Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (11 votes )

La Ferme de Clareau

445, Chemin de Clareau (RD 61)
26470, La Motte-Chalancon
France

La Ferme de Clareau is a campsite with 100 pitches in La Motte-Chalancon, France, located in the Rhône-Alpes region. La Ferme de Clareau has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Seba Dhollander
Dutch
Zulke camping zal je niet veel.meer vinden. Wat een ruimte. Wat een rust en vooral Wat een zicht. Wil je veel.animatie dan is deze camping niet voor jou. Een zwembad een riviertje een bakkerdienst. En soms als je een biertje wi´ bestellen aan de receptie kan je even wachten maar dan kan je ondertussen genieten ban het mooie zicht. Een.mooie.maar stevige wandeling naar het dorp is aangeduid vanop de camping. Super aangenaam en vriendelijk personeel . Proper sanitair en.als iedereen zijn steentje bijdraagt blijft dit zo. Super. Seba en niki
2 weeks ago

Huib & Jannie
Dutch
Wij zijn 23 jaar op deze camping geweest eerst met kinderen en kleinkinderen, die gingen later naar Corsica en wij zijn daar gebleven omdat de camping, natuur en omgeving geweldig is, in Mei 6 a 7 weken en in Sept 6 a 7 weken . Nu met onze leeftijd gaat het niet meer en met weemoed en een traan denken we daar aan terug met heel veel prachtig herinneringen. Vrienden gaan gelukkig er nog naar toe dus we blijven op de hoogte met foto s en verhalen. En dan lees je van Willem & Gonda een misselijk verhaal terwijl die er al 25 jaar of zelfs langer komen. Doe het niet zo maar ga met Christien er over praten en dan als klap op de vuurpijl afsluiten met ,,tot volgend jaar'' wat voor mensen zijn dat. Zo ga je niet met mensen om .Wij sloten zo'n mooie tijd vol prachtig herinneringen af. Christien bedankt voor alles en lieve groetjes van ons aan jullie, Jannie & Huib
10 months ago

Irene Rouweler
Dutch
Voor het zoveelste jaar weer op deze fijne camping mogen verblijven. Een heerlijke plaats voor liefhebbers van ruimte, natuur , wandelen en fietsen, rust en prachtige, niet door licht vervuilde, sterrenhemels. De plekken zijn ruim en zijn verspreid over het gehele terrein met flink hoogteverschil. Voor elk wat wils. Het riviertje nodigt uit tot spelen, dammetjes bouwen, en een verrassende wandeling (met waterschoenen) maken. Het zwembad boven bij de receptie biedt een prachtig uitzicht, met gezellig terras en speelweitje. Daar is gratis wifi. Het is een echte familiecamping, met hartelijke gastvrouw en heer. Bij crisissituaties, doktersbezoek en zelfs ziekenhuisopname, staan Christine en Olivier klaar met alle mogelijke hulp. Ook dit jaar weer goed geholpen na een ongelukje met onze hond. Het sanitair is voldoende en werd grondig gepoetst. Een echte camping al la (schapen)ferme!
11 months ago

Gonda en Willem
Dutch
Opnieuw 4 heerlijke weken op onze favoriete camping geweest.Dit keer vanwege COVID op een praktisch lege camping.We hebben wel wat aanmerkingen op de vermelding van de faciliteiten.Zo is er geen snackbar/bar/kantine, speeltuin, WIFI en zwembad alleen bij de hoog gelegen receptie. Wasmachine meestal niet aanwezig, douches slecht onderhouden en vaak geen warm water. Verder wordt er niet of nauwelijks schoongemaakt en zijn er ontzettend veel vliegen, wat o.i. niet erg hygiënisch is. U bent gewaarschuwd!Desondanks blijven wij van deze plek houden en komen jaarlijks terug.À l’année prochiane!,
1 year ago

Nancy
Dutch
We waren wat huiverig toen we de recensies lazen maar wat zijn we blij dat we gegaan zijn. Olivier, de boer, laat zijn schapen niet meer over de camping heen lopen maar er langs heen. We hebben totaal geen last gehad van schapenkeutels, vliegen of muggen. We kwamen begin sept dus er waren geen kinderen en het was, meestal, stralend weer. Heerlijk genoten van de rust op een prachtige, natuurlijk vormgegeven camping. Het zwembad hadden we meestal voor onszelf alleen en wat een geweldig uitzicht! We zijn er 2 weken geweest en helemaal tot rust gekomen. De eigenaren staan meteen klaar om te helpen of vragen te beantwoorden. Ze vinden het belangrijk dat hun gasten een fijne tijd hebben op hun camping. Het sanitair is erg verouderd maar de eigenaresse gaf aan dat dit vervangen gaat worden. Tevens zal het zwembad voorzien worden van verwarming. Wij hebben genoten en we komen zeker terug! Dankjewel Olivier en Christine!
2 years ago

