En het kasteel in het dorp zelf is ook erg leuk om even na toe tegaan. Entree was niet goedkoop maar de mensen deden erg hun best om het na ons zin te maken. Er werden mooie hoeden van papier gemaakt en die mocht je meenemen naar huis voor. Prima camping voor doorreis!
1 year ago

Karin
Dutch
Het was er tijdens ons verblijf erg rustig, komt wellicht door coranatijdperk. Maar wij vonden het er heerlijk! Ruime kavels, mooie stacaravan (was schoon en comfortabel) en brood op bestelling mogelijk. Aardige beheerders. Er was geen animatie, voor kleine kinderen een leuke camping. Het zag er schoon en netjes uit. Plekken met schaduw of in de zon. Ligt in nationaal park, helemaal top voor wandelaars en fietsers. Rustige streek, geen massatoerisme, weinig vertier. Wel kastelen en aardige plaatsjes. Steden Le Mans en Alençon niet kunnen bezoeken helaas. Een verademing voor diegenen die rust en ruimte zoeken.
2 years ago

Tjibbe
Dutch
Mooie omgeving, veel herrie. Camping ligt langs een erg drukke weg, de hele na ht door tractoren vol gas langs. Ook schreeuwende jeugd, tot laat in de ochtend aan de andere kant van het meer. Camping is prachtig, wifi perfect. Maar ook op de camping stapt men in de auto om even naar de receptie te gaan. Elk plekje wordt benut dus er stonden ook mensen naast de vuilcontainers. Kortom, als je van rust houdt hebt je hier niets te zoeken.
2 years ago

P. Jacobs
Dutch
Dit jaar voor het eerst in de Sarthe geweest. Van 22-07 tot 08-08.Camping La Foret had plek voor ons en die konden we dan ook uitzoeken. Uiteindelijk werd het een plekje in de zon. Het sanitaire werd 2 x daags schoon gemaakt. Maar het was ook echt schoon.S'morgens kon je het bestelde brood ophalen. Gratis Wifi wat altijd handig is. Camping ligt in een natuurpark waar goed te fietsen is. Dicht bij Le Mans waar van alles te zien en te doen is. Super U supermarkt met alles wat je maar nodig hebt . We zijn hier graag geweest. Mvg Peter en Wilma Jacobs uit Horst aan de Maas
2 years ago

Anne en Lidy
Dutch
Heel fijne camping met super grote plaatsen, keurig sanitair en heel gezellig receptiepersoneel. Spreekt Engels. Eindelijk weer 's een camping met niet alleen Nederlanders. Heerlijk gelegen aan het meer waar je goed omheen kunt lopen, dus voor het dagelijkse ommetje voor het slapen gaan.
2 years ago

Sellier Raoul
French
Camping La Forêt ** à Sillé le Guillaume (72) Excellent camping ** qui en vaudrait bien *** A choisir si l'on veut la tranquillité, le calme et les balades en forêt.
2 years ago