Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (19 votes )

L' Europe

Route de Jassat
63790, Murol (Puy de Dome)
France

L' Europe is a campsite with 200 pitches in Murol (Puy de Dome), France, located in the Auvergne region. L' Europe has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Natasja
Dutch
Mooie camping, veel Fransen, weinig avondprogramma zoals bijv muziek. 2x per week.
3 years ago

Paul
Dutch
2 weken met tent gekampeerd en ontzettend leuke vakantie gehad. Het personeel was super aardig. Sanitair gloednieuw en schoon. Leuke activiteiten voor jonge kinderen, voor de wat oudere kinderen en volwassenen. In de avond ook leuke activiteiten maar tot max 23 uur. Daarna hoorde letterlijk niks meer. Dat vonden we erg fijn. Het kan in de avond wat kouder worden. Onze jongste dochter van 1 sliep (daardoor?) elke ochtend tot 08:30 uur uit :-). Andere kampeerders waren aardig en vriendelijk. Weinig buitenlandse gasten. Kan lastig zijn voor de kinderen die geen Frans spreken hoewel het personeel altijd zal proberen Engels te spreken. Deze camping en de regio kunnen we van harte aanbevelen. Merci camping l'Europe pour les super vacances!
3 years ago

Martine
Dutch
Hele leuke camping waar veel activiteiten worden georganiseerd wel alles in het frans! Klein zwembad maar wel leuk mooie ligbedden. Je kunt heel veel leuke uitstapjes doen in deze omgeving! Vlakbij op 3 minuten met de auto een spar waar je alles kunt kopen.
3 years ago

Bertus Koopmans
Dutch
Camping L'Europe is een keurige camping en ons dan ook goed bevallen. Niet al te druk en ook weer niet heel erg rustig. Onze kinderen 14 en 15 jaar hebben zich prima vermaakt in het zwembad (niet al te groot) of bij de Lac de Chambon op loopafstand. Ook de tennisbaan en de tafeltennistafels zijn veelvudig gebruikt. Wij weren ook erg ingenomen met onze (nog nieuwe) Bali stacaravan van touroperator, enig minpunt was dat net onze caravan de hele dag bijna in de schaduw stond. Het weer was overigens eind juli begin augustus 2012 in Murol uitstekend. De camping zag er verder (voor Franse begrippen) goed uit en we hebben ons er dan ook prima vermaakt. Wel zijn wij erg reislustig in de vakantie en zitten niet de hele dag op de camping. We hebben dan ook veel door de regio gereden en mooie plekken bezocht. Die zijn er voldoende rondom Murol.
3 years ago