Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
5 / 5 (11 votes )

Domaine Ramonjavel (+ Glamping)

Ramonjavel
47260, Fongrave
France

Domaine Ramonjavel (+ Glamping) is a campsite in Fongrave, France, located in the Aquitaine region. Domaine Ramonjavel (+ Glamping) has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Wheelchair access

Qualifications
Dogs

Recreation
Playground
Outdoor pool


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Brian Amesz
Dutch
Fantastische plek, dieren voeren ( alpaca's, hang buikzwijn) daarbij goede table de hotes. Familie kamer was prima en luxe, daarbij ook een buitenkeuken. Voor de kids zijn don en Brigit echt super, terrein en is super kind vriendelijk afgebakend
3 weeks ago

Annemieke
Dutch
Zo hoort vakantie te zijn. Kids hadden tranen in ogen bij afscheid. En ook papa en mama verheugen zich op volgend jaar!
10 months ago

Fam.Huijzers
Dutch
Wat een geweldige vakantie hebben we gehad bij Don en Brigitte en de kinderen wat vermaken hun iedereen met de perfecte service die je op vakantie wil hebben een echte aanrader met kinderen die vermaken zich prima in het mooie zwembad en kunnen lekker vissen bij de accomodatie of spelen in de speeltuin of speelschuur ook de alpacas zijn super leuk en koken dat die Don kan het eten is heerlijk zowel s'morgens als s'avonds je krijg alles erop en eraan ! Alles bij elkaar een pracht familie en volgend jaar gaan we weer dat is een ding wat zeker is ! Bedankt voor de leuke vakantie
11 months ago

Tine
Dutch
Het was er heerlijk rustig vertoeven, de kinderen een hele week bijna niet gezien door alle leuke dingen die er te doen zijn van zwembad, de speeltuin, de dieren de vele speelmogelijkheden op het domein ontdekken als nieuwe vriendjes maken. Het mee aanschuiven aan tafel, viel ons erg in de smaak erg lekker en met veel zorg en liefde bereid! De tent was tip top en alles is voorzien om een heerlijke vakantie te beleven en vooral niet te vergeten je wordt erg welkom ontvangen door de lieve spontane vriendelijke eigenaars!
1 year ago

Hans
Dutch
Begin augustus hier geweest met mijn vrouw en onze kinderen (6 en 9). Super warm onthaald door Don en Brigitte. De Glamping is in combinatie met hun prachtige alpaca boerderij echt een aanrader. We hebben heerlijk met de alpacas gewandeld en we konden zelfs ontbijten tussen de alpacas. Ook het is super, Don en Brigitte maken 5 keer per week eten van een BBQ tot pizza avond tot friet met kip. En op de andere 2 dagen zijn er eetmarkten deze zijn super leuk en echt aan te raden. Om een lang verhaal kort te maken wij hebben hier met ons gezin een super tijd gehad en komen zeker terug. Deze Glamping is echt aan te raden.
1 year ago

Nils & Martine
Dutch
De hartelijkheid waarmee Don en Brigitte je ontvangen op hun droomstek is oprecht en uniek. De afgelopen jaren hebben we veel luxe kleinschalige glampings bezocht, maar deze lol, echtheid en oprechte interesse hebben we niet eerder ervaren met campingeigenaren. Zij genieten als jij dat doet en dat merk je aan alles, niets vinden ze te gek of lastig! De ruimte in de luxe tenten is heerlijk. Natuurlijk zijn er altijd verbeterpuntjes, maar de basis en inzet hier is fantastisch en de moeite waard om zelf te ervaren. Enkele verbeterpuntjes: Het tweepersoonsbed was niet echt comfortabel, een beter matras zou wat ons betreft echt de investering waard zijn. De broodjesservice is heel goed, de ontbijtmand vonden we echter wat aan de prijs voor wat je krijgt & moet gevarieerder kunnen. Sanitair bij de tent zou het afgemaakt hebben, maar vergunning kregen ze niet. Wel een keurige eigen badkamer, maar 's-nachts lopen voor 't toilet blijft minder.
1 year ago

