Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
5 / 5 (4 votes )

IMAGINE Cool Canvas Luxury Tents


Goudargues (Gard)
France

IMAGINE Cool Canvas Luxury Tents is a campsite with 30 pitches in Goudargues (Gard), France. IMAGINE Cool Canvas Luxury Tents has wifi, a restaurant and an indoor pool.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Restaurant

Qualifications
Pitches with shade
Car free

Recreation
Outdoor pool


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Marjolein Gerritsma
Dutch
We hebben hier een super verblijf gehad! Prachtige tent, mooie en rustige omgeving. Heerlijk eten en drinken. Polly is een geweldige gastvrouw die heerlijk kookt. Het ontbijt 's ochtends bij de tent en de table d'hote is geweldig. Een aanrader is de tent service: een heerlijk 4 gangen diner met wijn geserveerd op het terras van de tent!
2 years ago

Larik-Jan
Dutch
Mooie tent van alle gemakken voorzien, iedere ochtend fantastisch ontbijt op terras bij tent met verbluffend uitzicht. Heerlijk zwembad met goede en ruim voldoende ligbedden. Mogelijkheden voor diner bij tent, absoluut doen. Fantastische gastvrouw en heer. Ideale plek voor rustzoekers die ook wat van de omgeving willen zien.
2 years ago

Franka
Dutch
Op deze plek voel je je als god in Frankrijk! Het is geen camping; er staan 2 safaritenten en er is een gite. Gastvrouw Polly kan je alles vertellen over bijvoorbeeld de leukste restaurants en markten in de buurt. Het ontbijt is superdeluxe en de 'tent-service' van 4 gangen met wijn moet je proberen. Rust en relaxen staan hoog in het vaandel. Het is eigenlijk een plekje dat ik niet wil delen. ;-)
2 years ago

F & M v. Gog
Dutch
Wij hebben een week verbleven in 1 van de 2 Luxury Tenten, als afsluiting van onze huwelijksreis. Wat hebben wij genoten! We werden door Polly ontvangen. Ontzettend hartelijk, geweldig mens! Ze wees ons de weg naar de tent, we kregen hapjes en een heerlijke fles Rosé. Nadat wij ons gesetteld hadden kwam ze terug om alle bezienswaardigheden aan te wijzen op de kaart, en ze gaf nuttige info. Het zwembad is precies goed; geschikt voor een frisse duik, of om heerlijk te dobberen in de zon. En het ontbijt, iedere dag (Polly komt de dag ervoor vragen hoe laat je het ontbijt wilt) wordt er een super ontbijt gebracht, iedere dag anders. Je kan niet in de tent koken, je kan in het nabije dorpje heerlijk eten. MAAR laat je verassen door de uitstekende kookkunsten van deze Canadese! Ze kookte voor ons een 5 gangen diner, op de laatste avond voor een zeer vriendelijke prijs. Wij gaan in mei 2013 weer terug! Polly en Hans doen hun uiterste best om iedereen het naar de zin te maken!
2 years ago