Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 April till 31 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

Tents
Caravans
Campers
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (13 votes )

Flower Provence Vallée

Avenue de la Repasse
04100, Manosque
France

Flower Provence Vallée is a campsite with 106 pitches in Manosque, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Flower Provence Vallée has wifi, a camping shop, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Flower Provence Vallée it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a water slide and a table tennis table.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans

Facilities
Wifi
Camping shop
Snackbar

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car allowed on spot

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool
Water slide
Table tennis table

Sanitary
Washing cabins
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Aad
Dutch
Een niet te grote camping, zo’n 40 huuraccommodaties. Wij hadden een 4p tent op palen, met toilet en douche. Jammergenoeg met terras in de volle ochtendzon, zonder mogelijkheid de zon wat weg te nemen (bloedwarm). Na 18 uur autorit werden onze mannen direct na aankomst het zwembad uitgeschopt, ze moesten franse zwembroeken aan. Ons verzoek om enige clementie voor hun situatie had geen effect: “regels zijn regels”. Dat was helaas niet van toepassing bij de overlast van (voornamelijk) Franse gasten ‘s avonds na de animatie. Geen restaurant, maar foodtrucks, en geen echte campingwinkel. Wel mogelijkheid tot brood op de camping te bestellen. Faciliteiten (zwembad, wasmachines, etc) beperkt in aantal of omvang voor een camping van dit formaat. Personeel professioneel vriendelijk, maar niet echt aardig merkten we de laatste avond.
1 year ago

Peeters
Dutch
2 weken verbleven op deze kleinschalige Franse camping in een stacaravan. De caravans liggen op een steile heuvel. Prima uitgerust en netjes incl. airco. De camping is heel gemoedelijk en heeft super vriendelijke eigenaren die ook Engels spreken. Onze jonge kinderen vonden het zwembad heerlijk en hebben veel tijd op de glijbaan en springkussen doorgebracht. Er was ook animatie, maar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Elke avond staat er een andere foodtruck. De camping zelf heeft geen restaurant, wel een bar. Prima alternatief! Vooral veel Fransen op deze camping aanwezig. In de omgeving prachtige meren om te zwemmen of varen. Verder hebben wij speeltuin/attractiepark 'Grimmpark' bezocht. Verrassend leuk voor kids tot een jaar of 8. En de kartbaan in Manosque viel ook in de smaak bij onze jongens.
2 years ago

Aad
Dutch
Een niet te grote camping, zo’n 40 huuraccommodaties. Wij hadden een 4p tent op palen, met toilet en douche. Jammergenoeg met terras in de volle ochtendzon, zonder mogelijkheid de zon wat weg te nemen (bloedwarm). Na 18 uur autorit werden onze mannen direct na aankomst het zwembad uitgeschopt, ze moesten franse zwembroeken aan. Ons verzoek om enige clementie voor hun situatie had geen effect: “regels zijn regels”.Dat was helaas niet van toepassing bij de overlast van (voornamelijk) Franse gasten ‘s avonds na de animatie. Geen restaurant, maar foodtrucks, en geen echte campingwinkel. Wel mogelijkheid tot brood op de camping te bestellen.Faciliteiten (zwembad, wasmachines, etc) beperkt in aantal of omvang voor een camping van dit formaat.Personeel professioneel vriendelijk, maar niet echt aardig merkten we de laatste avond.
2 years ago

Arjan
Dutch
Geweldig vriendelijke camping en eigenaren. Zo welkom hebben we ons gevoeld. Probeerde zelfs Nederlands te spreken met ons en de kinderen. Echt vriendelijk en nette camping. Gezellige en kleinschalige camping, waar wij zeker terugkomen als wij in dezelfde omgeving op vakantie gaan. Voor de kinderen is er genoeg te doen en het zwembad is echt heerlijk. Toiletgebouwen wel iets te klein en mogen wat opgeknapt worden. De snelheid op de naastgelegen weg was wel vrij hoog. Animatie in het Nederlands is wel een verbetering. Eigenaren willen zelfs een oplaadpaal gaan plaatsen voor elektrische auto’s, wat voor ons helemaal geweldig zou zijn. Zo klantgericht. Echt een top vakantie gehad.
3 years ago

Martijn Verberne
English
Wow! What a lovely campsite. Staff is amazing, they make it look so simple. Service is standard. The atmosphere is wonderfull, as a campsite should be. Quiet, relaxed, but with very nice entertainment during the evening. The idea of food trucks is very clever. Pizza and Burgers are the best! Thanks for an amazing holiday!
3 years ago

