Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
Washing machines
4.5 / 5 (12 votes )

Junora & glamping éco-logique

Bussy Varache
F-87120, Eymoutiers
France

Junora & glamping éco-logique is a campsite in Eymoutiers, France. Junora & glamping éco-logique has a camping shop, a snackbar and an indoor pool. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Recreation
Playground
Outdoor pool

Accomodation

Facilities
Cooking facilities
Camping shop
Snackbar
BBQ allowed

Qualifications
Pitches with shade
Car free

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Roelof Davids
Dutch
Heerlijke camping. De kinderen voelden zich heerlijk vrij om te spelen met de lego, op de trampoline en met de skelters. Dit komt mede doordat de camping autovrij is. De aandacht voor bewuste omgang met de omgeving is ook op andere plekken op de camping goed terug te zien. De plekken zijn ruim en het zwembad is fijn en schoon, zo ook het sanitair. Op 20 minuutjes wandelen ligt een mooie beek waar kinderen ook lekker kunnen spelen. In de buurt hebben we enkele watervallen bezocht. Eymoutiers is een grappig plaatsje. Een hele fijne eerste week waarna we verder Frankrijk in zijn getrokken, maar we hebben nog vaak aan Junora teruggedacht. Complimenten aan Vincent en Madelon, de volgende keer neem ik ook mijn racefiets mee en ga ik mee op het rondje.
1 year ago

Fam De Smet
Dutch
Zeer aangename, rustige en kindvriendelijke camping.
1 year ago

Familie
Dutch
Ik vond de camping op meerdere momenten zeer onprettig in de omgang naar de gasten toe. Ik heb ze meerdere malen horen schreeuwen tegen gasten waarin ze hun eigen onvrede over de gang van zaken ventileerde. Niet alleen tegen gasten werd gemopperd, ook over gasten werd geklaagd. Dit voelde voor mij niet professioneel en mijn kinderen zijn heel bang geweest. Het zwembad was regelmatig dicht en de douches en toiletten vond ik niet schoon. Ik heb eerder een review geschreven waarin ik dit aangaf, maar daarop kreeg ik een e-mail met dreigementen van de eigenaar dat ik hem moest verwijderen omdat er anders leugens verspreid zouden worden over mij. Ondanks dat Zoover mij verzekerde dat mijn review keurig aan de richtlijnen voldeed is mijn review nu toch verwijderd, maar niet door mij. Ik schrijf hem daarom graag opnieuw.
2 years ago

Wouter
Dutch
Dit is werkelijk een zalige plek! Rustig, ruime plaatsen met prachtig uitzicht en meerdere leuke speelplekken voor de kinderen verspreid over de camping. De plekken zijn prachtig gelegen en de manier waarop alles sfeervol gebouwd is getuigt van veel creativiteit. Het zwembad is heerlijk, de omgeving is prachtig en leent zich heel goed voor avontuurlijke wandelingen/hardlooprondjes. Een mooi schoon meer met fijne stranden is goed te bereiken na een korte rit door de groene heuvels.
2 years ago

Loes
Dutch
Heerlijke vakantie gehad!Mooie plekken met geweldige uitzichten. Sanitair is fijn en schoon. De zelfgemaakte pizza’s op de pizza avonden smaakten heerlijk.Er heerst een fijne sfeer op de camping, onze kinderen hebben zich de hele dag vermaakt. Met als topper de Lego tafel. We zijn naar drie campings geweest deze zomer, maar deze camping vonden ze het leukst.
2 years ago

Julie
Dutch
De beste camping ooit en van het hele land zo noemde onze dochter van 6 deze camping en met recht.Prachtige ligging , genoeg te doen niet te groot niet te klein ,lieve eigenaren hart op de goede plaats en met liefde runnen ze deze camping.Zeer discreet en even behulpzaam kortom wederom een dikke duim ?
2 years ago

Julie
Dutch
Le plus camping du monde ????
2 years ago

Bas
Dutch
"Jullie hebben wat holletjes van woelmuisjes op jullie plekje". Dat klonk nog wel gezellig, maar gedurende de vakantie vonden we rond / in de tent al veel muizenpoep en na de vakantie zagen we de schade die ze aangericht hadden aan onze tent. De eigenaresse vertelde ons dat er heel veel muizen zijn. De matrassen waren in de winter opgeslagen in het sanitair gebouw waar de muizen ook flink huisgehouden hadden waardoor ze alle matrashoezen hadden moeten wassen.
2 years ago

Marloes
Dutch
Dit jaar al weer voor de derde keer naar Junora geweest! En weer was het een geweldige vakantie. Het tekenAtelier was voor onze dochters helemaal hun ding deze zomer. Maar ook bij de Legotafel waren onze Kids vaak te vinden. Verder ook genoeg ander speelvertier. Het zwembad is fijn, het sanitair is mooi en schoon. De plekken zijn mooi en heel ruim. Mooie uitzichten en s’avonds als het donder is een geweldig mooie sterrenhemel. Mooie meren met leuke stranden in de omgeving. In 2021 gaan we weer!
3 years ago

Maaike
Dutch
Idyllische camping voor gezinnen met jonge kinderen. Wij verbleven met onze zoon van negen en dochter van zeven. Geen animatieteam maar de kinderen zorgen zelf voor veel spel met elkaar. Ze kunnen zich heerlijk vrij bewegen op deze natuurlijke camping. Zwembad, trampolines, zandbakken, blote-voeten-pad, hangmatten, schommels een voetbalveld en nog meer. De eigenaren staan klaar om iedereen een top vakantie te geven. We hebben twee super weken gehad op Junora.
3 years ago