Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (5 votes )

Elena


Igoumeni­tsa
Greece

Elena is a campsite with 100 pitches in Igoumeni­tsa, Greece. Elena has wifi and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Cooking facilities
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Familie Snelder
Dutch
Camping Elena ligt aan het water, met eenvoudig maar prima sanitair, met veel plaatsen goed in de schaduw, en een eenvoudig maar prima restaurantje, dat tevens fungeert als winkeltje Voorde eerste levensbehoeften en office. Veel belangrijker is dat de beheerders meer dan vriendelijk zijn, vol informatie over de omgeving, en steeds bereid om de kleine ongemakken Onmiddellijk op te lossen. De camping wordt zowel veel gebruikt als doorreispunt van mensen die gebruik maken van de ferry's van en naar Italie alsmede als vaste staanplaats, hetgeen een aangename mix van mensen oplevert. Al met al zeer aanbevelenswaardig!
2 years ago

Gerda van Beek
Dutch
Wat een mooie camping is Elena. Idyllisch gelegen aan zee en vanaf de kampeerplekken aan het water heb je formidabel uitzicht en kun je zo de zee in. De camping is zeer goed onderhouden, er zijn prachtige, nieuwe toiletten, modern getegeld en elk met een wasbakje. Je kunt het beste de bovengelegen douches gebruiken, wil je warm water hebben. Ga vooral eten in het restaurant, dat is echt smullen. We hebben veel, zeer veel Griekse campings gezien, deze steekt er voor ons echt met kop en schouders bovenuit.
2 years ago

Rob
Dutch
Een heerlijke camping waar eigenlijk alles wel is: prima plekken op terrassen, goede sanitaire voorzieningen, winkeltje, gastvrije vriendelijke eigenaar (George), kinderspeeltoestellen, basketbalveldje, (kiezel)strand, zee, en een restaurant waar je heerlijk kunt eten en drinken. Oma kookt traditioneel Grieks, en is zeer aan te raden.
2 years ago

W. v.d.Schaaf
Dutch
Een fijne camping, waar je zeer gastvrij wordt ontvangen. In overleg is er veel mogelijk m.b.t. de plekken. Verder is het heerlijk eten en gezellig zitten bij het restaurant. Let wel : we waren vroeg in het seizoen, dat geeft wel meer mogelijkiheden. Het sanitair is ok, douchen ook, maar neem zo weinig mogelijk mee. Er zijn ook plekken aan het water, deze zijn minder groot maar wel een prachtig uitzicht!
2 years ago

Bonny
Dutch
Wij verbleven op amping Elena in Juli 2012. Het was rustig, dus hadden we een mooie plek direct aan het water. De eigenaar is erg attent en op het terrein is een heerlijk restaurant.
2 years ago