Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
4 / 5 (15 votes )

La Croix d'Arles

RN 74
F-52200, Langres (Haute-Marne)
France

La Croix d'Arles is a campsite in Langres (Haute-Marne), France, located in the Champagne-Ardenne region. La Croix d'Arles has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Fenna
Dutch
Een verzorgde kampeerplek met aantrekkelijke staanplaatsen voor campers. Het restaurant is simpel, maar van goede kwaliteit. De hygiënevoorzieningen zijn uitstekend.
11 months ago

Eef
Dutch
Rustige camping met warme schone douche. Eerder geweest in het hoog seizoen. Toen alles prima voor elkaar, nu erg tegen gevallen. Op de website staat dat het restaurant tot 15 oktober is geopend. Dit was niet het geval. Ondanks dat er best veel mensen op de camping stonden was het restaurant gesloten. De friteuse was wel open. We konden alleen patat krijgen. Verder niks erbij ofzo. Prijs kwaliteit was beneden pijl hiervan. Voor de ochtend hadden we brood besteld. Het stokbrood en de croissants waren slap en taai. Absoluut niet vers. Deze zo weggegooid.
1 year ago

Meijers
Dutch
Prima (doorreis) camping, mochten zelf plekje uitzoeken. We kwamen pas om 18:30u aan op de camping, restaurant was toen helemaal volgeboekt, ( zegt genoeg!) we konden wel heerlijke friet met frikadellen meenemen naar caravan. Erg vriendelijk personeel! Sanitair eenvoudig maar schoon. Groot minpunt was wel de verlichting op de camping. We hadden plekje achter door, ook daar érg donker, paden daar nauwelijks verlicht, verlichting in sanitair gebouw achterdoor deed het niet. Het andere sanitairgebouw was maar met grote moeite met zaklamp te vinden in het donker. Voor de rest zeer tevreden.
1 year ago

Bianca
Dutch
Perfecte overnachtingscamping. Werden vriendelijk ontvangen. Mochten zelf een plekje uitzoeken. Genoeg mogelijkheid om onder de bomen te staan, wat er fijn was met de hitte. Om 18.00 uur gaat het afhaalloket open, waar je eten kan halen. Wij hadden een stokbroodje met vlees en friet, erg lekker! Geen wc-brillen of wc-papier, niet van deze tijd, maar als dat het ergste is kunnen we ermee leven. Klein zwembadje om een verkoelende duik te nemen, prima! Veel doorreizigers, zou hier zelf niet voor langere tijd willen staan, maar voor 1 nacht prima.
1 year ago

P. Helmich
Dutch
Prima overnachtingscamping! Schoon sanitair, heerlijke douche. Prima gegeten op terrasje. Brood op bestelling. Zwembadje aanwezig, geen gebruik van gemaakt.
2 years ago

Oosterhof
Dutch
We hebben een nacht op deze camping verbleven. We hadden gekozen om de yurt te boeken. Dat hadden we beter niet kunnen doen. De yurt stonk zo enorm en was totaal verschimmeld.. Een verschrikking om in te slapen. Na de nacht wilden we de viezigheid van ons af douchen, maar het was letterlijk een koude douche.. Het zwembad was leuk om even in af te koelen na een dag in de auto. Hou er wel rekening mee dat dit niet verwarmd is. Het eten was goed en lekker, daar lag het niet aan.
2 years ago

Douw63
Dutch
Grote voordeel is dat deze camping maar zo’n 10 km vanaf snelweg ligt, te bereiken via goede wegen. Camping zelf wat donker door vele bomen. Naast camping loopt een drukke provinciale weg, even kijken waar je gaat staan. Sanitair is verouderd maar schoon. Er lijken investeringen in camping plaats te vinden (groen aangeplant, nette plaatsen).
3 years ago

AdeB
Dutch
Perfecte plek om een nacht op doorreis te verblijven! En waarschijnlijk ook om een paar dagen te blijven. Zeker met kleine kinderen. Het sanitair is niet nieuw maar ontzettend schoon en volstaat 100%. De plaatsen zijn ruim, mooie plekken in de schaduw, personeel is vriendelijk, zwembad volstaat, speelmogelijkheden volop, het eten is top en je kunt er s ochtends ook heerlijk ontbijten. Ligging dichtbij snelweg. Kortom; zoeken naar aandachtspunten!
3 years ago

Barbara
Dutch
Nette camping, aardig personeel, prima om een nacht te blijven op doorreis. Vlak langs de route du soleil. Top: Let op eigen wc papier meenemen.
3 years ago

Marian
Dutch
Fijne doorreis camping. Eenvoudig maar lekker zwembad. Wel goed opletten dat je niet op het open stuk je caravan zet. Dan wordt je gek van het langsrijdend verkeer.
3 years ago

Ellen
Dutch
Op deze camping hebben wij 1 nacht gestaan op doorreis naar zuid-Frankrijk. Redelijk dicht bij de snelweg. Er is een zwembadje en een klein speeltuintje, daarnaast een restaurant en je kunt er friet met snacks krijgen. Helaas is het sanitair verouderd en daardoor oogt het niet erg schoon. Er is geen toiletpapier aanwezig en er zijn ook geen toilet brillen
3 years ago

Jojo
Dutch
Echte overnachtings camping. Eind van de dag loopt het vol, volgende ochtend is iedereen weer weg. Maar wij beven 2 nachten en zijn naar het vlakbij gelegen boomklimpark geweest. Dat is echt de moeite waard!
3 years ago

M.Z.
Dutch
Vriendelijke ontvangst, mooie plekken, je mag zelf uitkiezen. Sanitair overdag erg donker waardoor je op een bewolkte dag weinig ziet, verder voldoende. Wij waren hier op doorreis, voor 1 overnachting prima, voor langer verblijf leek het ons een beetje saai.
3 years ago

Jan
Dutch
Wij hebben dit als overnachting camping gebruikt. Prima aardige ontvangst bij aankomst. Zelf vrij een plek uitzoeken. S’avonds gegeten in restaurant wat prima voor elkaar kwa prijs kwaliteit. Zwembad om even af te koelen na een lange reisdag. Voor herhaling vatbaar er is ook genoeg te zien in de omgeving.
3 years ago