Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
Washing machines
4 / 5 (16 votes )

Ferme des Hauts Frenes

6, Voie de Puiseaux
10130, Frankrijk
France

Ferme des Hauts Frenes is a campsite with 30 pitches in Frankrijk, France, located in the Champagne-Ardenne region. To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
BBQ allowed

Qualifications
Pitches with shade
Car free

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Stef
Dutch
We hebben hier met onze honden één nacht doorgebracht. Wat een fantastische kampeerplek. Ruime plekken en netjes. Als je geen hoge verwachtingen hebt van de sanitaire voorzieningen, is dit absoluut voldoende. Het is echt een camping voor rustzoekers. We zullen hier zeker terugkeren.
4 months ago

Hub
Dutch
Een sfeervolle, vredige kampeerplaats niet ver van de toeristische route. Grote ruimtes op een prachtig grasveld. Perfect als tussenstop, maar ik kan me inbeelden dat het ook uitstekend is als je langer wilt verblijven om de omgeving te verkennen (Troyes, Auxerre). Een kampeerterrein waar je absoluut naar terug wilt keren.
4 months ago

Baltussen
Dutch
Nette verzorgde camping. Vriendelijk onthaal.Verzorgd sanitair . Zeer rustig gelegen.
3 years ago

Marique
Dutch
Op doorreis naar Nederland hebben we hier 1 nacht gestaan. Voldoende en ruime plaatsen waren beschikbaar. Op plaats 29 lagen resten van hondenpoep, ook deed de nabijgelegen aansluiting op de elektra het niet; daarom naar plaats 24 gegaan. Mooie omgeving, met wandelroutes door de velden enbossen. Rustige, verzorgde camping. Sanitair was goed, wifi/netwerk via wifipass; Een brocante is er: haal een boek of artikel en doneer iets in het spaarpotje dat er staat: heel leuk! Eigenaar/beheerder was bij onze aankomst om 15 uur niet aanwezig, om 17 uur hebben we haar opgezocht. Zij maakte geen vriendelijke indruk, ook bij ons vertrek nam mevr. niet de moeite om even te groeten of haar hand op te steken. Dat is jammer!
3 years ago

evelien
Dutch
Hier vind je altijd weer de rust na een vermoeiende reisdag. Eigenaresse lijkt afstandelijk. Als je een beetje Frans praat echter blijkt zij uiterst hartelijk. Heerlijk sanitair. Nu kom ik hier alleen in het voor- en naseizoen: sanitair lijkt mij krap in de hoogzomer... Het fijne van deze camping voor mij is dat 'ie nagenoeg het gehele jaar open is. Een lekkere stop op de doorreis.
3 years ago

estherbudding
Dutch
Het zou verstandig zijn als de eigenaresse het speeltuintje zou verwijderen. De camping is namelijk ongeschikt voor gezinnen met kinderen. Er mag geen geluid gemaakt worden en er mag niet met een bal gespeeld worden. Onze zoon van 4 werd tijdens het inchecken nijdig aangekeken terwijl hij volledig stil naast ons stond. Voor mensen die geen contact met anderen willen en houden van totale stilte is dit dan wel weer een perfecte camping. Sanitair is overigens schoon maar niet toereikend voor aantal staanplaatsen.
3 years ago

marloes
Dutch
Mijn schoonouders staan vaak op deze camping en wij zoeken hen hier geregeld op en slapen dan in de chambre d'hôtes. Ik herken de negatieve woorden over de eigenaresse echt totaal niet! Ze is juist altijd hartelijk en betrokken. Ik spreek Frans en weet dat de eigenaresse echt haar best doet om het haar Nederlandse gasten naar de zin te maken. Toen onze zoon geboren was, had ze een cadeautje voor hem gekocht. En toen we een keer een kindertentje hadden gekocht in Troyes dat bij aankomst op de camping niet deugde, bood ze aan om het voor ons terug te brengen omdat wij die dag weer naar huis gingen. Wij vinden dit een fijne plek, mooi op het platteland. Onze kinderen spelen heerlijk in het gras of de speeltuin. Nooit gedoe gehad. We zijn er sinds 2008 een keer of 5 geweest en worden steeds hartelijk ontvangen. Het campingsanitair zou denk ik uitgebreider kunnen, maar de ruimte en rust op de camping wegen hier ruimschoots tegen op. Wie rust en ruime plekken zoekt, zit hier echt heerlijk.
3 years ago

