Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (5 votes )

Du Plan Incliné

Départementale D98
57820, Henridorff
France

Du Plan Incliné is a campsite with 100 pitches in Henridorff, France, located in the Lorraine region. Du Plan Incliné has wifi and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Brian.P
Dutch
Een mooie overzichtelijke camping met prachtige omgeving. Een zeer vriendelijk ontvangst en schoon sanitair. Het is wel even wennen dat er elke nacht goederentreinen langskomen. Het zwembad is wat fris maar met erg warm weer prima uit te houden.
2 years ago

Fam Roelen
Dutch
Op de camping is alles wel voorzien, wat je wenst voor een eenvoudige camping. Wij zijn tijdens het hoogseizoen geweest en vonden het een leuke vakantie. De toilet/douche gebouw, afwasruimte waren schoon! Wel je eigen wc papier meenemen. Het zwembad is jammer genoeg van 14.30-18-30u open en fris water. Er is een beekje waar je met je hond in kan voor verkoeling. Ook een wandeling of fietstocht langs het canal met sluisjes is prachtig. Helaas loopt aan de andere kant van het canal een spoor, maar als de trein weg is, ontdek je de rust van de camping weer. In de omgeving veel chateau's (gratis) en mooie omgeving met ver uitzichten. Grote plekken, dat vonden wij wel fijn. Zowel schaduw als zon. Oude sluis route (17 stuks) Deze zijn vervangen door de bootlift (planincline)
2 years ago

Kampeerder
Dutch
Leuke website, mooi restaurant ernaast. Ontvangst op camping is goed. Alleen kregen we wel te horen dat de kinderen van 9 en 11 jaar niet alleen naar het sanitair mochten. Dan denk je dat zal wel superschoon zijn ofzo. Maar nee, teleurstellend. Zwembad is gevuld met natuurwater en open vanaf 14:30 tot 18:30 uur. Als je voor het eerst komt, moet je eerst de regels op het bord lezen. De kinderen mochten er alleen onder begeleiding van een ouder in. Als je van treinen houdt, zit je hier goed. Het spoor ligt naast de camping en komt zo'n 8 keer per uur langs. 's-Nachts minder frequent. Wij vonden 1 nacht voldoende. Er stonden wel gezinnen met tenten die langer verbleven.
2 years ago

TERRIEUR
French
J'ai séjourné sur ce camping avec ma famille nous avons passés un très bon séjour, accueil super sympathique, beaucoup de visite dans les environs. Des sanitaires très propres.
2 years ago

Manon
Dutch
De camping is niet groot, wel schoon toilet gebouw en schone douches. Wasmachine en droger aanwezig. Het zwembad is erg klein, en niet geschikt voor de 3 kinderen die wij hebben. Zo ook de camping niet geschikt voor kinderen, geen speelplekken, voetbalveldje e.d. Kinderen onder 10 moeten ook onder begeleiding in het zwembad. Bij teveel lawaai kwam eigenaresse meteen er aan, erg jammer! De omgeving is er echter prachtig, een mooi riviertje, kanaal, met botenlift, mooie sluisjes, en bergen. Bergwandeling gemaakt, prachtig! Ook veel kristal winkeltjes in omgeving, een rodelbaan, en veel vis gelegenheid waar wij van houden. forelvijver dichtbij. Mooie vakantie gehad. En als later de kinderen groot zijn en niet meer mee op vakantie gaan, gaan we zeker te weten nog eens terug.
2 years ago