Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (11 votes )

Durance-Lubéron

Domaine du Vergon
13370, Mallemort
France

Durance-Lubéron is a campsite with 100 pitches in Mallemort, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Durance-Lubéron has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Alex
Dutch
We hebben deze camping geboekt als tweede tussenstop. Wij vinden het geen 4 sterren waard. Het is niet meer van deze tijd om met je wc rol onder je arm te moeten. Daarnaast liet de hygiëne te wensen over. Er was vrijwel niets aan Corona maatregelen genomen, geen handgel, geen zeep beschikbaar. De plekken zijn ruim en schaduwrijk, maar niet praktisch omdat op veel plekken een boom in het midden van de plek staat waardoor het opzetten van de voortent lastig/ onmogelijk is. Wel een zwembad en speeltuin. In de avond kun je In het boek brood bestellen voor de volgende ochtend. Vroeg vertrekken is op deze camping niet mogelijk. Je moet de sleutel van de poort afgeven en je borg terugkrijgen. Let op: deze moet je cash betalen.
3 years ago

Fabianne
Dutch
Prachtige camping! Allemaal zeer ruime plaatsen met privacy en schaduw! Fijn zwembad met altijd voldoende ligbedden voor iedereen! Goed sanitair en zeer goed onderhouden terrein. Ontzettend vriendelijke, behulpzame eigenaren! Geen disco of animatie, dus geschikt voor eenieder die zichzelf kan vermaken! En centraal gelegen in de luberon, dichtbij de parels van de Provence en de zuidelijke Rhône streek! Camping nummer 1 van Frankrijk voor ons!
3 years ago

Majanka Van Esch
Dutch
Dit is een camping met grote plaatsen. Bij aankomst mag je zelf een plek kiezen. De wasgelegenheid is schoon en de toiletten ook. Wel zelf papier meenemen! Het zwembad met ligbedden erbij is mooi en schoon. Er is een klein peuter/kleuterbadje en een groot diep zwembad, dus leuk voor alle leeftijden. De eigenaars zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ze denken graag met je mee als er iets is. Wij komen zeker nog eens terug en kunnen deze camping aanbevelen.
3 years ago

jos
Dutch
Camping ligt niet ver vanaf de tol, dus is ook geschikt als overnachtingscamping. Er zijn hele grote kampeerplekken. Veel schaduw. Heerlijk zwembad. Je kunt brood bestellen. Uiterst vriendelijke eigenaren die erg behulpzaam zijn ook met toeristische tips. In de omgeving zijn diverse leuke plaatsjes te bezoeken. Bijvoorbeeld Aix en Provence, Arles, Les Baux, Isle de la Sorgue. Op zaterdag is er in Lourmarin een grote gezellige markt. Kortom, een plek om nog een keer te bezoeken.
3 years ago

Alderliesten
Dutch
Ondanks de hitte die dit jaar heel Europa in zn greep had was het op deze camping weer heerlijk. De kampeerplaats had de hele dag schaduw en het zwembad bood van 10.00 uur s morgens tot 20.00 uur s avonds verkoeling. Met de fiets ben je in 10 minuten in het dorp waar op vrijdag een gezellige markt is. De eigenaren zijn elke dag vriendelijk en behulpzaam. Het terras is eenvoudig maar ze schenken er heerlijke koude wijn. Een frietje voor bij je bbq vlees is zo gehaald. Breng even je eigen bak mee waar ze het in kunnen doen. Provencaalse rust voor een zeer redelijke prijs. Sanitair prima, vuil makkelijk weg te brengen. Wordt iedere dag opgehaald. Een camping om vaker terug te komen.
3 years ago

Kirsten
Dutch
Heerlijke camping, mooi zwembad, prachtige plekken en prachtige omgeving. Was verbaasd over een aantal recensies over het slechte onderhoud van het groen. Ja, je zit daar in de regio met droogte maar er was genoeg groen en schaduw. Wij hebben echt genoten!
3 years ago

i. Eding
Dutch
positief: mooi zwembad/ mooie grote schaduwplaatsen, die je zelf mag kiezen/ schoon sanitair/ kraantje bij nr 136/ veel Nederlanders/ aparte washokjes/ rustige charmecamping minpunten: geen wc papier/ vreselijke ruwe stenen bij het zwembad/ zwembad is overal vrij diep, behalve aan de kanten/ c.a 37 euro pn voor 3 volwassenen= vrij duur voor de ligging/ Mallemort is een saai dorp met een intermarché, maar niet op loopafstand. fietsafstand is c.a 3 tot 4 km/ dure wifi/ te harde stralen in washokjes/ bezetting 1/3 van de camping/ ligbedden niet verstelbaar/ simpel sanitair/ in de nabije omgeving niet veel te doen/ dure friet voor het beetje wat je krijgt/ er is nog een speelveldje maar verder niet veel te doen voor kinderen er hangen veel regels maar er is geen opzichter bij het zwembad.
3 years ago

Wim de Haan
Dutch
Uitstekende camping, maar eenvoudig. Eigenaren hebben gastvrijheid hoog in het vaandel
3 years ago

Ton Reutelingsperger
Dutch
De camping heeft grote plaatsen. Als je in het hoogseizoen gaat, heb je, door de droogte, kans op vallende bladeren. Het sanitair gebouw is meer dan groot genoeg en wordt goed onderhouden. De eigenaren zijn erg vriendelijk en doen uitermate goed hun best om hun gasten een fijne vakantie te bezorgen.
3 years ago

Els Gerits
Dutch
Toen we naar de camping reden hadden we zoiets van: oei, waar zijn we nu terrecht gekomen. Eenmaal een plekje naar eigen keuze uitgezocht begonnen we de voordelen te zien. Te voet is er vanuit de camping weinig of niets te beleven, naar het dorp wandelen is te ver. Je hebt dus voor alles een auto nodig. Broodjes bestellen kon niet en snacks waren er ook niet. We hoorden van mensen die er vaker komen dat dat wel mogelijk is in het hoogseizoen. De kampeerplaatsen zijn heel groot, zelden zo grote gezien met schaduw en zon. Het groen onderhoud kon beter, mijn partner begon na 2 dagen het onkruid aan het zwembad uit te trekken....kon het niet meer aanzien en dag erna had de eigenaar het schijnbaar gezien en was de rest ook uitgetrokken. Een prachtig zwembad, diep genoeg 10x20 meter. Het water was ook zalig.. Je hebt voor alles de auto nodig wat jammer is. Er heerste rust op de camping. De honden buiten de camping uitlaten was ook geen probleem. Eigenaren heel vriendelijk. Sanitair schoon.
3 years ago