€33.5
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 30 March till 15 October
This campsite can only be booked by telephone. +43(0)227265200
This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Fishing
4 / 5 (33 votes )

Donaupark Camping Tulln

Donaulände 76
3430, Tulln an der Donau
Austria

Donaupark Camping Tulln is a campsite with 200 pitches in Tulln an der Donau, Austria, located in the Lower Austria region. Donaupark Camping Tulln has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Donaupark Camping Tulln it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a water slide, a sauna, a tennis court, a table tennis table, a volleyball court, a golf court, a minigolf area and bike rental.

Donaupark Camping Tulln offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Fam van Duijn
Dutch
Te dure camping.Erg rumoerig .
2 years ago

JW
Dutch
We verbleven hier 4 dagen met twee tienerkinderen in een van de mobilheims met ruime veranda (splinternieuw!). Gezellig temidden van de reuring van het kampeerterrein (trekkers op de fiets, veel campers en enkele caravans). Sanitair hebben we niet gebruikt, dus kunnen we niet beoordelen, maar zag er van een afstandje oké uit. Restaurant Taverne2 is goed en gezellig eten en niet te duur. Fijn dat je gratis kan zwemmen, sporten en spelen in het naastgelegen Aubad (natuurlijk zwemwater). Bedoeling was de mooie stad Wenen te bezoeken en dat is prima te doen, ligt op 40 minuten rijden (tip; rijd niet via de saaie snelweg, maar via de route door Wiener wald). Daar kun je wel een paar dagen heen. Het stadje Tulln is verrassend leuk, met een gezellig historisch centrum met terrasjes en wandelmogelijkheden in de natuurtuinen en langs de Donau.
3 years ago

Jan
Dutch
De camping valt erg tegen. De plaatsen hebben de vorm van een pizza punt en zijn klein. Sanitair is matig, mengkranen werken niet goed en er zit schimmel in de douches. WiFi is gratis maar is slecht of helemaal niet bereikbaar. In het restaurant wordt er zonder te vragen andere mensen aan je tafel gezet. De. Camping ligt bij een meertje/natuurgebied en heeft daardoor veel overlast van (steek) muggen ook overdag. De camping eigenaar is een vervelende en agressieve man die weinig respect voor zijn gasten heeft (zeker als hij gedronken heeft). Dit alles is voor ons een reden om hier niet meer terug te komen.
3 years ago

Robert
Dutch
Camping Donaupark Tulln Is een leuke plek om naar toe te gaan als je Wenen wilt verkennen, van fietsen houd en zwemmen. Ook kan je goed de buurt verkennen daar. Frans is altijd bereid om je te helpen als zijn personeel dat al niet lukt. als je van te voren reserveert houden ze goed met je wensen rekening. Niet alle plaatsten zijn zo groot dat onze caravan er op past, maar er zijn wel plekken daar waar het wel gaat. Als je een fiets wilt huren kan dat daar ook, en je hebt veel fietspaden waar je zeer makkelijk kan rijden. Als je wat wilt eten in het restaurant moet je wel van te voren reserveren, omdat het eten daar goed is zit het meestal vol. Zwemmen kan in het meer naast de camping. Sanitair is top, en je hebt altijd warm water. Alles was schoon en wordt goed onderhouden. Als je daar komt heb je echt een welkom gevoel. Afgelopen jaar hebben ze zelfs prijzen gewonnen. U moet zeker de fietstochten meemaken die ze organiseren.
3 years ago

Irna
Dutch
We zijn er 2 weken geweest (van tevoren geboekt). Mooie ruime plaatsen, goed en schoon sanitair. Kookgelegenheid voor kampeerders. Vriendelijk personeel. Voor onverwacht bezoek werd door de receptie overnachtingen op de camping geregeld (was erg fijn). Elke dag ruime keus uit verse broodjes, compleet ontbijt is zelfs te bestellen. Busreizen naar Wenen zijn prima geregeld. Restaurant op de camping is goed, echter te weinig capaciteit qua tafels en personeel. Echter een prima restaurant in een hotel vlakbij (naast de Spar). Op loopafstand treinstation. Kortom, wij hebben het uitstekend naar de zin gehad en komen zeker nog een keer terug.
3 years ago

De hr Verbruggen
Dutch
Hert sanitair op de camping prima, maar de plaats die wij toegewezen gekregen was niet goed, en boom met zoveel zaadjes die de hele dag op je tent vielen of het regende, en hij alles bleef kleven ook op de auto, een verzoek om een andere staanplaats werd geweigerd, en van de een op andere dag werden we ingesloten door een Oostenrijkse Camperclub zo'n 25 stuks, en daar stonden wij als enige Nederlanders, tussen met een tussen ruimte van 1,5 meter dag uitzicht ze bleven 5 dagen, maar geen andere plaats voor ons, dus de leiding wordt bedankt, jammer dat we hadden gereserveerd anders waren we spoorslag vertrokken en geen 19 dagen gebleven, dus voor ons geen Donau campings meer. plek G 12 is slecht.
3 years ago

Theunissen G
Dutch
Mooie ligging aan de Donau, goede indeling van de camping in cirkelvormige terreinen. Vanaf de camping zo beginnen aan fietstocht langs de Donau. Vanuit Tulln is Wenen binnen half uur per trein bereikbaar. Ideaal.
3 years ago

Gulpers
Dutch
Camping bij Wenen. Veel ongedierte, muggen en steekvliegjes... Zeer kleine plekken en dus niet mogelijk caravan volledig neer te zetten... advies: niet heen gaan.
3 years ago

Hezerkes
Dutch
Leuke camping,ideaal voor Wenen te bezoeken. Bij aankomst alles prima geregeld met de glimlach, onze kampeerplaats was ruim genoeg en alles was in orde, de douches en toiletten waren steeds proper,en in het restaurant kan je lekker eten voor een matige prijs en is ook gezellig. Er heerste ook een hele gemoedelijke sfeer op de camping, je kan vrij gebruik maken van het prima verzorgde natuurbad langs de camping, ook fijn om te fietsen langs de Donau naar het zeer mooie stadje Tulnn met leuke winkels en terrassen.Ook de rondvaart vanaf de camping met de bus en gids is zeker aan te bevelen, zo zie je al vele mooie plekken in Wenen op één dag .Wij hadden hier een geweldige vakantie en zijn zeer tevreden, bedankt Donaupark
3 years ago

Fam. Boerma
Dutch
Sanitair is echt super goed en netjes. Rustige camping, mooie veldjes. Ons viel de omgeving wat tegen. Varen was lastig vanaf Tulln en er waren geen bergen, vlakke omgeving. Camping erg gericht op uitstapjes naar Wenen. De camping zelf is prima, wij hebben genoten.
3 years ago