€37.7
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 26 March till 07 November
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Electricity
Wifi
Dogs
Sand beach
4.5 / 5 (66 votes )

Komfort-Campingpark Burgstaller

Glanzerstraße 24
9873, Döbriach
Austria

Recht aan het Millstättermeer ligt Komfort Campingpark Burgstaller. Een familiecamping met gezellige animatie. Opvallend is het schone sanitair, voor de kinderen in piratenthema. De plekken zijn wat minder ruim, maar de bosrijke, groene omgeving maakt dat meer dan goed. Vanuit de camping kun je met de Karinthië pas de omgeving gaan ontdekken.

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Diving station
Cross country skiing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Isaac
Dutch
Jaren terug hebben we hier ooit gestaan en we wilden de camping even verkennen voor het volgende jaar, maar dit werd verhinderd door het onbeleefde gedrag van een bepaalde man die ons onmiddellijk van de camping verwijderde. Daarom komen we hier nooit meer terug. We geven de voorkeur aan camping Mossler achter deze, waar we hartelijk worden verwelkomd.
1 year ago

Constant
Dutch
Een uitstekend georganiseerde kampeerplek. Alles is perfect en in orde. Het sanitairgebouw is netjes en briljant ingericht. Het meer is gemakkelijk te bereiken. De broodjes zijn van hoge kwaliteit. Er is slechts één klein minpuntje, verwijder de auto's van het terrein en laat ze buiten de camping parkeren. Nu moest je ze op je eigen plek parkeren, wat veel ruimte in beslag neemt. De plaatsen zijn ook niet bijzonder groot. (Maar misschien ben ik te veeleisend als het gaat om de grootte van de plaatsen.)
1 year ago

Wolters
Dutch
Helaas voor ons eens en nooit meer. Leuke camping voor de kids. Er wordt genoeg georganiseerd door een niet al te professioneel animatie-meisje (geen team, ze moest alles alleen doen). Het is een wat oudere camping met moderne sanitair gebouwen, maar ....... De douches waren 2 keer per dag koud, 5 dagen achter elkaar! Storing, die blijkbaar niet gevonden kon worden. Heel irritant. Het ergste van alles, als je de eigenaar erop aanspreekt krijg je een onbeschofte grote bek terug! Nederlanders zeuren, zijn hier in het verkeerde land, willen nooit de volle prijs betalen..... Heel apart. Vooral ook dat hij jonge kinderen afblaft bij de animatie als ze net even niet doen wat de bedoeling is. Helaas voor ons de reden om hier nooit meer terug te komen. De horeca is tijdens de Pasen ook nog niet open, en de supermarkt alleen 's ochtends en 's avonds.
1 year ago

V schijndel
Dutch
Mooie omgeving centraal in het zonnige Karinthië. Veel op de camping te doen, ideaal voor kinderen. Prachtig zwemmer.
2 years ago

Nicole
Dutch
Wij kwamen hier nu voor de 3e keer en na een aantal uitstapjes naar andere camping in de omgeveving toch maar weer gekozen voor deze camping. Ten eerste ligt de camping zeer centraal in Karinthie en heb je de mogelijkheid om vele dalen te bezoeken en er zijn enorm veel dingen te doen in de omgeving zoals, wandelen, almhutten bezoeken, rodeln, klimmen en/of klettersteigen, moutainbiken, gondelbanen en de prachtige klammen/schluchten in de omgevening. De camping ligt aan de prachtige en schone MilstatterSee met daarbij een paar leuke restaurants in de omgeving. Zeker is dat je in Karinthie beter weer hebt dan de rest van Oostenrijk maar neemt niet weg dat het er soms flink even kan regenen of onweren. Vaak duurt dit kort en is snel weer prachtig weer. Maar het blijft Oostenrijk. Weer valt nooit te voorspellen. Verder is de camping groot maar het oogt niet zo. Het sanitair hebben we nergens beter gezien dan hier. Volgend jaar weer...
2 years ago

Margriet
Dutch
Drukke en chaotische camping. Zeer kleine plekken. Het toiletgebouw is bijna een bezienswaardigheid, maar ja, wat doe je daar… vonden wij echt over the top. Terwijl de speeltoestellen en trampoline best een opknapbeurt konden gebruiken… ze adverteren met tv op de wc, maar op dat kleine scherm zag je dan alleen reclame van de camping. Om bij het meer te komen moet je een drukke weg oversteken. Het meer ligt bomvol handdoekjes, het is hink stap sprong om bij je handdoek of het meer te komen. Wel leuk om met bootje over het meer te varen of te suppen. Wij stonden er 3 dagen (terugreis vanuit Kroatië) en dat was prima. Maar langer absoluut niet. Wel veel Nederlanders (makkelijk aansluiting) en Duitsers.
2 years ago

WW
Dutch
Genoten van verblijf en omgeving doch voor mij teveel poespas en te duur om als alleenstaande te kamperen...wel goede voorzieningen en genoeg vertier voor ganse gezin.
2 years ago

Hendrik zwiers
Dutch
Camping heeft alles voor een leuke vakantie of voor tussen stop. Net en behulpzaam personeel
3 years ago

Petra Cabollet
Dutch
Vriendelijk personeel. Goed verzorgde camping. Alles volgens de regels van nu.
3 years ago

Jeroen van der Werf
Dutch
Opnieuw een heerlijke vakantie op camping Burgstaller gehad. Aardig en behulpzaam personeel, extra compliment voor de schoonmaakster van het blauwe sanitairgebouw, daar was het echt super schoon, ondanks de topdrukte. De mooiste en meest luxe sanitairvoorzieningen die ik ooit op een camping heb gezien!!
3 years ago

Bart
Dutch
Gebruikt als doorreiscamping op terugweg van Kroatie. Prachtige sanitaire voorzieningen en mooie ligging aan de millstätter see. Wij komen zeker nog eens terug voor een langere periode.
3 years ago

Fam
Dutch
Mooi gelegen en veel te doen op de camping
3 years ago

Maureen
Dutch
Een nette camping met uitstekend sanitair (bijna te lux in vergelijking met de accommodaties van de rest van de camping. Helaas geen zwembad. Gehoord dat er wel een zwembad komt. Voor oudere kinderen weinig te doen. Staanplaatsen 'rood' zijn goed uitgerust (twee kranen: voor drinkwater en spoelwater, voor afvoer en reinigen chemisch toilet. Oppervlakte is met >85 m2 aan de krappe kant. Verder is de ligging van de camping prima, er is van alles te doen en te bekijken in de omgeving.
3 years ago