Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}
This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
4 / 5 (4 votes )

Hotel Bal

500 rue du Vieux Ch
62890, Tournehem
France

Hotel Bal is a campsite in Tournehem, France.

Photos

Reviews

chris
Dutch
Dit is echt een aanrader voor een weekendje weg... Op 15 minuten van Boulonge en de opaalkust. Het is rustig gelegen en heel mooi gerenoveerd. het restaurant serveert uitstekend eten voor een heel schappelijke prijs.
2 years ago

Cordes C.K.
Dutch
Het kampeer terein is niet egaal dus het is erg moeilijk om een caravan of een tent te plaatsen. De camping bestaat voor 80% uit vaste klanten waar je geen contact mee krijgt. Het sanitair was in een slecht onderhouden staat en lang niet fris. Als ik afhankelijk zou zijn van het sanitair wou ik niet op deze camoing verblijven. Wij hadden gelukkig ons eigen toilet. Er is tegenover de camping een aatractiepark vergelijkbaar met nienoordin Leek. (Kermisachtig) Dit is natuurlijk voor kinderen wel erg leuk maar de camping zelf bied weinig gelegenheid voor kinderen om te spelen.
2 years ago

frida timmer
Dutch
De camping bij Tournehem sur la hem heeft goede plaatsen voor campers, tenten en caravans. Het heet een 3 sterrencamping te zijn, maar voor mij waren dat er 3 te veel. De prijs was 14 euro, dan verwacht je dus wel iets. Ik wilde graag wat kleren wassen toen we aankwamen, maar na inspectie van de wasbak heb ik dat maar niet gedaan. Ik denk dat de eigenaar er dit jaar nog niet aan toe gekomen was om het sanitair te reinigen. Alleen de douche was acceptabel. Gelukkig is er een hotel naast de camping met een redelijk schoon toilet.
2 years ago

Sandra
Dutch
Wij waren in een reisgezelschap. Een bus vol Nederlanders gekleed in het Oranje. Heel vriendelijk, net hotel en vriendelijke personeel. We zijn hier een heel weekend verbleven. En met de wedstrijden kijken deed hij helemaal niet moeilijk. Gewoon het groot scherm aan.
2 years ago