Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3 / 5 (11 votes )

International du Lac

Vaivre et Montoille
70000, Vésoul (Haute Sâone)
France

International du Lac is a campsite with 100 pitches in Vésoul (Haute Sâone), France, located in the Franche-Comté region. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

D.Wijnnobel
Dutch
Wij komen al een paar jaar op deze camping.Maar wat gaat deze achteruit zeg. Jammer want de camping heeft wel potentie. Het sanitair is echt smerig.Er staan nieuwe chaletjes om neergezet te worden,ik adviseer investeer eens in het sanitair en ander personeel Wij komen hier niet meer terug
10 months ago

Wals
Dutch
Smerig zeer verouderd sanitair ,s avonds geen verlichting in toilet.poort zou om 11 uur dichtgaan savonds na een hapje eten stonden we om 20.00 voor een dichte poort .receptie dicht ,tot een duitse medekampeerder langskwam bleek dat je ietsxmoest hebben om de poort te openen ,hebben we nooit gekregen,hun hebben toen hhet hek geopend voor ons. S nachts onveilig gevoel wel mooie ruime plekken
2 years ago

Roche
French
Le camping est très bien situé, les emplacements délimités, ombragés et spacieux. Aire de jeux pour les enfants, salle de télé,terrain de boules, salle de télé. Dommage que les sanitaires ne soient pas à l'image du reste: pommes de douches à détartrer , l'eau n'est pas toujours chaude et les sanitaires sont un peu vétustes,mauvaises odeurs....
2 years ago

J. Grondman
Dutch
Meer naast de camping. Gemeentezwembad 200m (met reductie). Niet zo vriendelijke/stugge ontvangst. Oud sanitair, s-morgens 09:30 nog even vuil als de avond ervoor, het geheel doet "hummelig" aan. (twee staan/franse- en twee zit wc-s), dames en heren gescheiden, geen bril, geen wc-papier. Afwaswater soms wel soms niet warm. Douches (zeer) sterke straal, niet erg warm (niet te regelen) en klein (moeite om kleren droog te houden en een hele kunst om ze droog weer aan te trekken, vooral omdat het licht (te) snel uit gaat. Huisdieren toegestaan (ik stond in de poep). Beperkt aantal camper- en caravanplaatsen (campers en caravans mogen niet op het gras) en niet groot tot klein met klein beetje gras, waarvan de helft tamelijk permanente in gebruik. De tentplaatsen zijn (veel) groter. Broodservice, geen winkel(tje). De camping moet het niet van de faciliteiten op de camping hebben vind ik, maar van (de betaalde) die erom heen. Goede fiets- en wandelpaden in de regio, 30-45 min. lopen naar Vesoul. Relatief duur vind ik: camper, stroom, twee personen voorseizoen e19,50 p/nacht en geen drie sterren waard maar twee. Camperplaats naast de camping.
2 years ago

Luc499
Dutch
De camping ligt zeer dichtbij de veel gebruikte alternatieve weg die tolvrij is tussen Luxemburg en Lyon. Hij is open gans het jaar door, dus ideaal vb. voor overwinteraars bij heen en terugreis. (helaas heb ik hem moeten leren kennen omdat mijn echtgenote, tijdens de passage bij het huiswaarst keren, dringend moest opgenomen worden in het grote moderne nabijgelegen hospitaal van Vesoul.
2 years ago

Luc499
Dutch
We passeerden hier net een jaar geleden (in 2015 dus). Men was aan het werken aan het sanitair gebouw, dus ik dacht dat dat wel goed ging komen. Ongeveer exact een jaar later passeren we hier dus weer en ongelooflijk: het leek of er niet één tegeltje, nageltje of wat dan ook verplaatst was in heel die tijd. Hoe spijtig voor een camping met dergelijke mogelijkheden, zo'n mooi terrein, mooie indelingen, mooie omgeving van het meer.
2 years ago

michel
Dutch
Dit jaar weer overnacht op doorreis. Camping gaat al jaren achteruit en dat geldt zeker voor het sanitair en personeel. Sanitair vies met altijd natte vloeren en je staat tijdens het douchen in het water van je medegebruikers. Personeel ziet er niet uit en geeft niet het gevoel dat je welkom bent. Wel mooie plaatsen en mogelijkheid om aangekoppeld te staan en dicht bij de R.N. daarom alleen voor 1 nacht voor ons geschikt.
2 years ago

Gijs en Jodi
Dutch
Goede overnachtingscamping aan de rand van Vesoul. Zijn hier 2 nachten geweest op weg naar het zuiden. Ruime plaatsen (je kunt zelf kiezen) en schoon sanitair. Gelegen bij het meer waar je kunt zwemmen en f=diverse soorten fietsen kunt huren. Daar is ook een bar/restaurant.
2 years ago

Leen
Dutch
Ideaal voor een tussenstop als je geen hoge eisen stelt. Geen wc papier,op de toiletten doorkijkgaatjes, 2 Franse en 2 gewone wc. Vieze geur en donker sanitair. Douches niet gebruikt vanwege bedenkelijke infrastructuur. Warm water is lichtjes lauw. Sanitair is vanaf 23u tot 7.30u gesloten!!! Dan heel eind lopen tot buiten de camping naar een nabij gelegen speelterrein. Plaatsen zijn redelijk mooi, gras en kiezel op terrein. 6 map.stroom. plaats zelf uitzoeken. WiFi schandalig duur:1€ voor 1uur en 5€ voor ganse dag. Prijs : 22,40€ 2pers,caravan en stroom, en dat op 30.9! Is toch een hoge prijs, dan mag er wel wifi bij zijn. Geen 3* waard, heb al mooiere gehad met 2*! Geen winkel in de buurt, wel groot recreatie terrein vlak naast de camping. Mooie wandeling rond de vijver. Stad te voet op 30-45 min lopend. Wij gaan er nooit meer heen.
2 years ago

Hans Pl
Dutch
Prima camping voor onderweg. Voor een hond betaal je in categorieën. We kennen deze camping al sinds ’95 en keren zo nu en dan terug. Het sanitair is niet in overeenstemming met het tarief. Het zou fijn zijn als op de in voor- en naseizoen gesloten sanitair gebouwen is aangegeven dat ze gesloten zijn. Communiceren dus!
2 years ago

eric
Dutch
De camping ligt vlak bij de nationale weg. Hij ligt bij een heel mooi meer met een omtrek van ca 6 km. Het sanitair is wat verouderd maar proper. Storend is de verlichting: als je in de douche staat, gaat het licht automatisch uit. Wij betaalden € 19,20 per nacht met de Acsi kaart.
2 years ago