€36.2
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 24 April till 01 November
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}
This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Electricity
Wifi
Dogs
Sailing/surfing
5 / 5 (701 votes )

Grubhof

St. Martin 39
5092, St. Martin bei Lofer
Austria

Camping Grubhof Lofer is een echte natuurcamping in Oostenrijk. Wandelaars, fietsers en bergbeklimmers kunnen hier hun hart ophalen. Maar het is ook een geschikte camping voor gezinnen dankzij de ligging aan de rivier. Bovendien zijn er speelruimtes, een grote speeltuin, tafeltennis en sportvelden aanwezig. Op een uurtje rijden van Salzburg.

Characteristics campsite

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Diving station
Cross country skiing

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Camping type
Farmer campsite

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Antje
Dutch
Het sanitair is echt prachtig. Het personeel is zeer aangenaam. Kies voor een locatie aan het water, deze zijn echt schitterend. De omgeving is adembenemend, bezoek de kloven, beklim de berg en geniet van prachtige wandelingen. We hebben ons uitstekend vermaakt. Toch ontbreekt er iets aan de camping en zoals eerder vermeld, ontbrak er sfeer. Er zijn geen binnenplaatsen of laantjes wat we een beetje misten. Maar misschien is dit persoonlijk. De WiFi is erg zwak (eigenlijk te slecht voor deze prijs). Het restaurantpersoneel is zeer onbeleefd. Afhaalmaaltijden zijn beschikbaar tot zes uur. Als je om kwart voor zes komt, willen ze je eigenlijk niets meer verkopen. Heel jammer. We hebben daarom besloten om daar niet meer te eten.
1 year ago

Geertruida
Dutch
Goed onderhouden locaties. Prachtige sanitaire voorzieningen met alles wat je nodig hebt. Overal zijn er aansluitingen voor drinkwater, rioolafvoer en elektriciteit. Verplichte zij-aan-zij opstelling voor zowel caravans als campers, wat zorgt voor een hoge mate van privacy. Zeer rustig, ook 's avonds. Veel speel- en sportfaciliteiten, zie website, alles in uitstekende conditie. Een paradijs voor wandelaars en er zijn goede fietsmogelijkheden (ook voor sportieve fietsen), en het is een droomplek voor mountainbikers. Er zijn mogelijkheden om te wandelen, klimmen, kanoën enzovoort. Voor de liefhebbers is er tegen een vergoeding een wellness en een sportschool. Voor een zwembad moet je naar het nabijgelegen Steinbergbad in Lofer, gratis met de SommerCard. Op de camping is een winkel voor onder andere verse broodjes. Op 1km afstand vind je drie supermarkten. Restaurant met eenvoudige gerechten tegen een redelijke prijs. Klein nadeel is dat de gratis WiFi vaak niet werkt, door capaciteitsproblemen.
1 year ago

Rianne
Dutch
Fantastische kampeerplek, ruime locaties en prachtig gesitueerd. Gastvriendelijke kampeerplek in een aangenaam land. De sanitaire voorzieningen waren simpelweg 'uitstekend'.Wij zouden deze kampeerplek aan iedereen willen suggereren.
1 year ago

Noud Bloem
Dutch
Wat een heerlijke camping ! In alle opzichten en alles wat er aanwezig is en te beleven valt. De campingplekken XXL, super ! Heel ruim opgezet, met (heel fijn) vaste gasaansluiting, stroom en water, uitstekende WiFi. Het sanitairgebouw, super ! Met echt grote heel complete badkamers, warm/droogruimtes voor handdoeken ca, prima verwarmde afwasruimte met rondom prachtig uitzicht. Ook makkelijk, een automaat waar je chemische toilet netjes kan worden gereinigd. Een restaurant, ook al heel goed ! Echt gemeend vriendelijke medewerkers, ‘s morgens bij de broodjes, bij de receptie en ook de mensen die buiten zorgen dat alles pb in orde is. Wij komen door de jaren heen op heel veel campings, maar dit is toch echt wel een heel bijzondere !
1 year ago

Leo
Dutch
Wat een fantastische kampeerlocatie! Het heeft alles wat je maar kunt wensen en er valt van alles te beleven.De XXL kampeerplekken zijn geweldig! Ze zijn zeer ruim en voorzien van een vaste gasaansluiting, elektriciteit en water, en de WiFi-verbinding is uitstekend. Het sanitairgebouw is ook top! Het beschikt over zeer ruime en volledig uitgeruste badkamers, warme/droge ruimtes voor handdoeken en een goed verwarmde afwasruimte met een prachtig uitzicht rondom. Handig is ook de automaat voor het reinigen van je chemisch toilet.Het restaurant is eveneens uitstekend! Het personeel is oprecht vriendelijk, zowel 's ochtends bij de broodjes, bij de receptie als de medewerkers die buiten ervoor zorgen dat alles perfect in orde is.We hebben door de jaren heen al vele campings bezocht, maar deze is echt uniek!
1 year ago

