Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
5 / 5 (6 votes )

La Dourbie

Route de Nant
F-12230, Saint Jean du Bruel
France

La Dourbie is a campsite with 100 pitches in Saint Jean du Bruel, France. La Dourbie has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Gerrie Menting
Dutch
Schone, goed onderhouden camping met grote kampeerplekken en goede mobiel homes. Enthousiaste en zeer behulpzame eigenaars. In hoogseizoen lijkt het zwembad wat te klein, maar in de omgeving is een prima zwemgelegenheid bij St. Jean de Bruel. Fantastische omgeving
2 years ago

Jan-Willem de Vreeze
Dutch
Een heerlijke rustige camping met ruime plaatsen, goed sanitair maar bovenal gastvrij en zeer behulpzaam. Te midden van allemaal Fransen: heerlijk. Een uitstekende uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten. Wij mochten het geluk van een privé-gids meemaken die nauw verbonden bleek te zijn met de camping.
2 years ago

LU21
French
Deux séjours en mobile-home en août 2009 et 2011. Accueil et relations humaines authentiques tout au long du séjour. Hébergements récents et très propres. Orientation nettement familiale avec une préférence pour les activités d'enfants (terrain de jeux aménagé + piscine peu profonde mais satisfaisante pour se rafraîchir), les adolescents restant un peu sur leur faim au niveau des activités et de l'espace dédié... Restaurant-Pizzéria sur place en non-stop avec la vraie bonne humeur des responsables du camping. Soirées karaoké toujours sympas (jamais ringardes) pour l'essentiel de l'animation... Camping calme au bord de la rivière, agrémenté d'arbustes à papillons, juste en léger manque d'ombrage sous le soleil de midi pour les campeurs sous toile.
2 years ago

kundike Versleijen
Dutch
Een kleine camping zonder poespas, maar met precies dat wat wij nodig hebben om vakantie te vieren. Mooie ruime plekken met zon en schaduw en heg, prima schoon sanitair met babyruimte. Er is een fijn zwembad met een mooi peuterbad en ligstoelen. Je kunt bij de bar een heerlijk drankje drinken en er zijn ijsjes voor de kinderen. Ook kun je er een hapje eten of en pizza oid afhalen. Er is ook een trampoline. Langs een pad bij de camping loop je zo naar het iets lager gelegen riviertje. Daar is het zoals vroeger geweldig dammetjes bouwen. Het plaatsje Saint Jean du Bruel ligt op 3 minuten rijden (lopen kan, maar moet wel langs de weg...) en heeft 2 kleine supermarktjes, een apotheek en nog een paar winkeltjes, restaurantjes en barretjes. Voor een grote supermarche moet je naar Millau (prachtige stad!) op 30 minuten rijden. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaar. Mooie wandel/fiets omgeving. De campinggasten zijn een mengelmoes van Fransen, Nederlanders, Belgen en engelse. Een aanrader!
2 years ago

Linda
Dutch
Hele mooie camping met hele vriendelijke eigenaren. Voor ons persoonlijk was het iets te rustig, zeker voor de kinderen, maar als je van rust houd, dan is het een perfecte camping op een schitterende locatie. Mooi en schoon zwembad, wel een beetje koud. Leuk riviertje, maar een beetje dobberen is bij de camping niet echt mogelijk. Maar, sttt. ga aan het eind vande camping links het weiland in, volg het paadje en je vind een stukje rivier waar het wat dieper is en waar je lekker kunt zitten en zwemmen. Al met al een hele mooie camping met heel schoon sanitair.
2 years ago

Erna
Dutch
Een heerlijke rustige en goed onderhouden camping in een prachtige omgeving waar je veel kunt zien!! Leuk zwembad en speeltuin. De 4 sterren waard! Op de camping aangekomen mochten we zelf onze plek kiezen. De eigenaren hebben echt passie voor hun camping, zijn altijd vriendelijk en meedenkend. De gasten zijn overwegend Frans, maar er waren ook Nederlandse en Vlaamse gezinnen. Het sanitair was schoon. De camping bestaat nog niet zo lang en was maar voor ongeveer 70% gevuld, plekken groot en goed onderhouden. De camping verdient absoluut meer gasten! Nadelen zijn dat er aan het eind van de middag snel te weinig bedjes bij het zwembad zijn en dat de nachten ook in de zomer behoorlijk koud kunnen zijn (8 graden), in de avond zijn vest en lange broek een must. Een grotere supermarkt is op 45 minuten rijden, een koelkast huren is voor tentkampeerders daarom aan te raden. Voor mensen met kinderen die houden van rust in een mooie omgeving, een aanrader!!
2 years ago