€28
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 April till 30 September
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Sand beach
4 / 5 (22 votes )

FKK & Textil Camping - Strandbad Pesenthein

Pesenthein 19
9872, Millstatt
Austria

FKK & Textil Camping - Strandbad Pesenthein is a campsite with 100 pitches in Millstatt, Austria, located in the Carinthia region. FKK & Textil Camping - Strandbad Pesenthein has wifi, a restaurant, an indoor pool and lockers. Dogs are allowed on this campsite.

On FKK & Textil Camping - Strandbad Pesenthein it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sand beach, a water slide, a sauna, a table tennis table, a volleyball court, a golf court, sailing/surfing and bike rental.

FKK & Textil Camping - Strandbad Pesenthein offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Diving station
Cross country skiing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Haeren
Dutch
+ Prachtige uitzicht over het meer + Veel informatie over de omgeving, je krijgt een kärntenkaart die voordelen geeft + Gratis toegang tot strandbad - Duur! - Verouderd sanitair, slechte douches - geen winkel, restaurant of bar op camping - slechte wifi - Lawaai van drukke weg Let op: camping is zowel FKK & textiel (FKK= Freikörperkultur, nudisten).
3 years ago

Met partner 2015 16 en 17
Dutch
Dat de weg voor de camping overdag wat rumeurig is
3 years ago

melissa
Dutch
Wij zijn met de camper 3 nachten op deze camping geweest. Prima camping lekker rustig maar verder niet veel te beleven. De hond mag absoluut niet op het strand. Je hebt wel een hondenstrand maar daar mogen mensen niet zwemmen. Als je met je hond naar het restaurant wilt moet je een stuk over de weg lopen. Verder wel hondvriendelijk. Het sanitaire is echt verschrikkelijk! Het zijn zeer kleine dousche hokjes met doorzichtige ruiten. De toiletten zijn prima. Voor de kinderen is er in de buurt niet veel te doen. Wel mogen ze gewoon op straat spelen. Het meer is echt prachtig! Je hebt een mooie stijger waar het diep genieg is om te duiken. Ze camping is zeer schoon.
3 years ago

Everart
Dutch
Camping pesenthein. ..campingplaatsen zijn fantastisch mooi, prachtig uitzicht over het meer. Sanitair is verouderd maar wel brandschoon. .geen privacy in de douches. .doorzichtige deuren in te kleine douchecabines waardoor je je buiten de douchecabine moet aankleden en afdrogen. Het bovenste gedeelte van de camping is Fkk ( nudisten ) wat voor ons persoonlijk wel wat meer afgeschermd mag worden( zelf geen nudisten ). ..zodat ik niet tijdens mijn ontbijt de naakte vrouwen en mannen in vol ornaat hoef te zien. ..aan het meer kun je heerlijk zwemmen en eten bij het eet tentje. .vriendelijk personeel. .stroom en water ver weg van de camping plaatsen. ......kortom het klinkt miss negatief maar het uitzicht over het meer. ..het heerlijke zwemmen ..de prachtige wandelroutes die de omgeving rijk is maken het zeer de moeite waard om eens een bezoekje te brengen. .
3 years ago

Heidi
Dutch
Gelegen aan de Millstätter See. Zeker vanaf de hogere terrassen heb je een geweldig uitzicht. Het sanitair is redelijk, douchen zonder muntjes. Stroom (6A) en wifi inbegrepen.
3 years ago

Ariën Beersma
Dutch
Goed sanitair. Enige nadeel. Lawaai van de weg 2016. FKK & Textiel Camping-Strandbad Pesenthein A-9872 Millstatt am see Pesenthein 19 Prachtig gelegen terrassencamping met apart gedeelte voor FKK. En strandbad. Schoon maar ietwat gedateerd sanitair (Zeer kleine douches zonder muntjes) Geen chemisch toilet uitstort. (uitstort voor camper gebruiken in put) Grasbodem met elektrische aansluitingen op de plaats. Restaurant bij het strandbad. Vriendelijke receptie. Gratis Wifi. Omgeving: Millstatt-Spittal a/s Drau. Fietsen-Wandelen-Vissen-Varen-Zwemmen Nadeel: Doorgaande weg is gehorig en druk.
3 years ago

zeeland
Dutch
hele dure camping. sanitair oud, maar zeer schoon. (douches zijn alleen om te douchen, aankleden moet ik de 'algemene' ruimte). camping is mooi, terrassencamping met prachtig uitzicht... prijs is vreselijk duur, 50 euro per nacht voor een tent met elektriciteit, 2 volw en kind van 3 jaar. zwemmen is heerlijk in het meer.
3 years ago

j_steinebach
Dutch
Grote plaatsen op het eerste terras met mooi uitzicht. Maar veel geluidshinder van de straat die daar aan voorbij gaat! Sanitair schoon maar gedateerd. Via tunnel toegang naar het strand. Ontvangst super aardig en behulpzaam. Maar wij vonden bijna 50 euro per dag erg duur voor auto/boot/tent en stroom en 2 hondjes.
3 years ago

Prima camping!
Dutch
Als je wilt genieten van een heerlijk zwemmeer, mooie bergen en Oostenrijkse charme zit je hier goed. Top is dat je vanaf de camping via het tunneltje zo bij het grasveld aan het meer bent (je hoeft de drukke weg niet over te steken), waar je prima kunt luieren, zwemmen en van de glijbaan af kan. De badmeester houdt alles goed in de gaten maar is niet zo streng als op sommige Franse campings. Heerlijk duiken vanaf de steiger in een helder en schoon meer. De camping zelf biedt weinig vertier (tafeltennis en gratis fietsen te leen) dus voor onze (bijna)puber was er niet veel aan. Het publiek is ook wat ouder. Maar je kunt er prima kamperen, mooie uitstapjes maken met de toeristen kaart en meer dan genoeg winkels in de buurt. De weg die voor langs loopt hebben wij niet als storend ervaren. Sanitair is idd gedateerd en doet wat Oost-Europees aan maar is netjes schoon. Een grote animatie ruimte boven met tvkamer en speelkamer: leuk! Receptie heel erg aardig en behulpzaam.
3 years ago

Ad
Dutch
mooi uitzicht vanaf fkk gedeelte fkk gedeelte heeft nieuw sanitair gebouw echter chemisch toilet aan de andere kant van camping in gat in een put (echt ouderwets)
3 years ago