Lia Kiewiet
Dutch
Een prachtige camping. Groot maar alles prima voor elkaar. Het zijn royale plaatsen. Dit houdt in dat je overburen op een leuke afstand staan. De naaste buren daar is weinig plaats tussen. Een hartelijk ontvangst. Prachtig sanitair gebouw .Alles keurig schoon. De omgeving heel mooi om te fietsen( met E-Bike) of om te wandelen. De gondelbaan in het dorpje. 3 supermarkten op fietsafstand. Bij de receptie heel behulpzaam. Bij een wespensteek in vinger met ring werd er gelijk actie ondernomen. Hartelijk dank daarvoor. Wij zijn al op heel wat campings geweest. Deze is zeker voor een herhaling vatbaar.
1 year ago

Jef
Dutch
Een fantastische kampeerplaats. Ondanks de grootte is alles uitstekend geregeld. De kampeerplekken zijn royaal opgezet, wat betekent dat je tegenovergestelde buren een aangename afstand verderop staan. Tussen de naaste buren is er echter weinig ruimte. We werden warm onthaald. Het sanitair gebouw is indrukwekkend en alles is brandschoon. De omgeving is zeer geschikt om te fietsen (met een e-bike) of om te wandelen. In het dorpje bevindt zich een kabelbaan. Er zijn drie supermarkten op fietsafstand. Bij de receptie zijn ze zeer behulpzaam. Toen er een wesp in mijn vinger stak met een ring, werd er onmiddellijk actie ondernomen. Hartelijk dank daarvoor. We hebben al veel campings bezocht. Deze is absoluut een bezoek waard.
1 year ago

Alexia
Dutch
Prima kampeerterrein, maar de reglementen zijn te rigide. De XXL standplaatsen zijn kleiner dan de benaming XXL doet vermoeden en parkeer je voertuig niet op een andere manier dan aangegeven, want dat is ongewenst. Alles dient ordelijk opgesteld te zijn. Het personeel is vriendelijk, maar er ontbreekt een gevoel van teamverband. Dit is zowel bij het restaurant als bij de receptie het geval.Wifi is tegen betaling en functioneert vervolgens niet naar behoren, dat is in 2022 simpelweg onacceptabel! Zeker niet voor een kampeerterrein met deze prijsklasse. De aanduiding voor afvalscheiding kan zeker verbeterd worden. Met al die bakken zonder enige uitleg, wordt het er niet duidelijker op, ondanks dat de reglementen vijf categorieën voorschrijven.Nee, je zult ons hier niet snel terugzien. Het gebied om te wandelen en te fietsen is wel aantrekkelijk, dus wellicht bezoeken we deze omgeving nog eens, maar dan verblijven we liever in een pension.
1 year ago

Brinky
Dutch
Mooie camping, maar veel te strakke regeltjes. XXL plekken zijn niet zo groot als XXL aangeeft en zet je auto niet anders dan voorgeschreven, want dat is niet de bedoeling. Alles moet netjes in de rij staan. Personeel is aardig, maar er heerst geen teamspirit. Niet bij het restaurant en niet aan de receptie. Betaalde Wifi en dan ook nog geen fatsoenlijk werkende Wifi, dat kan anno 2022 echt niet meer! En zeker niet voor zo een dure camping. En de afvalschijding mag best wat duidelijker aangegeven worden, daar wordt je met al die containers waar niets bij staat ook niet wijs uit, ondanks dat de regels wel 5 categorien voorschrijven. Nee, ons zul je hier zo gauw niet meer zien. Het wandel en fietsgebied is wel mooi, wie weet komen we nog een keer hier in de buurt, maar dan in een pension.
1 year ago

Margot
Dutch
Een nette kampeerplek met fris sanitair en een aantrekkelijke rivier om in te spetteren. Het personeel is gastvrij en er is een goed winkeltje met broodjes. Er zijn waterpunten bij elke standplaats. Dus alles is uitstekend. Ik vond het echter wat aan sfeer ontbreken, de xxl standplaatsen in rechte rijen voelen als een groene buitenwijk. De omgeving maakte echter veel goed. Je kunt vanaf de kampeerplek meteen leuke wandelroutes volgen.
1 year ago

