Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
4 / 5 (9 votes )

La Croix d Arles


52200, Bourg en Bresse
France

La Croix d Arles is a campsite in Bourg en Bresse, France.

Photos

Reviews

Peter
Dutch
Door file op het traject Spanje- Lyon kwamen we hier pas om 22.45 aan. De receptie was dicht, de camping in diepe rust. Gelukkig geen slagboom en genoeg ruimte om in stilte twee tentjes op te zetten. Electra aansluiting geen probleem, dus een goede camping voor mensen op doorreis. De volgende dag konden we betalen. Vast ook leuk als je er wat langer wilt staan. Let op: Net na de afrit is ook een camping. Daarmee geen ervaring.
2 years ago

Rob N
Dutch
voor de tweede x overnacht met vrienden op doorreis naar huis camping ok restaurant waardeloos en duur. bouf bourgingon was vorig jaar heerlijk dit jaar waardeloos en voor een blaadje sla betaalde je € 2,50 extra dus 4 pers. sla is €10,= oplichters en de patat was weinig en vet.en dan ook nog het lef hebben en vragen of het had gesmaakt. bahhhh en dan noemen ze de franse keuken....... laat maar niet meer weer.
2 years ago

NaMa
Dutch
Wij waren hier slechts een nachtje en voor dat doel was het voor ons een prima camping. De jongeman die wij troffen bij de receptie was erg vriendelijk en behulpzaam en sprak zeer goed Engels (voor een Fransman...). Sanitair is wat verouderd en water mag warmer. Kids hebben zich prima vermaakt in het zwembad en ook met de speeltoestellen. Camping is beetje lastig te vinden maar als je denkt dat je verkeerd bent, nog even doorrijden.
2 years ago

Juliette Menz
Dutch
Verrassend mooie camping met prettige relaxde sfeer! Erg vriendelijke behulpzame beheerder, hij werkt heel hard om het iedereen naar z'n zin te maken! Wij hadden een nieuwe stacaravan met veel ruimte eromheen en meteen gezellig contact met de buren. De speeltuin was prima voor onze kinderen van 5 en 7 jaar! Er is ook een trampoline! De kinderen hebben heerlijk gezwommen in het zwembad. Het restaurant kan idd beter, maar om even iets kleins te eten is het prima. Soms wel druk, ze zouden meer personeel in moeten zetten.
2 years ago

Geertje
Dutch
Mooi Camping. Eind augustus erg rustig. Ze maken er echt iets moois van, alleen nog niet alles is af. Mooie bloemen, mooie plaatsen onder appelbomen. Net een binnen zwembad en het santiare is mooi en in de toilet voorziening gaat het licht vanzelf aan en uit. Mooie omgeving, met mooie cathedralen. De moeite waard. Alleen weinig restaurants in de buurt. Bij de camping een pannenkoeken huis, maar niet echt lekker eten.
2 years ago

Ancilla en René
Dutch
deze camping is goed voor afstand van uit Nederland te doen, als overnachtingscamping, wij hebben deze geboekt via Vacanssoleil, en 1 nacht geweest in de tent. Was erg goed, met magnetron en koffiezetapparaat, lekker boef bourgon gegeten, wel met erg veel patat. Het afwaswater was goed heet,waardoor je lekker de boel schoon krijgt.
2 years ago

anoniem
Dutch
we huurden een stacaravan, die overigens primazijn. Prima keukentje,en bedden. Jammerwasdat de caravan onder een boom stond waardoor het er erg koud was. Overdag was t35 gr en in de caravan moest je je dik kleden. Wij gingen er heen omdat er een zwembad, supermarkt, restaurant, speelplaats voor kids en midgetgolf was. We wilden de stacaravan eens proberen. de midgetgolf was onder het mos zodat je deze niet meer zag en onbespeelbaar was, de supermarkt waren flessen water achter de receptie verkrijgbaar als deze open was, het restaurant, zag er prima uit, niet uitgeprobeerd. speelplaats voor kids was een verzakte pingpong en schommel. zwembadzag er prima uit, maar niet geprobeerd. De broodjeservice was goed geregeld. De omgeving is ook mooi, mooie routes en plaatsjes. lastig te bereiken omdat je maar op 1 manier van de weg af en op kan. het is meer een passantencamping. Hoewel de caravan ok was, was dit niet echt een positieve ervaring voor ons qua camperen.
2 years ago

Michiel
Dutch
Een aangename camping die vooral bedoeld is als doorvoer camping voor mensen van en naar het zuiden gaan. Dit wil zeggen dat er 's avonds filles staan om binnen te komen en 's morgens veel drukte is voor vertrekkende mensen. Maar voor de prijs die gevraagd wordt is het zeker een aanrader
2 years ago

Michiel
Dutch
Een middelgrote camping die vooral wordt gebruikt als doorvoer camping , dit is minder aangenaam voor mensen die langere tijd wensen te blijven vermits elke avond fille bij binnenkomen en elke ochtend lawaai van vertrekkende mensen
2 years ago