Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}
This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Rental cabins
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (12 votes )

Huttopia Bourg-St-Maurice

Route des Arcs
73700, Bourg Saint Maurice
France

Huttopia Bourg-St-Maurice is a campsite in Bourg Saint Maurice, France, located in the Rhône-Alpes region. Huttopia Bourg-St-Maurice has wifi, a camping shop and a snackbar. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a rental cabin or a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Rental cabins
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Snackbar
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Kids animation
Tennis court

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Cas
Dutch
Wij zijn op meerdere Huttopia campings geweest, maar gaan niet meer naar Bourg St Maurice. Je staat tent aan tent in straatjes. Plekjes zijn klein, geen plek voor onze voortent we zaten letterlijk op het asfalt met onze stoelen. Wij kennen Huttopia van de nette campings met veel mensen oog voor natuur. Dit is een standaard ‘straatjescamping’ met een lullig Huttopia sausje.
1 year ago

Janine
Dutch
Op zich nette camping, sanitair, zwembad… prima. Maar t geluid vd drukke doorgaande weg die direct langs loopt is echt 24/7 aanwezig. Vrachtverkeer vanaf een uur of 06:00. Hard rijdende voertuigen gedurende de hele dag. Ik had wel n paar opmerkingen hierover gelezen, maar dacht ‘met zo’n cijfer zal t wel meevallen’ . Voor ons helaas echt reden om eerder te vertrekken. Wij hadden plek 55, heel groot, fijn onder bomen, maar echt op 10 mtr van de doorgaande weg. Eigenlijk begrijp k met zo’n ligging het hoge cijfer niet goed. Bij meerdere mensen ‘aan deze kant van de camping’ hoorde ik flinke teleurstelling over het geluid…
1 year ago

Marlou
Dutch
Fijne knusse en overzichtelijk verzorgde camping. Prima schoon en simpel zwembad met warm en koud water. Schoon en goed sanitair. Voor de kinderen voldoende te doen. De camping plekken dichtbij de rand liggen vlak aan de weg. Vanwege een bouw groothandel aan de overkant van de weg veel laad en los vrachtverkeer in de vroege ochtend.
2 years ago

Corine
Dutch
1 week in een classic 4 persoonstent verbleven, deze beviel ons erg goed. Alles wat je nodig hebt is te vinden. Niet heel veel privacy, ligt ook aan welke tent je krijgt. De camping is mooi en netjes. Sanitair is vrij nieuw en wordt regelmatig schoongemaakt. Het zwembadwater was koud, bij warme dagen niet zo erg, maar voor ons 8 maanden oude dochtertje erg fris. Er is op de camping voldoende te doen voor jong en oud. De camping ligt in een mooi gebied, wandelen/ fietsen. Er komen veel mountainbikers. Er liggen 2 grote supermarkten op 5 minuten afstand, en een soort bos/park + riviertje als je de camping afloopt. Deze rivier hoor je s nachts goef stromen evenals de weg waaraan de camping ligt. Dat is een minpuntje. Achteraf gezien waren wij graag een week langer gebleven!
3 years ago

M.van.Zandwijk
Dutch
De omgeving is Prima Les Arcs een prachtig ski gebied .Voorheen was het een goede en gezellige winter camping maar nu niet meer met de naam Huttopia .Wij een groep ouderen verblijven daar +- 40a60 dagen het ski schoen droog ruimte is prima daar mocht je voorheen je wasgoed drogen nu niet meer dat moet in de wasdroger die niet goed werkten maar het meeste wintersport kleding mag niet in de droger dus werd er gezegd de campers en caravans hebben allemaal een douce droog ruimte met verwarming dus natte handdoeken wasgoed in de camper of caravan hoe gezond is dat in de winter met al die vochtig heid .Pallets mochten niet meer gebruikt worden maar zoals dit jaar met heel veel regen sneeuw en dooi liep je op de plaats tot je enkels in de modder .De Manager en partner waren totaal niet vriendelijk en onervaren met winter camperen Laura van de receptie was wel lief en vriendelijk .De hond van de Manager liep los op de camping en poet en plast
3 years ago

Sabine
Dutch
De camping ligt in een supermooi dal met overal indrukwekkende bergen om je heen. de camping staat vol met sportievelingen die genieten van de natuur en de vele avonturen die je kunt beleven in de buurt. De camping ligt aan een groot publiek sportpark. De campingplaatsen zijn vrij klein en de camping ligt aan een drukke doorgangsweg die je ook goed hoort (alsof er een vrachtwagen door je tent rijdt) Het sanitair is heel schoon, lekker zwembad en goede bar met eet en afhaalmogelijkheden. Het personeel is uiterst behulpzaam en aardig. Zeker een plek om nogmaals heen te gaan!
3 years ago

M.de.Groot
Dutch
Wij zijn Twee maanden op deze camping geweest wij komen er al 25 jaar maar nu nooit meer .Was droog ruimte mag voor was goed niet gebruik worden . De Manager had overal briefjes hangen met alles wat niet mocht .En de hond van de Manager liep los over de camping pieste en poepde overal dat is het voorbeeld om de hond aan de lijn houden .als de Manager het niet zinde ging ze schreeuwen en stamvoeten voor je staan dat zij de baas is Dus was het voor ons een naar winter seizoen
3 years ago

Mevr. Engel
Dutch
Voor wintersport geen goede camping, de droogruimte die er is mag niet gebruikt worden, toiletten zijn veelal afgesloten, evenals de douches, er zijn twee gebouwen waar toiletten en douches zijn, één is altijd afgesloten en in het andere gebouw zijn ook regelmatig meerdere ruimtes afgeloten. Dat vind ik geen 4 sterrencamping waard. Bovendien is "de Manager" eigenaar van een beagle (hond)die de hele dag over de camping loopt, poept en plast. Honden moeten aan de lijn, maar alleen van de gasten! Overal hangen briefjes met wat "de Manager" wel en niet wil!
3 years ago

Fam. Groot
Dutch
Mooie camping in een prachtig gebied. Wij hadden een mooi, groot en schoon chalet. Bij aankomst was er een lekkage, wat direct is verholpen en voor de overlast kregen we zelfs een tegoedbon. Fijne behulpzame medewerkers op de camping! 2 zwembaden en een kinderbadje, allemaal niet erg groot, maar prima voor ons! Vanuit de camping loop je door een mooi park naar o.a. het dorp en station. Van daaruit met treintje omhoog de bergen in en met skilift nog verder. Lekker wandelend weer naar beneden. Mooi gebied voor de sportievelingen, veel wielrenners, mountainbikers, parapenters en wandelaars. Wij komen hier zeker nog eens terug!
3 years ago