Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}
This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Washing machines
4.5 / 5 (8 votes )

Etche Zahar

Allée de Mesplès
64240, Urt
France

Etche Zahar is a campsite with 30 pitches in Urt, France, located in the Aquitaine region. Etche Zahar has wifi, a snackbar and an indoor pool. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

RJ
Dutch
Mooie camping, super zwembad. In prachtig dorpje Urt. Geen rustige natuurcamping maar ook geen drukke dicht op elkaar camping. Half uur van strand af, 5 minuten van de rivier.
3 years ago

Bert Klaas
Dutch
Etche Zahar is en bijzondere camping. Kleinschalig en tegelijkertijd heel erg ruim opgezet. De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij. Altijd in voor een een vriendelijk praatje en ze hebben volop tips en adviezen. Daarnaast is het superschool, geweldig gelegen en prachtig ingericht. Een topper wat ons betreft!
3 years ago

Mark Verdonck
Dutch
Prima rustige Camping.... Genoten !!!!
3 years ago

Rob Klerkx
Dutch
De camping ligt in een klein dorpje bij de Adour. Tal van mogelijkheden om te fietsen en te toeren aan de Franse kant van de Pyreneeën. De eigenaars zijn al wat op leeftijd en bijzonder gastvrij. Aantal vaste bungelows, aantal staanplaatsen voor camper/caravans en enkele plaatsen voor (kleine) tentjes voor een fietsvakantie. Zwembad..
3 years ago

MERIAN
French
Camping calme, avec des emplacements bien délimités et ombragés, sanitaires propres. Piscine peu profonde (1m40 max) mais suffisante pour la baignade avec des enfants. Quelques activités proposées en fonction des campeurs présents mais de bon goût et dans la bonne humeur. Béatrice et Carole nous accueillent avec le sourire et sont très disponibles pour donner des infos sur la région. Notre séjour y a été fort agréable.
3 years ago

wim
Dutch
Heel rustige camping. Wij hebben hier enkel 1 nachtje met onze camper overnacht maar hebben wel tenvolle genoten van de rust, het zwembad en de gastvrijheid van de eigenaars.
3 years ago

barthelemy
French
un acceuil très satisfaisant et plein de bons conseils de la part des proprietaires nous ont permis de faire de bonnes ballades. Calme et agréable Que de bons souvenirs
3 years ago

Ralph
Dutch
In het simpele plaatsje Urt ligt deze camping. Het is een "kleine camping" met een aantal kampeerplekken en een aantal kampeerhuisjes. (dat laatste is misschien wat jammer...) We zijn zeer gastvrij ontvangen door het echtpaar wat de camping runt. Echt een camping om aan te raden als je van rust en ruimte houdt.
3 years ago