Van de Wiele
Dutch
Het is een gezellige kleinschalige familiecamping met een mooi en heel proper zwembad, 2x per dag kinderanimatie en 's avonds is er wat te zien en te beleven in de gezellige buiten-bar. We gingen met de tent met onze 3 kinderen van 9j-13j-15j. In eerste instantie leek onze standplaats wat klein maar uiteindelijk kon onze grote tent er makkelijk staan met shelter en genoeg plaats om tafeltjes en stoeltjes te zetten. De auto kon tegenover onze tent staan langs het weggetje. We stonden goed beschut onder de bomen (ook makkelijk om onze wasdraad te spannen). Het sanitair is idd een beetje verouderd maar zeker proper! Het leek eerst wat klein (weinig) vr de standplaatsen maar ook dat viel reuze mee! Leuke anekdote: geen wasmiddel meebrengen, dit zit IN de machine op de camping! Heerlijk weer en ' s avonds koelt het er goed af. Zeer weinig insecten (wespen!). Zeker een aanrader voor mensen zoals ons die houden van eenvoud en gezelligheid!
3 years ago

Fam De Turck
Dutch
Mooi onderhouden camping, leuk springkasteel + speeltuintje, pingpong-tafels, fijn zwembad + kinderbadje. Wij huurden een safari lodge met toilet + douche...wat een luxe! Ook de kwaliteit van de bedden is top! Mooi uitzicht op velden en op Manosque. In de dag lekker warm, 's avonds koelde het goed af = heerlijk slapen. Dichtbij stad Manosque waar je alles vind: supermarkten, bakker etc.. Broodservice om 's ochtends vers brood te hebben was goed. De consumpties aan de bar waren niet te duur en de bar zelf was niet te laat open (goed voor de rust op de camping). Foodtrucks (bijna elke dag) waren super! Niet te duur en lekker. Regels worden goed nageleefd waardoor je op een propere en rustige maar toch sfeervolle camping zit. één minpuntje: de animatrice sprak echt heel weinig tot geen Nederlands. Onze kinderen begrepen haar niet...en dat was wel wat jammer aangezien wel vermeld stond dat er Nederlandstalige animatie was.
3 years ago

Linda
Dutch
De ligging van deze camping is niet geweldig. Er lopen twee redelijk drukke wegen langs de camping, waar wij persoonlijk geen last van hebben gehad. De gastvrijheid van het personeel en de gemoedelijke sfeer op deze camping maken dit ruimschoots goed! Op welke camping kent het personeel je bij naam? Ligt het bestelde brood al voor je klaar voordat je je naam hebt gezegd? Zo zou het op meer campings mogen zijn. Bij de receptie helpen ze je als je een uitstapje wilt maken en na een regenbui komt de eigenaar langs om te vragen hoe het met je gaat. Problemen worden direct opgelost! In de avond naar de bingo of muziek in de bar. Verschillende nationaliteiten bij elkaar, heel gezellig! De prijs -kwaliteitverhouding op de camping is top! Elke avond een andere foodtruck, ook erg leuk! Voor uitstapjes moet je wat langer in de auto maar de omgeving is mooi. Boodschappen doen kan lekker dichtbij. Dus, op de ligging na is deze camping een aanrader
3 years ago

Michel
Dutch
Sowieso die "snelweg" naast de camping is waardeloos. Van vroeg-tot-laat razen (vracht)auto's en motoren met hoge snelheid/veel lawaai voorbij. De opzet/indeling van toiletgebouwen niet fijn, want iedereen die langs loopt, kan je zien zitten. Ook de hygiëne van m.n. de toiletten is voor verbetering vatbaar. Zwembad vaak goed vol, maar gelukkig wel lang open. Omgeving incl. stad verder prachtig. Vlakbij een meer met toezicht, speeltuin en eetgelegenheid. Iets verder rijden goenoeg mooie meren van de Verdon.
3 years ago

Van der Meer
Dutch
Leuke Franse camping met heerlijk zwembad. Vriendelijke beheerders die je vanaf dag 1 bij naam kennen. We stonden achteraan op de camping, bij het voetbalveld. Voordeel was de grote en rustige plaats, nadeel dat we wat verder moesten lopen naar het zwembad. Eenvoudig maar keurig schoon sanitair. Mooie uitvalsbasis voor trips in de prachtige omgeving zoals gorges du verdon en valensole. Wij hadden totaal geen last van de weg langs de camping.
3 years ago