Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
4.5 / 5 (6 votes )

Koad Ar Roc'h

Chateau du Bois de la Roche
56430, Frankrijk
France

Koad Ar Roc'h is a campsite with 100 pitches in Frankrijk, France, located in the Brittany region. Koad Ar Roc'h has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Harm
Dutch
Koad ar Roc'h (le Bois de la Roche) is: - Omgeven door deels een muur en deels de rivier Yvel. - Géén dorp maar een camping, met betrekkelijk weinig faciliteiten. Er is bij de receptie een veld waar stroom en water redelijk bij de hand zijn. Daar zijn ook de toiletten, douches en afwasplaatsen. Maar hoe het verderop gaat met water en stroom? Ik heb veel mensen met bakjes, kannetjes en teiltjes water zien halen en stroom gaat met soms zeer lange verlengsnoeren. ’s Avonds wordt er gesjouwd met de vaat. Faciliteiten voor de camper heb ik niet kunnen ontdekken - Een camping waar het naakt prominent aanwezig is (behalve bij het personeel). Maar ook het t-shirt, de pareo of andere kleding kom je tegen zonder storend te zijn. - Niet voorzien van echte animatie. Er wordt wat georganiseerd voor de kleintjes (betaald) maar voor de groten heb ik niet zoveel gezien (jeu de boules misschien en een verdwaalde muziekavond). Het nieuwe verwarmde zwembad is wat klein (en ligt voor MIJ op een wat onlogi
2 years ago

riet meester
Dutch
Naturistencamping Koad Ar Roc'h is ons zeer bevallen. De camping is zeer uitgestrekt, er zijn heel veel verschillende velden, zowel in zon als in schaduw, met ver zicht of juist op besloten terreintjes. De plaatsen zijn niet afgezet, je neemt zoveel ruimte in als je wilt. Zwemvijver, visvijver, verwarmd zwembad(je), kinderspeeltuigen. Sanitair ietwat 'ouderwets' aandoend maar uiterst schoon. Warm onthaal, een uitstekend restaurant; kortom zoals een naturistencamping moet zijn voor ons.
2 years ago

Edward van Mieghem
Dutch
Koad Ar Roc'h is een fantastisch terrein, waar Ruimte en Rust de kernwoorden zijn. Een oeroud landgoed van ruim 100 hectaren met kasteel en eeuwenoude bomen. Een naturistenterrein, waar je op het terrein zelf bijna 2 uur kunt wandelen in een afwisseling van bos, beek, weiden en vijvers. Een eenvoudig restaurant (la Bergerie) met prima dagmenu's voor een prima prijs. Prettige ongedwongen sfeer, leven en laten leven. Voor de oudere kinderen: bloot mag, moet niet. En er zijn altijd leeftijdgenoten. De voorzieningen zijn eenvoudig, maar schoon. Weinig "animations", gelukkig maar. Wel terras bij de Bergerie, waar het 's avonds goed toeven is. Er is in het hoogseizoen voor de kleine kinderen dagelijks de Club Merlin, waar ze onder begeleiding kunnen spelen creatief bezig kunnen zijn (bijvoorbeeld lampions maken en dan 's avonds lampionnentocht over de camping). Maar vooral is Koad Ar Roc'h een fantastisch terrein om zelf op verkenning te gaan. Een aanrader!
2 years ago

ERIC
French
j'y vais depuis 2ans et j'y retournerais encore cette été.
2 years ago

Martin et Lise
French
Koad ar Roc'h est un lieu merveilleux, beau immense et calme, à découvrir absolument !
2 years ago

ryan.mike
Dutch
zeer groot terrein maar weinig mogelijkheden
2 years ago