Mariska
Dutch
Als je naar een plek in Frankrijk wilt, waar je heerlijk kunt ontspannen en alleen een verkoelend zwembadje genoeg is...dan moet je zeker naar deze camping gaan! Heerlijke rustige, grote plekken in een mooie natuur. Het sanitair is eenvoudig maar kraakhelder. Christine bestiert met liefde en aandacht haar camping a la ferme. Formidable!
2 years ago

Alexander
Dutch
Wat een super camping heerlijk genoten genoeg te doen voor de kinderen leuke marktjes, restaurant,plaatsjes ect vlakbij . Prachtig natuur met heerlijke riviertjes om in te spelen en zwemmen en als in het zwembad met een prachtige uitzicht Neem voldoende contant geld mee pinautomaten zijn gemiddeld 20 min rijden en met pin betalen kan lang nog niet óveral
2 years ago

Catharina
Dutch
Waanzinnig ruime plekken, vooral boven in de camping. Fantastisch uitzicht op de bergen, mooie oude notenbomen. Ligt eraan waar je staat, maar het sanitair kan een beetje ver lopen zijn. Verder echt top als je houd van rust en natuur. Leuk dorpje dichtbij, met alle winkels en markt, rivier om in af te koelen (niet echt zwemmen). Er is een zwembadje op de camping voor kinderen (pool with a view:)
2 years ago

Hans
Dutch
De eigenaren zijn super vriendelijk en helpen je waar ze kunnen. Onze kampeerplek was heel groot en we hadden ons eigen sanitair, 1 zit-wc. Dus, als er meer mensen staan, schiet het sanitair te kort. Het werd niet elke dag schoongemaakt, en dat was voor ons geen probleem: thuis maak je ook je eigen wc schoon. Het gaat fout als er meer mensen aanspraak maken op die ene zit-wc. Verder vonden we het geluid van de schapen voor onze tent heel erg gezellig. Maar, ze laten overal keutels vallen. Het resultaat is overlast van vliegen. Voor ons was dit een echte ‘camping à la ferme, à la française’, maar veel plezieriger dan de gepolijste campings van tegenwoordig.
2 years ago

Nico en Wilma
Dutch
Op deze camping wel mooie ruime plekken, maar helaas zijn deze ofwel niet gemaaid of ze liggen vol met schapenpoep, dus heel veel vliegen. Sanitair wordt niet schoongemaakt en is regelmatig defect en wordt dan niet of veel later gerepareerd. Wifi traag of niet werkend. Eigenaars zouden zich wat meer om de camping en hun gasten moeten bekommeren!
2 years ago

Willem Dijkstra
Dutch
Je zult genoegen moeten nemen met zeer eenvoudig sanitair, als het seizoen voorbij is wordt dit niet meer dagelijks schoongehouden. En dat is geen + punt! De plekken op de camping zijn ruim tot super ruim. Deels boven op de helling, sommigen verscholen in het bos en andere helemaal op het achterterrein tussen de populieren. De heer des huizes is met zijn boerderij aan de slag, en is niet erg gericht op zijn gasten. Daar zorgt de eigenares voor, spreekt Nederlands en zorgt er voor dat je in de ochtend je bestelde brood kunt afhalen. Zij bepaalt ook hoe en waar je kunt gaan staan. Dit voorkomt dat gasten in discussie gaan wie waar en hoe zijn kampeermiddel neerzet. Wij werden hier op geattendeerd, en het is een duidelijke spelregel. Omdat de camping enorm groot is, en er maar ca. 40 plekken zijn heb je enorm veel ruimte. Let erop dat je ruim stroomkabel meeneemt, de stroompunten zijn niet dik gezaaid en kunnen veraf staan. Je komt hier voor de rust, en in de avond kan het hier echt donker zijn. Een sterrenhemel krijg je er gratis bij.
2 years ago