christian
French
camping à la ferme accueillant , et ouvert à l année tres bien entretenu avec des sanitaires plus que convenables
3 years ago

Dieneke van Middelkoop
Dutch
Sanitair te weinig voor 30 plaatsen. Zag er allemaal ook niet stevig uit: kapotte kranen en douchedeuren. Eigenaresse onvriendelijk. Snauwde ons en andere gasten af. Geen praatje. Zelfs niet wanneer je te gast was in de chambre d'hotes! Jammer! Leek geen plezier .in werk te hebben. Kinderen mochten niet voetballen terwijl er plek genoeg was.
3 years ago

MICHEL christiane
French
Nous sommes très contents de notre étape dans ce camping trouvés par hasard, A recommander - très Bon accueil
3 years ago

Eduard Bruinink
Dutch
Prima camping met grote plekken die je zelf kunt uitzoeken, wel heel erg rustig. Eigenaren zijn wat vreemd en terughoudend, spreken alleen frans. Redelijk sanitair. Prima camping om uit te rusten in een geweldige omgeving. Ga zeker eten bij Chez Gibus, in het dorp, voor ons was het een geweldige ervaring, een vietnamees die frans kookt een super gastvriendelijk is, en tegen redelijke prijzen, TOP!!!!
3 years ago

macquet
French
Nous allons régulièrement dans ce camping ouvert toute l'année , l accueil n est pas froid il est franc et direct , la propreté est de rigueur , les emplacements sont grands et bien conçus , l endroit est calme l on s'y sent très très bien , naturellement ce camping n est pas pour à la convenance de certains campings caristes très exigent ,ils ont tout à apprendre du camping ou ils ne passent , qu'une nuit , concernant la présence de jeux sachons que la législation Européenne nécessite la présence de nouvelles installations dont les normes très strictes font que les gestionnaires de terrains de camping , abandonnent la présence d installations , dommage pour les enfants , préservons ce type familial de camping que je souhaite de trouver encore longtemps sur ma route , et que ceux qui cherchent du gratuit ou presque aillent dans les endroits financés par nos impôts , c est une autre façon de voir les choses mais pour combien de temps encore .
3 years ago

Fam. Nieuwburg
Dutch
Mooie plek, maar alleen geschikt voor volwassenen. Voor kinderen is er een klein speeltuintje waar kinderen geen geluid mogen maken. De eigenaresse had het niet zo op kinderen en wil ze ook liever niet op haar camping hebben. Sanitair was matig.
3 years ago

Melanie
Dutch
We zijn twee nachtjes op deze camping geweest, de eerste camping van onze twee weekse mei vakantie. Een heerlijke plek om even lekker te onthaasten. De plaatsen zijn enorm groot en de camping is mooi groen en goed onderhouden. Het sanitair is redelijk. Er zijn slechts enkele toiletten en maar 1 douche. Omdat het nu voorseizoen is, waren er slechts enkele gasten maar ik kan me voorstellen dat het echt te weinig is als de camping vol staat. De omgeving is heel rustig, het dorpje heeft (geopend vanaf 1 mei) een klein winkeltje voor een baguette en wat basis dingen.
3 years ago

hj ligtelijn
Dutch
De camping is zeer geschikt voor passanten maar ook vor diegene die een paar dagen wil uitrusten en de mooie stad Troyes wil bezoeken
3 years ago