Sandra
Dutch
Keurige camping, schoon sanitair en leuke rivier om in te poedelen. Vriendelijk personeel en prima winkeltje met broodjes. Waterpunten bij elke plek. Alles perfect dus. Toch miste ik sfeer, de xxl plekken in rechte straten voelen als een groene Vinex-wijk. De omgeving maakte wel veel goed. Vanaf de camping loop je direct leuke wandelpaden op.
1 year ago

Michel
Dutch
Wij hadden een xxl plek en waren er met een caravan. Heerlijke ruimte plek met vrij uitzicht. Het sanitair is echt fantastisch, super groot en heel schoon. Veel te doen in de buurt. Onze 9 jarige zoon heeft het ook super gehad, kon er geweldig spelen. Het restaurant was ook prima, goed eten en een prima bediening. Enige puntje van kritiek is de ondergrond waar je je caravan op moet plaatsen. De ondergrond is van steentjes en keihard, er is bijna geen haring in te krijgen.
2 years ago

irene
Dutch
Camping was prima, ga alleen niet met een tent op xxl staan, want dan sta je tussen campers en caravans(tenzij je dit graag wilt natuurlijk)sanitair bij xxl plaatsen was meer dan grandioos.Veel te doen op kleine afstand, wij hadden (gewone) fietsen mee, daarmee kom je in ieder geval in dorp, skilift en zwembad, met een beetje inzet bij de seissenbachklamm, lambrechtshohle, natuurgebied,.Leuk aanbod van vvv in zomermaanden voor de kinderen. Door dit aanbod en gratis card betaal je wel wat meer voor de camping
2 years ago

Familie Klok
Dutch
Prachtige camping in een mooie omgeving. Heel vriendelijke receptie waar je echt welkom geheten wordt. Vervolgens krijg je een plaats toegewezen, in ons geval op de Ahornlaan. Dit was voor ons een topplek. Gezellig dat alle caravans op één lijn staan in een straatje, allemaal met de voortenten tegenover elkaar. Doordat de plaatsen ruim zijn heb je van niemand last. Het sanitairgebouw is echt top! Wordt zeer regelmatig schoongemaakt. Waar vind je doucheruimte's van zo'n 9m2 groot: Hier! Er is genoeg te doen op de camping en in de omgeving zijn veel wandelmogelijkheden etc. In het hoogseizoen krijg je een SaalachtalCard waarmee je gratis naar het zwembad kan, gratis iedere dag een keer met de kabelbaan, gratis toegang tot twee klammen en een grot. Ook gratis met Card is het busvervoer in de regio. (zelfs tot aan Salzburg). Samengevat is dit voor ons een TOPCAMPING!
2 years ago

Antje B
Dutch
We stonden in juni met een tent op het tenten terrein.Plek van de tent was wel mooi maar het sanitair midden op het tenten veld was erg smerig en naar mijn mening werd deze niet tussendoor schoongemaakt. In het weekend tenten veld overvol, voor de prijs die je betaalt verwacht ik wel iets meer.En de wifi was betaald en dat in 2021.Nooit meer.TIP camping Ötzdal is een echte aanrader. En super netjes en schoon.
2 years ago

Fan. Hofman
Dutch
Absoluut een top camping maar nieuwe restaurant uitbater kan het niet aan( heel druk maar halve zaak leeg?), portie die geleverd werden zijn niet Oostenrijk waardig en de bediening laat helemaal te wensen over, afhalen van maaltijden werdt gewoon geweigerd. Kan gewoon niet. Terwijl je in andere restaurants in de omgeving met open armen en heel vriendelijk ontvangen wordt, niets is daar te veel gevraagd. JAMMER DAT DE VORIGE UITBATERS WEG ZIJN, snel terug halen is beter voor de camping!
3 years ago

roelof
Dutch
Vooropgesteld dat alles perfect geregeld is op de Grubhof, sanitair, onderhoud van terrein. Toch mist er een beetje sfeer, waarschijnlijk doordat er weinig groene beschutting is en de lange rechte straten. En er missen wat speeltoestellen of speelveldjes op de camping, er is maar 1 speelplaats die wat aan de kleine kant is voor de vele kinderen De ligging en uitzicht is super, je kunt vele kanten op.
3 years ago

Anietje
Dutch
De camping heeft een mooie ligging tussen de bergen. Het sanitair is prima. De rivier vonden wij vreselijk koud, slecht toegankelijk vanaf de camping en een te sterke stroming. Op het tentenveld waren veel groepen, verspreid over het hele veld, deze groepen geven onrust tot laat in de avond. Het restaurant op de camping is goed en niet duur.
3 years ago