De zoetjes
Dutch
Nog nooit schreef ik een review van onze reis (29/6-13/7/19). Ons verblijf op Ramonjavel zal altijd bijblijven. Onze kids (7 en 9j) spreken er nog van. De vrijheid die de kids hadden, binnen het afgesloten domaine en het spelen met andere kids. Voor het eerst hadden ik en mijn man, de tijd om tot rust te komen met een goed boek. De 2 avond/eetmarkten in de buurt, moet je gedaan hebben. Iedereen van het domaine was aanwezig, wat zorgde voor een extra lange en gezellige tafel. Vergeet bestek en glazen niet. Don en Brigitte, zijn top. Ze zorgen voor een leuk en zorgeloos verblijf. Hun domaine is netjes onderhouden en hun eetavonden waren super lekker. Als de kids het goed hebben, dan de ouders ook. Ramonjavel in 2 woorden omschrijven : een aanrader. Wat wij nog willen zeggen is: Don en Brigitte: 50 x bedankt 😉.
2 years ago

Barbara en Remko
Dutch
Alleen maar tienen voor deze heerlijke plek! Een speelparadijs voor de kinderen, die binnen 5 minuten vriendjes en vriendinnetjes gevonden hebben waar ze de hele week mee spelen. Kleinschalig, ruim opgezet, een fijn relaxed sfeertje, waardoor de perfecte balans ontstaat tussen gezelligheid tussen de gasten onderling maar ook gewoon je eigen ding kunnen doen. Wij zijn hier inmiddels 2 keer geweest en hebben ook dit jaar weer enorm genoten :)
2 years ago

Bongers
Dutch
Wat hebben we een fijne week gehad op Domaine Ramonjavel! Niet zelf hoeven te koken, heerlijk eten, leuke mensen ontmoeten, vriendjes en vriendinnetjes voor iedereen, een mooie tent onder de grote treurwilg, lekker aan het water een visje vangen, gezellig samen naar eetmarktjes, de dip na het eten, ijsjes, biertjes, waterpolo tegen de papa’s. Don en Brigitte, bedankt voor de geweldige week! Een aanrader voor iedereen. Onze kids van 12, 8 en 6 hebben een fantastiche week beleeft!
2 years ago

Debby
Dutch
Top vakantie gehad en met enige heimwee op de volgende plek aangekomen. Perfecte mix tussen vermaak voor de kinderen, heerlijk zwembad, super eten, mooie zeer ruime plek, privé badkamer, met de gasten klikte het goed en de kinderen hadden veel vriendjes wat voor de ouders een dikke plus is. Zeer persoonlijke benadering. Dieren die er vrolijk rondliepen zonder er last van te hebben. Eigenlijk geen nadelen te noemen. Voor herhaling vatbaar, absoluut!
2 years ago

Herman en Christine
Dutch
Na een tip van onze buren hebben we voor 2 weken deze prachtige locatie geboekt. Wij verbleven in de luxe tent, die overigens volgend jaar allemaal worden vervangen voor de luxe lodgetenten. Werkelijk een prachtig verblijf voor gezinnen met jonge kinderen. Trampolines, prachtig zwembad, voetbaltoernooi, speelruimte binnen, paarden, ezel, geiten, varkens die in de ochtend gezamenlijk werden gevoerd door de kids en af en toe vrij op het terrein rondliepen. Het water met vlot en bootjes, waarbij je heerlijk kan vissen, water zit vol met karpers. Het water is niet diep dus voor de jonkies zonder diploma veilig genoeg. Uiteraard de super smoker van Don die heerlijke gerechten voorbereid. Heb je geen zin om mee te eten, ook prima! Dochters van Don en Brigitte die aan het eind van de week met alle kinderen theatervoorstelling geven. Kortom, We hebben het goed naar onze zin gehad, een aanrader! Don en Brigitte, bedankt voor alles!
2 years ago