Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (16 votes )

Du Pont d'Avignon

10 Chemin de la Barthelasse
F-84000, Avignon
France

Du Pont d'Avignon is a campsite in Avignon, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Du Pont d'Avignon has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Leo
Dutch
Camping ligt goed voor een bezoek aan de stad, sanitaire voorzieningen zijn gedateerd , komt een beetje Oostblok over en is niet meer van deze tijd . Een advies : ga er niet eten in het restaurant, zeer onverschillige bediening , eten was niet goed gaat (kipvlees was nog rood ) oh … excuses en terug naar de keuken. De frites was een bak vette , slappe “troep” en tenslotte was de cappuccino een bakje slappe koffie met melk , geen opgeklopte melk ontdekt. Advies : eet lekker op je eigen plek of ergens in de stad
1 year ago

Annemiek
Dutch
Handig als je Avignon wil bezoeken maar verwacht verder niet teveel. Mobile home had geen horren in de ramen, was verouderd en had geen airco. Het stikt er van de muggen. Zwembad was vies. Broodjes vooraf bestellen.
1 year ago

Francisca
Dutch
Prima ligging om de stad Avignon te bezoeken die op loop/fietsafstand van de camping ligt. Het is een eenvoudige camping met ruime (schaduwrijke) plaatsen. Sanitair is prima schoon, niet hypermodern.
1 year ago

'Roel
Dutch
Camping is goed gelegen voor een bezoek aan Avignon. Je loopt de camping af naar het pondje (5 min.) en je staat direct in hartje Avignon. Dat is dan ook direct het enige waarom we deze camping geboekt hebben. De camping heeft betere tijden gekend en alles is erg gedateerd. Ook het sanitair is gedateerd, maar wordt wel goed schoongemaakt. Geen toiletbril en warmte van het water kun je niet zelf instellen. Zwembad is schoon, wel ondiep en er zijn maar 30 bedjes dus dat is op de beton zitten/liggen. Brood enkel op bestellen. Ontvangst was chaotisch en plichtmatig. Prijs/kwaliteit is prima. Kortom voor kort bezoek aan Avignon goed te doen. O ja, wel heel veel muggen.
2 years ago

Ingrid
Dutch
Voor 1 nacht gestaan en dat is prima, het sanitair is niet schoon, jammer. Toen wij aan kwamen regende het, dan is het wel een grote blubber bende. Het stadje is op loop/fiets afstand en is erg leuk om te bekijken.
2 years ago

G van Wieren
Dutch
Veel gedoe rond reserveren voor 3 nachten in begin juli. Vooruitbetaling verplicht. Vervelende plek, 1 plaats naast allemaal Mobil homes.
2 years ago

Danielle
Dutch
De camping is redelijk, wat fijn is dat de stad dichtbij is en het pondje (gratis) is. Neem je fiets mee dan kun je de terug weg achter de camping langs het wat er fietsen. Daarna lekker afkoelen in het zwembad. Wij hebben hier 1 nachtje gestaan en vonden wij genoeg!
2 years ago

Erik
Dutch
De dikke 9 is veel te hoog voor deze camping. Het is een stadscamping. Vooral de ligging is top. Je bent zo in hartje Avignon. De plekken en het sanitair zijn prima, maar verwacht niet te veel luxe. Ontvangst door de jongedame was leuk, maar de jonge man was niet echt hartelijk. Kies deze camping vooral als je interesse hebt in Avignon, anders is een camping wat meer buiten de stad meer aan te raden.
3 years ago

Jan
Dutch
Goede ligging, zicht op stad Avignon is prima en ook de bootshutle. Sanitair dringend aan vervanging toe. Ontvangst bij receptie door de dame niet echt vriendelijk. Kranen van de watertappunten zijn ook verouderd en lekken. Restaurant was niet van super kwaliteit even als de winkel. Voor ons was een verblijf van 2 nachten meer dan genoeg. Camping staat als 4 sterren vermeld maar is er amper 2,5 waard.
3 years ago

Meijer
Dutch
Een heel vriendelijk ontvangst, we mochten zelf een plek uitzoeken. Zeer ruime camping met mooie plaatsen. Goed sanitair, een heerlijk zwembad zeer welkom op warme dagen om heerlijk op te frissen. Leuk restaurantje .we hebben er 6 dagen gestaan. Het was in één woord geweldig. Dank jullie wel en we komen zeker terug. Groetjes petra en Derk Meijer
3 years ago

miekevd
Dutch
De camping is prachtig gelegen, tegenover de pont d'avignon en het palais des papes. We hebben hier mooie vakanties beleefd, maar de laatste jaren merken we duidelijk verval. "Vergane glorie" past het best bij deze camping. Vroeger - op het moment dat het een gemeentelijke camping was - was er een zeer vriendelijk en aangenaam personeel op de receptie, in het plaatselijk winkeltje en in het restaurant. Bij onze navraag aan de receptie naar een kampeerplaats, werden we de kleinst mogelijke plek toegewezen, hoewel de camping op dat moment zowat half leeg stond. De andere plaatsen waren allemaal toegewezen (???). Het zwembad heeft zeker zijn beste tijd gehad - het rioolputje ruikt er vaak. Er werden wat houten planken aan de sanitaire blokken bevestigd en dit is het .... We hopen sterk dat het weer een gemeentelijke camping wordt.
3 years ago

Wilma
Dutch
We hebben een mobile home gehuurd. Was goed. Goede bedden en schoon. Groot minpunt van deze camping is het restaurant en het mini winkeltje. In de winkel is echt bijna niets te krijgen. Kaas, vleeswaren, melk en boter hebben ze niet. Het restaurant heeft een hele kleine kaart. Patat leek opgewarmd, heel slap. Kipnuggets leken van soja gemaakt, had niets van kip weg. Niet lekker! Met pin betalen is bijna onmogelijk. Het zwembad is erg klein voor een middelgrote camping. Naast het beperkte aantal ligbedden heb je geen mogelijkheid om te zonnen, tenzij je op het beton wil liggen. Wij komen niet meer terug.
3 years ago

C luinge
Dutch
Camping du pont d'Avignon, ligt tegenover het paleis van de paus. Passagiersschepen stoppen precies voor je plaats op de camping, waar dan het liedje sur le pont wordt gespeeld. Vooral s'avonds ln het donker is, kijk je naar een schilderijtje. Mooi verlicht! Heerlijk op de fiets, de Rhone over en je bent in het centrum van het mooie, sfeervolle Avignon. Bad en douche kunnen wel een opknapbeurt gebruiken.
3 years ago